POntosan mit tartalmaznak az áraink?

Mi nem csak tetoválunk, nálunk az Arcművész protokoll szerint szigorúan szabályozott komplett szolgáltatáscsomagot kapod, az igényeid felmérésétől kezdve, a 6-8 héttel későbbi korrekcióig törődünk veled. Áraink az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:

POntosan mit tartalmaznak az áraink?

Mi nem csak tetoválunk, nálunk az Arcművész protokoll szerint szigorúan szabályozott komplett szolgáltatáscsomagot kapod, az igényeid felmérésétől kezdve, a 6-8 héttel későbbi korrekcióig törődünk veled. Áraink az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:

egyszerűsített árlista

78.000 HUF (alapár)

100.000 HUF (Exclusive ár)

170.000 HUF (VIP ár Alexandrához)

56.000 HUF (alapár)

70.000 HUF (Exclusive ár)

170.000 HUF (VIP ár Alexandrához)

79.000 HUF (alapár)

95.000 HUF (Exclusive ár)

170.000 HUF (VIP ár Alexandrához)

A fenti árak tájékoztató jellegűek, nem tekinthetők ajánlatnak, a választott technikától függően eltérőek lehetnek! 

teljes árlista

ÚJ TETOVÁLÁS KÉSZÍTÉSE

Ár: 78.000 – 100.000 Ft

Artistry microblading, gépi szálazás, Soft Powder, lágy satíros technika és ezek kombinációi

MEGLÉVŐ TETOVÁLÁS ÁTALAKÍTÁSA

Ár: 88.000 – 105.000 Ft

Azoknak ajánlott akik természetesebb hatásra törekednek, mert már túl erőteljesnek érzik a régebbi technikával készült szemöldököt.

SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS FRISSÍTÉSE

1 alkalomra és a meglévő forma frissítésére vonatkozik.
Általunk készített szemöldök tetoválások frissítését 18 hónapon belül 50%-os áron, 18 hónapon túl de 2,5 éven belül 65%-os áron végezzük.
Máshol készült szemöldök esetében 75%-os áron készül.

HA Patkós alexandra készíti

Ár: 170.000  Ft

Bármilyen szemöldök tetoválási technika esetén

félsatír

Ár: 79.000 – 95.000 Ft

Az alsó és felső ajak területének a fele van pigmentálva, nincs éles határvonal, befelé halványodik. Csak olyan színekkel készíthető melyek harmonizálnak a saját szájszínnel, tehát nem nagyon sötét színek. Vékony ajaknál kevés a félsatírozás, normál vagy teltebb ajkon mutat igazán.

teljes satír

Ár: 98.000 – 119.000 Ft

A száj teljes felülete satírozva van, ezért használható a leghalványabbtól a legerősebb színig bármilyen árnyalat. Vékony ajkúaknak ez az ideális, mert nagyobb hangsúlyt kap az ajak a teljes színhatástól. Teltebb színnel a sminkelt, rúzsozott hatásra vágyóknak is ideális.

3D szájtetoválás – különlegességet kedvelőknek!

Ár: 129.000 Ft

Ez a technika lehetőséget ad a száj további formálására, teltebbé tételére. Ideális azoknak akik szeretik a sminkelt szájat, a különleges hatást vagy új színt szeretnének kipróbálni.

SZÁJTOVÁLÁS FRISSÍTÉSE

1 alkalomra és a meglévő forma frissítésére vonatkozik.
Általunk készített szájtetoválások frissítését 3 éven belül  65%-os áron végezzük.
Máshol készült szájtetoválások esetében (amennyiben azok 2 éven belüliek és technikailag megfelelően készültek) a frissítést 75%-os áron végezzük.

HA Patkós alexandra készíti

Ár: 170.000  Ft

Bármilyen szájtetoválási technika esetén

pillatő sűrítés

Felső pillatő: 45.000 – 50.000,-Ft
Alsó pillatő: 27.000 – 35.000,-Ft

Legszolidabb hatású felső szemhéjtetoválás, melynél a szempillák közötti távolság van összekötve, ezáltal a szem kifejezőbb. Nagyon ajánlott fiataloknak vagy a nagyon természetes stílust, sminket kedvelőknek. Egy pici változás és máris magabiztosabb leszel! Fekete vagy barna színnel ajánljuk.

felső szemhéj tetoválás

Felső normál vonal: 56.000 – 70.000 Ft
Színes vonal a fekete fölé: +20.000 Ft
Normál felső + alsó vonal:  80.000 – 100.000 Ft
Felső vastag vonal: +20.000 Ft

