MŰVÉSZI SMINKTETOVÁLÁS ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL

Légy a modellünk!

NEKED TALÁLTUK KI!

Ha Téged foglalkoztat a sminktetoválás és szeretnél árkedvezménnyel hozzájutni, akkor ezt a lehetőséget neked találtuk ki.

Az Alexandra Academy Magyarország egyik legnagyobb sminktetováló oktató stúdiója modelleket keres vizsgamunkák, oktatási és marketingcélú anyagok elkészítésére.

A tetoválásokat nem kezdők, hanem képzett sminktetoválók vagy személyesen Patkós Alexandra készíti el. Teljes értékű sminktetoválások készülnek, beleértve a korrekciós alkalmat is.

Az oktatások, forgatások folyamatosan zajlanak, így modellekre mindig szükségünk van akár szemöldök, szemhéj vagy ajaktetováláshoz.

Ha szeretnéd megkönnyíteni az életedet a reggeli sminkelés elhagyásával és szépnek érezni magad a nap minden percében, regisztrálj modell adatbázisunkba az alábbi űrlap kitöltésével!

A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, csupán hozzájárulsz ahhoz, hogy aktualitás esetén a megadott paramétereid alapján felvegyük veled a kapcsolatot egyezetés céljából. Bármikor töröltetheted magad az adatbázisból!

sminktetoválás

A jelentkezés feltételei:

 • az adott területen nem volt előzőleg tetoválás,
 • hozzájárulás fotó- és videófelvételek készítéséhez, ezek marketing célú felhasználásához.
 • betöltött 18. életév.

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

  Van már sminktetoválásom a
  szemöldökszájszemhéj területén.

  Szeretnék modellnek jelentkezni:
  szemöldökszemhéjajak tetoválásra.

  Regisztrációd véglegesítéséhez kérlek tölts fel egy közeli, éles arcképet, smink nélkül! Elfogadott formátumok: jpg, png, jpeg, maximum méret: 500 Kb
  Fénykép feltöltése

  Az adatvédelmi szabályzatot és az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.

  GYAKORI KÉRDÉSEK:

  Mennyit kell várnom egy tetoválásra?

  Ezt előre nem tudjuk, a regisztráció sorrendjében vesszük fel a kapcsolatot a jelentkezőkkel, ha szeretnél előre kerülni, írj egy e-mailt a patkosalexandra@gmail.com címre, modellnek jelentkezem tárggyal!

  Hol készülnek a tetoválások?

  1149 Budapest, Egressy tér 10. A. lház. 1. em. 1.

  Patkós Alexandra Exclusive Beauty

  Meddig tart egy sminktetoválás?

  Ez területtől és felhasználástól függ, de max. 3 – 4 óra.

  Tudnivalók a sminktetoválásról ITT

  HORVÁTH ANDREA
  szalonvezető

  Kitől kérdezhetek?

  Ha bármi kérdésed felmerül, keresd a Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonban Andit, várja a hívásodat a + 36-70-532-3013 telefonszámon, H-P: 9:00 – 17:00

  KEDVEZMÉNYES ÁRAK MODELLEK RÉSZÉRE:

  A modellek részére min. 20-50% kedvezményt ajánlunk fel a teljes árból. A kedvezmény mértéke minden esetben előzetesen kerül egyeztetésre!

  Az ár a korrekciós alkalmat is tartalmazza, további költséged nincs vele.

  A normál árakról ITT tudsz tájékozódni.

  SMINKTETOVÁLÁS ELŐTT JÓ HA TUDOD

  Amennyiben a szemhéjadat jössz tetováltatni, szedesd le műszempilláidat, ha vannak.

  A szemöldöködet az időpontod előtt 1-2 héttel már ne szedd/szedesd ki és ne is fesd/festesd be.

  Amennyiben hajlamos vagy a herpeszre, tehát valaha volt már Neked, akkor el kell kezdened egy erre való tabletta szedését, megelőző jelleggel (Epavir, Telviran). A magasabb hatóanyag tartalom miatt tanácsos a recept köteles változat használata úgy, hogy a kúra közepére essen a sminktetoválás időpontja.

  Amennyiben a tetoválandó területen szemölcs, heg, anyajegy, vagy bármilyen egyéb elváltozás látható, akkor erről előzetesen tájékoztasd a szakembert.

  Fáj a sminktetoválás?

  A fájdalomtűrő képesség egyénenként változó, de két dolog biztos. Mi a legkorszerűbb, professzionális érzéstelenítő készítményeket használjuk, és gépünk is kíméletes a bőrhöz.

  Általánosságban elmondható, hogy a szemöldök területe a legkevésbé érzékeny, volt olyan Vendég is, aki elaludt a szálazott szemöldök tetoválás, vagy a púderes szemöldök tetoválás készítése közben. A szemhéjtetoválás inkább kellemetlen hiszen a pillák tövében is dolgozunk, de ne félj, sem pislogni, sem szemeidet nyitogatni nem lesz lehetőséged, hiszen a kéz ujjai erősebbek, mint a szem körüli izom, ami a reflexes pislogást okozza. Az ajak tetoválás érzékenyebb terület, de az első vonalak meghúzását követően szinte teljesen le tudjuk érzésteleníteni ezt a területet is. A sminktetoválás elkészülése után összességében elmondható, hogy megéri a minimális kellemetlenség, hiszen hosszú távon annyi előnyt, kényelmet, szabadságot és megspórolt perceket nyerünk vele, hogy az valóban elképzelhetetlen azok számára, akik nem viselnek (még!) sminktetoválást.

  Mi a legkorszerűbb, professzionális érzéstelenítő készítményeket használjuk, és gépünk is kíméletes a bőrhöz.

  A sminktetoválás elkészülése után

  Másnaptól elkezdődik a gyógyulás, a pörk képződés folyamata. Nem kell megijedni, ez teljesen normális, hiszen ilyenkor a sminktetoválás úgy viselkedik, mint egy horzsolt felületi sérülés. Kérjük azonban, hogy ne vakard, akkor, sem ha viszket. Ne érje víz úgy, hogy felázik, szauna, gőz, szolárium mellőzését javasoljuk a pörk leeséséig.

  A szemöldökre és a szájra adunk otthoni utóápoló krémet, a szemhéjat nem szükséges kenegetni. Fogmosás természetesen megengedett. A krémet nagyon vékonyan, fültisztítóval kell felvinni a bőrfelületre, napi 1-2 alkalommal.

  Fontos, hogy a krém se áztassa fel a bőrt! Amíg teljesen be nem gyógyul, kerülnöd kell a szikrázó, tűző napsütést is, vagy ha ez nem megoldható, mert például nyár van, akkor fényvédő krém, vagy napszemüveg használata javasolt.

  A MODELL ADATBÁZISBA VALÓ REGISZTRÁCIÓHOZ NE FELJETSD EL KITÖLTENI A FENTI ŰRLAPOT!

  Call Now Button