Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időt vesz igénybe egy szemöldöktetoválás/sminktetoválás?

Maga a sminktetoválás technikai kivitelezése átlagosan 60-90 percet vesz igénybe (területtől és technikától függően), azonban a kezelés nemcsak a tetoválásból áll! A tökéletes végeredmény érdekében komoly előkészületeket igényel. Szalonunkban minden kezelés szigorú protokoll szerint zajlik, melynek részei a vendég igényeinek pontos felmérése, egy nagyon alapos arcelemzés, a tetoválás precíz megtervezése, színválasztása, tizedmiliméter pontosságú felrajzolása, érzéstelenítést követően jön a tetoválás, végezetül pedig utóápolási tanácsadás. A teljes folyamat ezért 2,5-3 órát vesz igénybe.

A korrekciós tetoválás, ami az első alkalomtól számítva 1-3 hónapon belül lehetséges, már sokkal rövidebb idő, általában 30-90 perc.

SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS UTÓÁPOLÁSA

A friss sminktetoválást a kiszáradás megakadályozása érdekében  nagyjából 7-10 napig speciális utóápoló krémmel kell kenegetni. Ilyen utóápoló krémet a tetováló szakember kell hogy adjon neked. Naponta 2-szer ajánlatos felvinni, egészen pici mennyiségben, egy szemöldökre egy gombostűfejnyi mennyiség megy reggel és este. Uszodába, szaunába és szoláriumba 2 hétig ne menj, illetve olyan arckezelésre sem, ahol a kozmetikus gőzt használ. Minden olyan tevékenységet kerülni kell, ahol a szemöldök felázna. Ha ezekre figyelsz, gyorsan lezajlik a szemöldök gyógyulása, és egy picit erősebb smink használatával könnyedén áthidalható ez a folyamat.

Mi történik akkor, ha nem úgy sikerül a tetoválás, ahogy vártam?

Ilyen esetek azért nem szoktak előfordulni, mert Alexandrának szigorú elvárásai vannak a dolgozók munkájával kapcsolatban illetve időpont egyeztetéskor alaposan felmérjük a vendégek igényeit, tájékozódunk az esetleges meglévő tetoválásokról, sok esetben fotót is bekérünk a tetoválandó területről és a választott sminktetoválást csak olyan kolléganő készítheti el, aki az adott technikában gyakorlott és profi.

Sminktetoválás kizáró tényezői

A sminktetoválás legfontosabb feltétele az egészséges szervezet és a teljesen ép bőrfelület.

Lázas állapot, aktív betegség esetén nem készíthető el a sminktetoválás. Krónikus vagy hosszabb betegség, állandó gyógyszerszedés esetén csak a kezelőorvos beleegyezése után ké-
szítjük el a sminktetoválást (véralvadási zavarok, cukorbetegség, pajzsmirigybetegség).

Terhesség, szoptatás esetén szintén nem javasolt, többek között azért sem, mert a megváltozott hormonrendszer miatt a pigmentet a bőr immunrendszere jóval hamarabb lebonthatja.

Egyes lelki eredetű betegségek (szorongás, depresszió) esetén nem javasolt a sminktetoválás, mert ezekben az állapotokban az illető valóságképe nem reális  és számos hiedelemmel küzd.

Mit várhatok közvetlenül a tetoválás után és mennyi a gyógyulási idő?

Mindhárom területnél igaz, hogy a friss tetoválás vastagabb és erőteljesebb, mint a majdani gyógyult eredmény. Száj és szemhéj esetében 1-2 napig duzzanatra is kell számítani, 8 – 10 nap, amíg a bőrfelület begyógyul, ez nem egyenlő a pigment beépülésével, arra több hét kell, ezért is végezzük 6 hét elteltével a korrekciót. A kezelés alkalmával ellátunk utóápoló készítménnyel és pontosan elmondjuk, hogyan segítheted elő a gyógyulást vagy területtől függően mit nem szabad tenned ez idő alatt.

