AMIT TUDNOD KELL…

Hosszú évek tapasztalatával, kizárólag csúcsminőségű saját márkás ALEXANDRA sminktetováló géppel, pigmentekkel dolgozunk

Külön figyelmet fordítunk a hatékony érzéstelenítésre, az alapos előkészületekre és a személyre szabott tervezésre.

Szalonunkban világszinten a legeslegújabb sminktetováló technikák és metódusok is elérhetőek a klasszikus technikák mellett. Ezeket napi szintű rutinnal készítjük, ezért vendégeink számos stílus közül választhatnak, számos módszer áll rendelkezésre, hogy elkészíthessük a vágyott sminktetoválást.

  Minden vendégnek egyedileg ajánlunk a különböző technikák közül, sok esetben a különböző módszereket kombináljuk, hogy a lehető legszebb eredményt érhessük el.

   NEM MINDEGY, HOGY MI KERÜL A BŐRÖDBE!

   Az ALEXANDRA pigmentek garantáltan biztonságosak és bőrbarát összetétellel rendelkeznek. Csak válogatott, minőségi alapanyagokból készült saját márkás pigmentekkel dolgozunk, amelyek megfelelnek a legszigorúbb és legaktuálisabb európai törvényi előírásoknak, köztük a a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról szóló REACH 2022 rendeletnek, valamint a sminktetováló festékekről és előállításukról rendelkező ResAP (2008/1) törvénynek is.

   Az egész világon Európában a legszigorúbb az elvárás és a szabályozás, ezért döntöttünk német gyártású sminktetováló pigment mellett. Már rendelkezésre állnak olyan mérési módszerek, melyekkel a nehézfémek mennyisége is a legpontosabban meghatározható, ezzel garantálva a még biztonságosabb összetételű festékeket. A szabályozások szigorúan ellenőrzik, hogy a sminktetováló festék ne tartalmazzon káros vegyi anyagokat, allergizáló összetevőket, szinezékeket. Az Alexandra pigmentek tökéletesen megfelelnek az aktuális törvényi előírásoknak, a legutolsó fejlesztésű gyártástechnológiával készültek, anti-allergének és rendelkeznek a szükséges termék dokumentációval, amely garantálja az ellenőrzött és lekövethető gyártási folyamatot és minőségbiztosítása rendszert, ezzel a maximális biztonságot.

   Ajaktetoválás a Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonban

   Esetek melyek nálunk garantáltan nem fordulnak elő

   •  A sminktetoválás természetellenes
   • A szemöldök művi, túl vastag vagy túl vékony
   • A szájkontúr feltűnő, barnás, elüt az ajak színétől
   • A szemhéjtetoválás darabos, hiányos és nem a szempillák vonalában fut
   • A sminktetoválás után nem marad pigment a bőrben
   • A sminktetoválás fájdalmas és hegesen gyógyul
   • Utána 1 hétig nem lehet emberek közé, munkába menni
   • Előrajzolás nélküli sminktetoválás

   MIKET KELL FIGYELEMBE VENNED, HA SMINKTETOVÁLÁST TERVEZEL?

   • A készítés időpontját annak tudatában célszerű megválasztani, hogy a tetovált terület beduzzad (kb. 1-2 napig), hangsúlyossá válik, színe erőteljesebb mint a későbbi végeredmény.
   • Szauna, uszoda, szolárium használata 2 hétig kerülendő, napozás csak magas fényvédővel a 2. hét után.
   • A tetovált területen rövid idő alatt egy vékony pörk képződik, mely általában 3-5 nap alatt magától leesik, kaparni, vakarni tilos!!
   • A pigment színe az üvegcsében intenzívebb, mint később, gyógyulás után a bőrben.
   • Az előrajzolást nem a vendég csinálja, hanem a szakember, és nem töröljük le a pigmentálás előtt!
   • Minden esetben egy korrekcióra van szükség, melyre leghamarabb 3-6 héttel később kerülhet sor, de 3 hónapon belül feltétlenül meg kell csináltatni, hogy megelőzzük az egyenetlen színfakulást és növeljük a tetoválás élettartamát.
   • A szálazott szemöldök tetoválást 1-1.5 évente frissíteni kell! Cserébe viszont mindig nagyon természetes a hatás!
   • A sminktetoválás az évek során halványabb lesz a bőr természetes megújulási folyamata miatt. A halványulás folyamatát befolyásolja még a bepigmentált szín sötétsége, a vendég bőrtípusa, napozási szokásai, a tartós szempilla és szemöldökfestést.
   • A szemhéj és szemöldök tetoválást 3-5 évente elég frissíteni.
   • A szemhéj tetoválást mindig ZÁRT SZEMEN VÉGEZZÜK!
   • Az utóápoló krémet / 5ml/ tőlünk kapod, mely a korrekció utáni ápolásra is alkalmas mennyiség. Ha szeretnél többet használni akkor lehetőséged van a szalonban vásárolni belőle.
   • Betegség, lázas állapot esetén nem végezzük el a sminktetoválást.
   • Krónikus vagy hosszabb tartó betegség, állandó gyógyszerszedés esetén csak a kezelőorvos beleegyezése után készítjük el a sminktetoválást. / véralvadási zavarok, cukorbetegség, pajzsmirigy betegség/
   • Terhesség és szoptatás esetén nem javasoljuk a sminktetoválások készítését!
   • Kérjük, tudasd velünk van-e a tetoválandó felületen anyajegyed vagy szemölcsöd!