Nemcsak a pillatő van pigmentálva, hanem szemformához illő szemhéjvonalat is készítek, mely lehet nagyon rajzos, precíz, tushatású, de választható satírozottabb formában is.
Legközkedveltebb típus, fekete, szürke vagy barna színnel ajánljuk.

alsó szemhéjtetoválás

Alsó vonal: 30.000-40.000 Ft
Normál felső + alsó vonal: 80.000-100.000 Ft

Választható egészen finom hatású változatban, de vastagabb vagy finoman satírozott változatban is kérheted. Színekkel is kombinálható.

szemhéjTOVÁLÁS FRISSÍTÉSE

1 alkalomra és a meglévő forma frissítésére vonatkozik.
Általunk készített tetoválások frissítését 3 éven belül  65%-os áron végezzük.
Máshol készült tetoválások esetében (amennyiben azok 2 éven belüliek és technikailag megfelelően készültek) a frissítést 75%-os áron végezzük.

HA Patkós alexandra készíti

Ár: 170.000  Ft

Bármilyen szemhéjtetoválási technika esetén

különleges szemhéjtetoválások: satírozott, füstös, színes

Ez a technika olyan hatást ad, mintha a ceruzás vonalat finoman elsatíroznánk. Nincs éles kontúrvonal, színekkel is elkészíthető, melyek finoman egymásba olvadnak. Kiválóan hangsúlyozható a szemszín a hozzá illő színválasztással.
Szemszínhez illeszkedő színnel /zöld, kék, lila, fehér, barna/ kiegészített felső vagy alsó szemhéj tetoválás, mely készülhet vonalhatásúan, de satírozottan is. Nagyon különleges, látványos, de semmiképpen nem hivalkodó! Ha szereted hangsúlyozni a szemed színét, de fontos a finom, elegáns összhatás, akkor ez Neked való!

felső vonal

ÁR: 80.000 FT + 1 SZÍNNEL + 20.000 FT

alsó vonal

ÁR: 35.000 FT – 43.000 FT

ALSÓ-FELSŐ EGYÜTT (SZINES)

ÁR:108.000-118.000 FT

butterfly szemhéjsatírozás

ÁR: 120.000 FT

Több színnel készülő, magasra satírozott, attraktív forma.

Expressz sminktetoválás

Ha sminktetoválásod elkészítésére nem tudsz vagy nem szeretnél heteket, hónapokat várni, ha fontos, hogy már napokon belül tudjunk adni időpontot, akkor válaszd Expressz szolgáltatásunkat!
Ebben az esetben keress bennünket telefonon és ha az általad választott szakemberünk el tud vállalni, akkor 2 héten vagy akár 1-2 napon belül elkészülhet a sminktetoválásod!
Patkós Alexandrára vonatkozó Expressz időpontokat előzetes egyeztetés után, 2 héten belül tudjuk vállalni 50% felárral.
Ár: +30% felár 2 héten belül
          +50% felár 1-2 napon belül

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok bejelentkezni avagy feltenni a kérdéseimet?

Andi várja a hívásodat munkanapokon 8 és 17 óra között a +36705323013 telefonszámon, hogy minden kérdésedet megválaszolja, vagy bejelentkezhetsz online is egy űrlap kitöltésével ITT, ez esetben mi hívunk téged időpont egyezetés miatt.

Mi történik akkor, ha nem úgy sikerül a tetoválás, ahogy vártam?

Ilyen esetek azért nem szoktak előfordulni, mert Alexandrának szigorú elvárásai vannak a dolgozók munkájával kapcsolatban illetve időpont egyeztetéskor alaposan felmérjük a vendégek igényeit, tájékozódunk az esetleges meglévő tetoválásokról, sok esetben fotót is bekérünk a tetoválandó területről és a választott sminktetoválást csak olyan kolléganő készítheti el, aki az adott technikában gyakorlott és profi.

Én azt szeretném, hogy személyesen Alexandra készítse a tetoválásomat, hogyan tudok hozzá bejelentkezni?

Alexandra is aktívan tetovál a szalonban, viszont az ő esetében hosszabb várakozási időre kell számítani, a szalon telefonszámán lehet feliratkozni hozzá a várólistára.

TOVÁBBI GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Ha kérdésed van, ne habozz feltenni, hisz az arcodról van szó, így nincs felesleges kérdés. Ha még nem tartasz ott, akkor pedig olvasd el azokat, amiket a vendégeink a leggyakrabban megkérdeznek tőlünk ITT>>>>>

Call Now Button