Lehetek allergiás a pigmentre?

Allergiára való hajlam esetén bőrpróbát végzünk, ezt kérjük jelezni bejelentkezéskor.

Tényleg fájdalommentes a tetoválás?

A fájdalomtűrő képesség és a fájdalomérzet egyénenként és területenként eltérő lehet, azonban a mai modern érzéstelenítő készítmények lehetővé teszik a kellemetlen érzet minimálisra csökkentését. Volt olyan, vendég, aki elaludt tetoválás közben, illetve aki azt mondta, hogy a szemöldökszedés jobban fájt, mint maga a tetoválás.

Meddig tart ki egy tetoválás? Mi történik vele az idő múlásával?

A sminktetoválások élettartamát úgy határozzuk meg, hogy mikor van szükség színfrissítésre. Átlagosan 1,5-4 év területtől függően. Ugyan még ekkor is látszik a tetoválás, de már hangsúlytalanabb és fakóbb, világosabb, megújítást igényel, ami pedig magában rejti a színmódosítást, színváltoztatást és a kisebb formai alakítások lehetőségét is.

Régi tetoválásom van, ilyenkor mi a teendő?

A szerencsésebbik eset, ha az új forma és szín el tudja fedni a régit, ilyenkor gond nélkül át tudjuk alakítani. Ha ez nem lehetséges, akkor lehet szükség eltávolításra. A régi tetoválásról fotót szoktunk bekérni, vagy személyesen vizsgáljuk meg, majd javaslatot teszünk a megoldásra.

Nem szeretném, hogy feltűnő legyen a tetoválásom, erre is van mód?

Többféle technikával dolgozunk, a teljesen természetes hatást nyújtótól az erőteljesebbig, mely technikát maximálisan a vendég igényeihez igazítva választjuk ki. Az Arcművész eljárással készült szemöldöktetoválások a környezetünk számára szinte észrevehetetlenek maradhatnak.

Aszimmetrikus/hiányos a szemöldököm, lehet ezen tetoválással javítani?

Mindkét esetben rendkívül látványos eredmények érhetőek el a tizedmilliméter pontos, személyre szabott tervezésnek, művészi kivitelezésnek köszönhetően.

Mennyibe kerül egy sminktetoválás?

A kezelések ára a választott technikától és területtől függően eltérő lehet, a részletes árlista ITT érhető el! 

Ha nem tudnál eligazodni, mert mondjuk nem tudod, hogy számodra melyik technika a legalkalmasabb, kérj segítséget a +36705323013 telefonszámon!

Mire számíthatok Patkós Alexandra szalonjában egy sminktetováló szolgáltatás alkalmával?

Szalonunkban prémium szolgáltatást nyújtunk szigorú protokoll alapján, a bizalomépítő tájékoztatástól a biztonságot nyújtó kiszolgálásig. Középpontba helyezzük az élvonalbeli szakmai tudást és a vendég szépsége mellett a biztonságát is. A kezelés fázisai minden esetben: konzultáció, tervezés-előrajzolás, komplex érzéstelenítés, a tetoválás elkészítése, utóápolási tanácsadás (ápoló készítménnyel és információs anyaggal), 1,5 - 3 hónap múlva korrekció.

Hogyan tudok bejelentkezni avagy feltenni a kérdéseimet?

Andi várja a hívásodat munkanapokon 8 és 17 óra között a +36705323013 telefonszámon, hogy minden kérdésedet megválaszolja, vagy bejelentkezhetsz online is egy űrlap kitöltésével ITT, ez esetben mi hívunk téged időpont egyezetés miatt.

Én azt szeretném, hogy személyesen Alexandra készítse a tetoválásomat, hogyan tudok hozzá bejelentkezni?

Alexandra is aktívan tetovál a szalonban, viszont az ő esetében hosszabb várakozási időre kell számítani, a szalon telefonszámán lehet feliratkozni hozzá a várólistára.

Call Now Button