A SMINKTETOVÁLÁS NÁLUNK…

ÍZLÉSES, ELEGÁNS ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT

Patkós Alexandra a hazai sminktetoválók egyik népszerű oktatója

21 éve készítek sminktetoválásokat, ez az a terület, amely rajongással tölt el, úgy érzem minden eddigi, sokrétű tudásom ötvöződik amikor sminktetoválásokat készítek. Megkérdőjelezhetetlenül hiszek benne, hogy valóban tud segíteni, szépíteni egy nő mindennapjain, tágabb értelemben hozzájárul a kellő magabiztosság fenntartásában.

Ismerd meg a sminktetoválás új arcát!

Szalonunkban hatan készítünk sminktetoválásokat, minden kolléganőm a saját oktatási rendszerem, az Alexandra Academy sminktetováló képzésein fejleszti tudását, hogy munkájuk minősége megfeleljen az elvárásaimnak és a természetességet szem előtt tartó szemléletünknek.

Kínálatunkban megtalálhatók a klasszikus és a világ szakmai élvonalából származó technikák és sminktetováló újdonságok. Ezek a technikák nálunk már napi rendszerességgel készülnek és sokkal különlegesebbek, mint a hétköznapi sminktetoválás.

Kolléganőim folyamatos képzését a saját oktatórendszerem, az Alexandra Academy biztosítja, mely a legelhivatottabb szakembereknek kínál fejlődési lehetőséget. Számos ismert hazai sminktetováló fordult meg képzéseimen vagy nyert inspirációt szakmaiságomból.

Az exkluzív sminktetoválás minden korosztályú és stílusú nő számára előnyös eredményeket kínál, éppen ezért figyelmedbe ajánljuk.

Az exkluzív sminktetoválás sokoldalúsága

 • Örülnél ha a sminkelési idő lerövidülne vagy megszűnne?
  A sminktetoválás praktikus smink, hisz nem mosódik el, már reggel élvezheted az előnyét, mindig ugyanolyan szép lehetsz!
 • Dúsabb szemöldökre vágynál? Formásabb szemekre? Színesebb ajakra?
  A sminktetoválás kiemeli hangsúlytalan vonásaidat!
 • Aszimmetrikus a szemöldököd? Előnytelen a száj vagy szemformád? Ajkadat elmosódottá tette a herpesz?
  A sminktetoválás korrigálja és megszépíti arcod ezen területeit!
 • Szeretnél egy szexi szépségpöttyöt a szád fölé?
  A sminktetoválás különlegessé is teheti arcodat!

Kiemelten fontos számodra a biztonság és a magas minőség?

Az ALEXANDRA EXCLUSIVE gép, pigmentek és metódus egyet jelent az exclusive sminktetoválással, nálunk biztos lehetsz benne, hogy a legújabb módszerekkel, technikákkal készül majd a sminktetoválásod.

Egyszer már csalódtál a sminktetoválásban?

Garanciát adunk arra, hogy semmi olyan nem történik, melyet ne értenél, vagy ne szeretnél!

Türelmesen és részletesen elmagyarázzuk a tetoválás menetét, szakmai javaslatunkat és több olyan dologra is fel tudjuk hívni a figyelmed, mely igazán különlegessé teheti tartós sminked.

nem mindegy, hogy mi kerül a bőrödbe!

Az ALEXANDRA pigmentek garantáltan biztonságosak és bőrbarát összetétellel rendelkeznek. Csak válogatott, minőségi alapanyagokból készült saját márkás pigmentekkel dolgozunk, amelyek megfelelnek a legszigorúbb és legaktuálisabb európai törvényi előírásoknak, köztük a a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról szóló REACH 2022 rendeletnek, valamint a sminktetováló festékekről és előállításukról rendelkező ResAP (2008/1) törvénynek is.

Az egész világon Európában a legszigorúbb az elvárás és a szabályozás, ezért döntöttünk német gyártású sminktetováló pigment mellett. Már rendelkezésre állnak olyan mérési módszerek, melyekkel a nehézfémek mennyisége is a legpontosabban meghatározható, ezzel garantálva a még biztonságosabb összetételű festékeket. A szabályozások szigorúan ellenőrzik, hogy a sminktetováló festék ne tartalmazzon káros vegyi anyagokat, allergizáló összetevőket, szinezékeket. Az Alexandra pigmentek tökéletesen megfelelnek az aktuális törvényi előírásoknak, a legutolsó fejlesztésű gyártástechnológiával készültek, anti-allergének és rendelkeznek a szükséges termék dokumentációval, amely garantálja az ellenőrzött és lekövethető gyártási folyamatot és minőségbiztosítása rendszert, ezzel a maximális biztonságot.

ANTI AGING HATÁSÚ SMINKTETOVÁLÁS

SZÉPSÉG ÉS MAGABIZTOSSÁG FIATALÍTÓ HATÁSÚ SMINKTETOVÁLÁSSAL

sminktetoválás - vélemény

Anti-aging hatás sminktetoválással
Vonásaid hasonlíthatnak a régen megszokottra, arcod megfiatalodik, élénkebbé, vidámabbá válik.

