KARRIER LEHETŐSÉG

sminktetoválóknak

Sminktetováló munkatársat

keresünk, több éve sikeresen működő csapatunkba!

 

Olyan sminktetováló munkatársat keresünk, aki hajlandó és képes mesteri szintre fejlődni, valóban természetes és személyre szabott sminktetoválásokat készíteni a legmodernebb technikák segítségével. Lojális dolgozó, aki szívesen kötelezi el magát hosszabb távon is.

Téged keresünk, ha kimondottan vonz a sminktetoválás világa, ha szeretnél 20x olyan gyorsan fejlődni és 20x annyi tapasztalatot szerezni, mintha önállóan dolgoznál, ha szívesen végzel aprólékos, precíz munkát, ha kedveled a folyamatos fejlődést, tanulást, ha érdekelnek az újdonságok. Fontos számunkra, hogy munkádat felelősségteljesen, lelkiismeretesen, kreatívan tudd végezni.  Pozitív, kiegyensúlyozott személyiséggel rendelkezz és képes légy csapatban is dolgozni.

A feladatok magukban foglalják a szalon magas színvonalának és elvárásainak megfelelő sminktetoválások készítését és a szakmai fejlődést. Kiemelt figyelmet fordítunk az új munkatársak magas szintű képzésére, beilleszkedésére és későbbi szakmai támogatására.

Elvárásaink közé tartozik a kozmetikus végzettség, sminkes alaptudás és valamilyen sminktetováló technika legalább alapszintű ismerete.  Nyitottság az aktuális szakmai újdonságokra, a szakmai közélet aktív figyelemmel kísérésére.

Előnyt jelent a több éves szakmai tapasztalat, az angol nyelv ismerete.

Ha máris felkeltettük az érdeklődésed és érdekelnek a részletek akkor olvass tovább!

Call Now Button