sminktetoválások átalakítása

Nem úgy sikerült a sminktetoválásod, ahogy vártad? Aszimmetrikus? Vagy nem ilyen színt képzeltél magadnak?

Már régen készült, ódivatú és elszíneződött?

Ne kockáztass még egyszer, fordulj specialistához!

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonban nagy gyakorlattal végezzük a rontott tetoválások javítását és a régi tetoválások eltávolítását, átalakítását szemöldök, szemhéj és ajak területén is. Az a célunk, hogy újra elégedetten nézhess a tükörbe!

Elrontották a sminktetoválásomat! Ki lehet javítani? Hogyan? Mennyiért? Meddig tart?

A meglévő sminktetoválások átalakítása a sminktetováló tudásnak egy magasabb szintje, ahhoz hogy az átalakítás eredményes legyen, a tetováló szakembernek komoly átalakítási-javítási tapasztalattal és színelméleti tudással kell rendelkeznie.

Ahogy minden arc, minden sminktetoválás is egyedi, nem lehet ugyanazt a receptet alkalmazni! Mi megtaláljuk a számodra legjobb megoldást.

 

Nézzük milyen lehetőségeid vannak:

SZEMÖLDÖK tetoválás átalakítások:

ELFEDÉS

Amennyiben a régi forma elfedhető az újban és a korábbi szín sem túl erős, akkor a legmodernebb eljárásokkal készítünk számodra egy új, trendi sminktetoválást.

sminktetoválás szemöldök tetoválás Patkós Alexandra

ELTÁVOLÍTÁS ÉS ÚJ TETOVÁLÁS

Ha a régi forma nem fedhető el, vagy túl erős még a szín, akkor részleges eltávolításra vagy halványításra van szükség a tetoválást megelőzően. Az eltávolítást is többféle módszerrel végezzük (lézeres, vagy kémiai), attól függően, hogy esetedben melyiket látjuk a leginkább hatékonynak.

AJAKtetoválás átalakítások, színkorrekcióval:

Ajaktetoválás átalakítása a Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalonban

Sok nőnek van lilás-barnás, foltos ajka, vagy egy régebbi ajaktetoválás sikerült ilyenre. A lilás összhatás fáradttá teszi a vonásokat és idősíti az arcot, olyan érzetet kelt, mintha fázna az illető. Ezekben az esetekben már sokszor 1 alkalom után nagyon látványos átalakulást tudunk elérni a megfelelő színek kombinációjával és rétegzésével. 

SZEMhéj tetoválás átalakítások:

Sajnos sokszor találkozunk azzal, hogy a szemhéjtetoválás nem megfelelően követi az adott szemet. Esetleg nem szép az íve vagy a tetoválás kidolgozottsága. Ezekben az esetekben átpozicionáljuk a vonalat, a piparészt és ha szükséges, eltávolítjuk a felesleges tetoválást vagy satírozást alkalmazunk, hogy a végeredmény szebb és előnyösebb legyen viselőjének.

Jelentkezz be sminktetoválás átalakítási szakértőnkhöz és nem kell tovább az elrontott, elszineződött tetoválásoddal élned!

Sminktetoválás átalakítás – esettanulmányok 

SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁSOK

Hogyan lehet egy régi, ódivatú, elszíneződött szemöldöktetoválást átalakítani úgy, hogy viselője ismét elégedetten nézhessen a tükörbe?

Ebben a videóban Patkós Alexandra Arcművész – sminktetováló mester 8 olyan konkrét esetet mutat be, amikor a régi tetoválás színmódosítására és/vagy formai átalakítására volt szükség, nézd meg ezeket a varázslatos átalakulásokat!

AJAKTETOVÁLÁSOK

Korábbi ajaktetoválások esetében lehetőség van formai javításra, színbeli átalakításra, világostásra, foltos ajaksatírozás egységesítésére, sötét kontúr semlegesítésére és még sorolhatnánk. Ebben a videóban Patkós Alexandra Arcművész – sminktetováló mester olyan konkrét eseteket mutat be, amikor a régi tetoválás színmódosítására, és/vagy formai átalakítására volt szükség, de olyan eset is van, amikor a természetes adottságok igényelnek némi tökéletesítést. Nézd meg ezeket a varázslatos átalakulásokat is!

SZEMHÉJTETOVÁLÁSOK

Egy újabb adag önbizalom növelő átalakulás a videóban.

Ismerj meg olyan konkrét eseteket, ahol korábbi szemhéjtetoválásokat alakítottunk át, annak érdekében, hogy viselője elégedettebb legyen a külsejével.

Ha pedig Neked is van nem tetsző, rontott, kifakult vagy ódivatú sminktetoválásod, konzultálj velünk közelezettségek nélkül!

Miért válassz minket?

Szalonunkban olyan specialistákkal dolgozunk, akik rendkívüli gyakorlattal és tudással rendelkeznek a sminktetoválások átalakításában.

Nálunk nemcsak magasan képzett szakemberek dolgoznak, hanem közülük néhányan elismert oktatók is egyben.

A munkafolyamatokat Patkós Alexandra szigorú Arcművész protokollja alapján végezzük, így garantáljuk a magas minőséget és precizitást

Saját márkás, német gyártású anti-allergén pigmenteket használunk, melyek tartóssága és minősége megfelel a legszigorúbb Európai Uniós követelményeknek.

Minden sminktetoválásunkat egyedi igényekhez és a legmodernebb trendekhez igazítjuk. Nemcsak rontott tetoválásokat javítunk, hanem a személyiségedhez, stílusodhoz is igazodunk.

Az átalakított sminktetoválásoddal visszakapod az önbizalmadat és megszabadulhatsz attól a nyomasztó érzéstől, amit minden egyes alkalommal érzel, amikor a tükörbe nézel. Légy büszke a szépségedre, nőiességedre!

Jelentkezz be most és máris egy lépéssel közelebb vagy az áhított külsődhöz!

Galéria

Call Now Button