A szemöldöktetoválásoknak létezik egy olyan speciális módja, amiről csak a szakavatott szemek képesek megállapítani a tetoválás mivoltát. Az összhatás persze hihetetlenül látványos, – például egy hiányos szemöldök esetében-, de mivel egyáltalán nincs tetoválás jellege, a nők azon rétegének figyelmét is felkeltheti, akik mélyen ellenzik a tartós beavatkozásokat, beleértve a sminktetoválást.

Patkós Alexandra évekig kereste azt a módszert, amellyel tökéletes szemöldököt készíthet úgy, hogy teljesen valódi hatást érjen el, mígnem rátalált az ideális technikára és meghonosította azt Magyarországon is. Míg a hagyományos száltechnika kifinomult módszer ugyan, de mégsem varázsol el minden nőt, addig az Artistry szemöldöktetoválást minden vendég ámulattal fogadja, a nőknek ugyanis szemöldök kérdésben a legfontosabb szempont a természetesség. Ha ezt megkapják, boldogan és lelkesen vágynak a sminktetoválás nyújtotta előnyökre.

Az Artistry (Alexandra saját kézi sminktetováló módszere) a microblading technika művészi szintje, az a szint, amikor az egy mozdulattal elkészített, végein elvékonyodó, és tökéletesen ívelt szálak sűrűjében eltűnik a tetovált jelleg. A vendég eredeti szemöldök szálirányához illeszkedő szálrendezéssel a forma, a megfelelő színelméleti ismeretek birtokában pedig a szín is tökéletesen passzol a vendég stílusához. Ha a saját szemöldök nem eléggé dús, akkor ez a módszer nyújtja a legtermészetesebb összhatást. Finom hangsúlyozásra, formai alakításra ideális, a természetes megjelenést kedvelő nők legmegfelelőbb választása lehet.

Az eljárás előnyei:

  • A szemöldöktetováló technikák közül az Artistry hozza a legtermészetesebb végeredményt, ami még azon nők figyelmét is felkelti, akik korábban mélyen ellenezték a sminktetoválást.
  • A gyógyulási idő alatt sincs látványos duzzadás vagy hegesedés, ezért a vendégnek nem szükséges programot lemondania emiatt.
  • Jóval rövidebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos módszer, hiszen egy mozdulattal elkészíthető a tökéletes szál, amin nem kell újból végig menni.

Az Artistry tetoválásoknak létezik egy kissé karakteresebb, dúsabb összhatást nyújtó változata: az Artsitry Deluxe, amely szintén rendkívül természetes végeredményt ad, de az így készült szemöldök már hangsúlyosabb szerepet kap az arcon. Több szálat tetoválunk és a szálak közé finoman satírozunk, hogy a végeredmény tökéletesen élethű legyen.

Az Artistry Eyebrow és Deluxe Patkós Alexandra nevéhez fűződő, egyedülálló szemöldöktetoválási technika, mellyel a legrealisztikusabb hatás érhető el. Különlegessége az egyén szemöldök szálirányaihoz tökéletesen illeszkedő szálrendezés, az extra vékony szálak és a hosszantartó és szép gyógyult eredmény.  Alexandra már 8 éves tapasztalattal rendelkezik ebben az eljárásban és ismeri a hosszú távú eredményeket is. Nemcsak alkalmazza az eljárást, hanem szigorú protokoll szerint oktatja is oktatja is, biztosítva ezzel a mindenkori magas színvonalat. Aki ezt a technikát használja, az Alexandra Academyn tanulta. Patkós Alexandra ugyanis elköteleződött amellett, hogy minél több nő minden napjait könnyítse meg művészi kivitelezésű sminktetoválásokkal, ezért is tekinti küldetésének a hazai sminktetoválók támogatását, fejlesztését.

További Artistry referenciaképek itt >>>>>

Call Now Button