MŰVÉSZI SMINKTETOVÁLÁS ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL, AKÁR INGYEN –

Légy a modellünk!

NEKED TALÁLTUK KI!

Ha Téged foglalkoztat a sminktetoválás és szeretnél kedvező áron, esetenként INGYEN hozzájutni, akkor ezt a lehetőséget neked találtuk ki.

Az Alexandra Academy Magyarország egyik legnagyobb sminktetováló oktató stúdiója modelleket keres vizsgamunkák, oktatási és marketingcélú anyagok elkészítésére.

A tetoválásokat nem kezdők, hanem képzett sminktetoválók vagy személyesen Patkós Alexandra készíti el. Teljes értékű sminktetoválások készülnek, beleértve a korrekciós alkalmat is.

Az oktatások, forgatások folyamatosan zajlanak, így modellekre mindig szükségünk van akár szemöldök, szemhéj vagy ajaktetováláshoz.

Ha szeretnéd megkönnyíteni az életedet a reggeli sminkelés elhagyásával és szépnek érezni magad a nap minden percében, regisztrálj modell adatbázisunkba az alábbi űrlap kitöltésével!

A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, csupán hozzájárulsz ahhoz, hogy aktualitás esetén a megadott paramétereid alapján felvegyük veled a kapcsolatot egyezetés céljából. Bármikor töröltetheted magad az adatbázisból!

A jelentkezés feltételei:

 • az adott területen nem volt előzőleg tetoválás,
 • hozzájárulás fotó- és videófelvételek készítéséhez, ezek marketing célú felhasználásához.

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

  Van már sminktetoválásom a
  szemöldökszájszemhéj területén.

  Szeretnék modellnek jelentkezni:
  szemöldökszemhéjajak tetoválásra.

  Megjegyzés:

  Regisztrációd véglegesítéséhez kérlek tölts fel egy közeli, éles arcképet, smink nélkül! Elfogadott formátumok: jpg, png, jpeg, maximum méret: 500 Kb
  Fénykép feltöltése

  Az adatvédelmi szabályzatot és az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.

  GYAKORI KÉRDÉSEK:

  Mennyit kell várnom egy tetoválásra?

  Ezt előre nem tudjuk, a regisztráció sorrendjében vesszük fel a kapcsolatot a jelentkezőkkel, ha szeretnél előre kerülni, írj egy e-mailt a patkosalexandra@gmail.com címre, modellnek jelentkezem tárggyal!

  Hol készülnek a tetoválások?

  A sminktetoválásod 2 egymáshoz közeli helyszínen készülhet:

  1149 Budapest, Egressy tér 10. A. lház. 1. em. 1.

  vagy 1149 Budapest, Róna utca 107, II. emelet. Alexandra kapucsengő

  Meddig tart egy sminktetoválás?

  Ez területtől és felhasználástól függ, de max. 3 – 4 óra.

  Tudnivalók a sminktetoválásról ITT

  Kitől kérdezhetek?

  Ha bármi kérdésed felmerül, keresd a Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonban Andit, várja a hívásodat a + 3670-532-3013 telefonszámon, H-P: 9:00 – 17:00

  HORVÁTH ANDREA
  szalonvezető

  KEDVEZMÉNYES ÁRAK MODELLEK RÉSZÉRE:

  szemöldöktetoválás: 73.000 Ft helyett 36.500 Ft – tól

  szemhéjtetoválás (felső normál vonal): 50.000 Ft helyett 25.000 Ft – tól

  ajaktetoválás: 90.000 Ft helyett 45.000 Ft – tól

  Az ár a korrekciós alkalmat is tartalmazza, további költséged nincs vele.

  A feltüntetett árak irányárak, technikától függően változhatnak, de ez minden esetben előzetesen egyeztetésre kerül!

  A készülő anyag felhasználási céljától függően, esetenként INGYENES tetoválásra is van lehetőség, adott esetben erről is tájékoztatunk.

  SMINKTETOVÁLÁS ELŐTT JÓ HA TUDOD

  Amennyiben a szemhéjadat jössz tetováltatni, szedesd le műszempilláidat, ha vannak.

  A szemöldöködet az időpontod előtt 1-2 héttel már ne szedd/szedesd ki és ne is fesd/festesd be.

  Amennyiben hajlamos vagy a herpeszre, tehát valaha volt már Neked, akkor el kell kezdened egy erre való tabletta szedését, megelőző jelleggel (Epavir, Telviran). A magasabb hatóanyag tartalom miatt tanácsos a recept köteles változat használata úgy, hogy a kúra közepére essen a sminktetoválás időpontja.

  Amennyiben a tetoválandó területen szemölcs, heg, anyajegy, vagy bármilyen egyéb elváltozás látható, akkor erről előzetesen tájékoztasd a szakembert.

  Fáj a sminktetoválás?

  A fájdalomtűrő képesség egyénenként változó, de két dolog biztos. Mi a legkorszerűbb, professzionális érzéstelenítő készítményeket használjuk, és gépünk is kíméletes a bőrhöz.

  Általánosságban elmondható, hogy a szemöldök területe a legkevésbé érzékeny, volt olyan Vendég is, aki elaludt a szálazott szemöldök tetoválás, vagy a púderes szemöldök tetoválás készítése közben. A szemhéjtetoválás inkább kellemetlen hiszen a pillák tövében is dolgozunk, de ne félj, sem pislogni, sem szemeidet nyitogatni nem lesz lehetőséged, hiszen a kéz ujjai erősebbek, mint a szem körüli izom, ami a reflexes pislogást okozza. Az ajak tetoválás érzékenyebb terület, de az első vonalak meghúzását követően szinte teljesen le tudjuk érzésteleníteni ezt a területet is. A sminktetoválás elkészülése után összességében elmondható, hogy megéri a minimális kellemetlenség, hiszen hosszú távon annyi előnyt, kényelmet, szabadságot és megspórolt perceket nyerünk vele, hogy az valóban elképzelhetetlen azok számára, akik nem viselnek (még!) sminktetoválást.

  Mi a legkorszerűbb, professzionális érzéstelenítő készítményeket használjuk, és gépünk is kíméletes a bőrhöz.

  A sminktetoválás elkészülése után

  Másnaptól elkezdődik a gyógyulás, a pörk képződés folyamata. Nem kell megijedni, ez teljesen normális, hiszen ilyenkor a sminktetoválás úgy viselkedik, mint egy horzsolt felületi sérülés. Kérjük azonban, hogy ne vakard, akkor, sem ha viszket. Ne érje víz úgy, hogy felázik, szauna, gőz, szolárium mellőzését javasoljuk a pörk leeséséig.

  A szemöldökre és a szájra adunk otthoni utóápoló krémet, a szemhéjat nem szükséges kenegetni. Fogmosás természetesen megengedett. A krémet nagyon vékonyan, fültisztítóval kell felvinni a bőrfelületre, napi 1-2 alkalommal.

  Fontos, hogy a krém se áztassa fel a bőrt! Amíg teljesen be nem gyógyul, kerülnöd kell a szikrázó, tűző napsütést is, vagy ha ez nem megoldható, mert például nyár van, akkor fényvédő krém, vagy napszemüveg használata javasolt.

  A MODELL ADATBÁZISBA VALÓ REGISZTRÁCIÓHOZ NE FELJETSD EL KITÖLTENI A FENTI ŰRLAPOT!
  Call Now Button