    sminktetoválás előtt

    • A sminktetoválás készítésének időpontját válasszuk meg úgy, hogy a rákövetkező 10 napban elkerüljük az uszoda vagy szauna használatát, és 2 hétig ne érje azt közvetlen napfény.
    • Szintén javasolt, hogy ne közvetlenül a nyaralásból menjünk tetováltatni, mert a napfény miatt enyhén kiszáradt és megpirult bőr sokkal érzékenyebben reagál a pigmentbevitelre.
    • Szempilla- és szemöldökfestést – ha ezeken a területeken készül a tetoválás – kerüljük a készítés előtti 7 napban, és utána egy hónapig.
    • Szoláriumba a tetoválást megelőző 4-5 napban már lehetőleg ne menjünk.
     A menstruáció nem kizáró ok, de aki az első napokban nagyon érzékeny, annak nem érdemes ezekre a napokra kérni az időpontot, mert a tetoválást fájdalmasabbnak érezheti.
    • Lázas, fertőző betegség, bőrbetegség esetén el kell halasztani a sminktetoválást a teljes gyógyulásig. Egyéb betegség, tartós gyógyszerszedés esetén pedig a kezelőorvossal kell konzultálni.
    • Egyéb kérdésekben a szakemberrel érdemes konzultálni az időpontfoglalás előtt.

    A RÉSZLETEK FONTOSSÁGA…

    Türelem és személyre szabottság

    Minden kérdésedre, türelmes, alapos tájékoztatást kapsz, fontosnak tartjuk, hogy ami érdekel a sminktetoválással kapcsolatban azt értsd is meg. A tetoválás menetét lépésről-lépésre elmagyarázzuk, átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet.

    Biztonság

    Ez is egy nagyon fontos szempont Nálunk a sminktetoválás során! Ezért dolgozunk csúcsminőségű géppel és orvosi tisztaságú pigmentekkel.

    Szakmai vélemény

    Minden esetben elmondjuk szakmai véleményünket, olyan dolgokra is fel tudjuk hívni a figyelmed amelyet, nem tudhatsz, viszont érdekelhet és fontos lehet.

    STERILITÁS

    A sminktetováláshoz használatos tűt a szemed láttára bontjuk ki, minden tetoválásnál újat használunk!!

    Előrajzolás

    Ez az egyik legfontosabb része a szép munkának. Sokszor 30-40 percig is készítjük az előrajzolást, hisz a legszebb, legelőnyösebb eredményre vágyunk. Speciális ceruzát használunk és nem töröljük le a tetoválás előtt!! Többek között ezért is lesz olyan az eredmény, amilyenre számítasz!

    Utókezelés

    Az utóápoló krémről nem Neked kell gondoskodnod, minden esetben tőlünk kapod és fizetni sem kell külön érte!

    FÁJDALOM NÉLKÜL

    A fájdalomtól való félelem a köztudatban mindig összekapcsolódik a sminktetoválással. Éppen ezért nagy figyelmet fordítunk erre a kérdésre, folyamatosan 4-5 féle érzéstelenítő áll rendelkezésre, melyek a duzzanatot is csökkentik. A leghatásosabb és legmodernebb készítményeket használjuk, melyekkel nagyon elégedettek vagyunk.

    JELENTKEZZ BE ITT!

    Kérjük töltsd ki az űrlapot és hamarosan keresni fogunk Téged!

     KAPCSOLATFELVÉTELI ADATLAP

     Kérlek jelöld be, mit szeretnél

     szemöldöktetoválásszájtetoválásszemhéj tetoválástetoválás eltávolításaegyéb

     Fénykép feltöltése

     Az adatvédelmi szabályzatot és az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.

     Call Now Button