Ha már észrevetted, hogy vonásaidat kezdi elmosni az idő, ha fakónak látod a tükörképed, ám arcod frissessége igényes sminkkel még javítható, akkor a sminktetoválás biztonságos és hosszú távú megoldást nyújt az idő vasfoga ellen!

Szeretnél fiatalabbnak látszani? Hasonlítani régi önmagadhoz? Zavar, hogy arcod hangulata már nem a régi?

Anti-aging hatás sminktetoválással ívesebb szemöldök határozottabb ajakvonal, hangsúlyosabb tekintet, frissebb hatású arc, mind olyan jellemzők, melyekre vágyunk, mert fiatalabb benyomást keltenek, vagy mert valaha ilyen adottságaink voltak.

Nincs szükség plasztikai sebészeti tortúrára, megfizethetetlen módszerekre, előre nem jósolható eredményekre, hosszú gyógyulási időre!

Az anti- aging sminktetoválással szemöldök liftingre van lehetőség, szemed hangsúlyosabb, tekinteted élénkebb,ajkad teltebb, formásabb, színe visszanyeri régi árnyalatát.

SMINKTETOVÁLó Filozófiánk

Az arcodon dolgozom, amihez nagy bizalom kell, ezért elmesélem mit jelent nekem a sminktetoválás!
Ha találkozom egy nővel, rögtön látom, hogyan lehetne adottságait még szebbé, előnyösebbé tenni, hogy milyen módszerek alkalmasak erre és izgalommal tölt el az, hogy szerteágazó tudásom mennyi lehetőséget kínál mások szépítésére, segítésére.
Mindegyik szakmámban sokat dolgoztam, mindegyiket szeretem, ám a sminktetoválás az a terület, amelyben a sok év, sok eltérő szakmai tapasztalata (kozmetika, fodrászat, smink) összeadódik. Ez az egyedi látásmód, szakmaszeretet és tapasztalat, segíteni akarás ad önbizalmat, hogy egy ilyen felelősségteljes munkát, mint a sminktetoválás biztos kézzel és mindig lelkesen végezzek.
A sminktetoválás már nemcsak munka, hanem művészet számomra. Változtatni a vonásokon, szembeszállni az idővel vagy csak egyszerűen szebbé tenni az arcot.
Az a sok kedvesség, hála, megbecsülés amit a vendégeimtől kapok nagyban hozzájárul, hogy a munkámat szenvedélyesen szeretem, hogy mindig a legjobb tudásomat nyújtsam és értékeljem  azt, milyen nagy bizalmat kapok a vendégektől.
                                                                                                                             Patkós Alexandra

 

HA SMINKTETOVÁLÁSRA JÖSSZ HOZZÁNK, GARANTÁLJUK, HOGY SEMMI OLYAN NEM TÖRTÉNIK, AMIT NE ÉRTENÉL, VAGY NE SZERETNÉL!

A RÉSZLETEK FONTOSSÁGA…

Türelem és személyre szabottság

Minden kérdésedre, türelmes, alapos tájékoztatást kapsz, fontosnak tartjuk, hogy ami érdekel a sminktetoválással kapcsolatban azt értsd is meg. A tetoválás menetét lépésről-lépésre elmagyarázzuk, átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet.

Biztonság

Ez is egy nagyon fontos szempont Nálunk a sminktetoválás során! Ezért dolgozunk csúcsminőségű géppel és orvosi tisztaságú pigmentekkel.

Szakmai vélemény

Minden esetben elmondjuk szakmai véleményünket, olyan dolgokra is fel tudjuk hívni a figyelmed amelyet, nem tudhatsz, viszont érdekelhet és fontos lehet.

Sterilitás

A sminktetováláshoz használatos tűt a szemed láttára bontjuk ki, minden tetoválásnál újat használunk!!

Előrajzolás

Ez az egyik legfontosabb része a szép munkának. Sokszor 30-40 percig is készítjük az előrajzolást, hisz a legszebb, legelőnyösebb eredményre vágyunk. Speciális ceruzát használunk és nem töröljük le a tetoválás előtt!! Többek között ezért is lesz olyan az eredmény, amilyenre számítasz!

Utókezelés

Az utóápoló krémről nem Neked kell gondoskodnod, minden esetben tőlünk kapod és fizetni sem kell külön érte!

Fájdalom nélkül

A fájdalomtól való félelem a köztudatban mindig összekapcsolódik a sminktetoválással. Éppen ezért nagy figyelmet fordítunk erre a kérdésre, folyamatosan 4-5 féle érzéstelenítő áll rendelkezésre, melyek a duzzanatot is csökkentik. A leghatásosabb és legmodernebb készítményeket használjuk, melyekkel nagyon elégedettek vagyunk.

Sok kérdésed van a sminktetoválással kapcsolatban és nem tudod kihez fordulj a válaszokért?

 Keress minket, a legbölcsebb döntés, ha kötelezettségek nélkül tanácsot kérsz!

Ha már döntöttél és szeretnél időpontot kérni sminktetoválásra, kérünk, hogy telefonon keress vagy e-mailben add meg a számod, visszahívunk! Sajnos az e-mailben történő bejentkezés nagyon hosszadalmas és a felkínált időpontok 12-24 óra múlva esetleg már elkelnek.

Call Now Button