Hívjon minket: +36 70 532 30 13

MŰVÉSZI SMINKTETOVÁLÁS FÉL ÁRON –

Légy a modellünk!

NEKED TALÁLTUK KI!

Ha Téged foglalkoztat a sminktetoválás és szeretnél kedvező áron hozzájutni, akkor ezt a lehetőséget neked találtuk ki.

Az Alexandra Academy Magyarország egyik legnagyobb sminktetováló oktató stúdiója modelleket keres vizsgamunkák elkészítésére.

A tetoválásokat nem kezdők, hanem képzett sminktetoválók végzik, akik egy újabb technika elsajátítása okán készítenek vizsgamunkát. Teljes értékű sminktetoválások készülnek szigorú oktatói felügyelettel, Patkós Alexandra védjegye alatt, max. 4 fős csoportokban.

Az oktatások folyamatosan zajlanak, így modellekre mindig szükségünk van akár szemöldök, szemhéj vagy ajaktetováláshoz.

Ha szeretnéd megkönnyíteni az életedet a reggeli sminkelés elhagyásával és szépnek érezni magad a nap minden percében, regisztrálj modell adatbázisunkba az alábbi űrlap kitöltésével!

A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, csupán hozzájárulsz ahhoz, hogy aktualitás esetén a megadott paramétereid alapján felvegyük veled a kapcsolatot egyezetés céljából. Bármikor töröltetheted magad az adatbázisból!

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP
Az adatvédelmi szabályzat IDE kattintva érhető el.

GYAKORI KÉRDÉSEK:

Mennyit kell várnom egy tetoválásra?

Ezt előre nem tudjuk, a regisztráció sorrendjében vesszük fel a kapcsolatot a jelentkezőkkel, ha szeretnél előre kerülni, írj egy e-mailt a patkosalexandra@gmail.com címre, modellnek jelentkezem tárggyal!

Hol készülnek a tetoválások?

A sminktetoválásod 2 egymáshoz közeli helyszínen készülhet:

1149 Budapest, Egressy tér 10. A. lház. 1. em. 1.

vagy 1149 Budapest, Róna utca 107, II. emelet. Alexandra kapucsengőő

Meddig tart egy sminktetoválás?

Ez területtől függ, de max. 3 óra.

Tudnivalók a sminktetoválásról ITT

Kitől kérdezhetek?

Ha bármi kérdésed felmerül, keresd a Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonban Andit vagy Orsit, várják a hívásodat a + 3670-532-3013 telefonszámon, H-P: 9:00 – 17:00

HORVÁTH ANDREA
szalonvezető
ZSAKÓ ORSOLYA
recepciós

KEDVEZMÉNYES ÁRAK MODELLEK RÉSZÉRE:

szemöldöktetoválás: 73.000 Ft helyett 36.500 Ft – tól

szemhéjtetoválás (felső normál vonal): 50.000 Ft helyett 25.000 Ft – tól

ajaktetoválás: 90.000 Ft helyett 45.000 Ft – tól

Az ár a korrekciós alkalmat is tartalmazza, további költséged nincs vele.

A feltüntetett árak irányárak, technikától függően változhatnak, de ez minden esetben előzetesen egyeztetésre kerül!

SMINKTETOVÁLÁS ELŐTT JÓ HA TUDOD

Amennyiben a szemhéjadat jössz tetováltatni, szedesd le műszempilláidat, ha vannak.

A szemöldöködet az időpontod előtt 1-2 héttel már ne szedd/szedesd ki és ne is fesd/festesd be.

Amennyiben hajlamos vagy a herpeszre, tehát valaha volt már Neked, akkor el kell kezdened egy erre való tabletta szedését, megelőző jelleggel (Epavir, Telviran). A magasabb hatóanyag tartalom miatt tanácsos a recept köteles változat használata úgy, hogy a kúra közepére essen a sminktetoválás időpontja.

Amennyiben a tetoválandó területen szemölcs, heg, anyajegy, vagy bármilyen egyéb elváltozás látható, akkor erről előzetesen tájékoztasd a szakembert.

Fáj a sminktetoválás?

A fájdalomtűrő képesség egyénenként változó, de két dolog biztos. Mi a legkorszerűbb, professzionális érzéstelenítő készítményeket használjuk, és gépünk is kíméletes a bőrhöz.

Általánosságban elmondható, hogy a szemöldök területe a legkevésbé érzékeny, volt olyan Vendég is, aki elaludt a szálazott szemöldök tetoválás, vagy a púderes szemöldök tetoválás készítése közben. A szemhéjtetoválás inkább kellemetlen hiszen a pillák tövében is dolgozunk, de ne félj, sem pislogni, sem szemeidet nyitogatni nem lesz lehetőséged, hiszen a kéz ujjai erősebbek, mint a szem körüli izom, ami a reflexes pislogást okozza. Az ajak tetoválás érzékenyebb terület, de az első vonalak meghúzását követően szinte teljesen le tudjuk érzésteleníteni ezt a területet is. A sminktetoválás elkészülése után összességében elmondható, hogy megéri a minimális kellemetlenség, hiszen hosszú távon annyi előnyt, kényelmet, szabadságot és megspórolt perceket nyerünk vele, hogy az valóban elképzelhetetlen azok számára, akik nem viselnek (még!) sminktetoválást.

Mi a legkorszerűbb, professzionális érzéstelenítő készítményeket használjuk, és gépünk is kíméletes a bőrhöz.

A sminktetoválás elkészülése után

Másnaptól elkezdődik a gyógyulás, a pörk képződés folyamata. Nem kell megijedni, ez teljesen normális, hiszen ilyenkor a sminktetoválás úgy viselkedik, mint egy horzsolt felületi sérülés. Kérjük azonban, hogy ne vakard, akkor, sem ha viszket. Ne érje víz úgy, hogy felázik, szauna, gőz, szolárium mellőzését javasoljuk a pörk leeséséig.

A szemöldökre és a szájra adunk otthoni utóápoló krémet, a szemhéjat nem szükséges kenegetni. Fogmosás természetesen megengedett. A krémet nagyon vékonyan, fültisztítóval kell felvinni a bőrfelületre, napi 1-2 alkalommal.

Fontos, hogy a krém se áztassa fel a bőrt! Amíg teljesen be nem gyógyul, kerülnöd kell a szikrázó, tűző napsütést is, vagy ha ez nem megoldható, mert például nyár van, akkor fényvédő krém, vagy napszemüveg használata javasolt.

A MODELL ADATBÁZISBA VALÓ REGISZTRÁCIÓHOZ NE FELJETSD EL KITÖLTENI A FENTI ŰRLAPOT!
Call Now Button