AJÁNDÉKOZZ SMINKTETOVÁLÁST karácsonyra!

sminktetoválás szemöldök tetoválás Patkós Alexandra

NE gondolkodj tovább!

Magyarország egyik legnevesebb szalonjában, a Patkós Alexandra Exclusive Beauty-ban várjuk szeretteidet, hogy még szebbé tegyük.

Ezzel nem foghatsz mellé, hiszen minden nő legfőbb vágya hogy szép legyen. Gondold csak végig mi mindent megtesznek érte.

Sminktetoválással nem csak szépséget, hanem időt is ajándékozol, hiszen, aki ezt kapja, megspórolja a reggeli sminkelést és biztosan nem fog elkenődni a rúzs vagy a szemfesték.

A garancia arra, hogy neki is tetszeni fog, Patkós Alexandra Arcművész szemlélete, melynek köszönhetően a tetoválások maximálisan az egyénre szabva készülnek, az egészen természetes hatást keltő megjelenéstől az erőteljesebb sminkelt hatásig.

Az arc három területére (szemöldök, száj, szemhéj) készítünk sminktetoválást, de neked nem kell eldöntened melyiket választod, ugyanis egy esztétikus utalvány formájában vásárolhatod meg a szolgáltatást tetszőleges értékben.

Az árakról:

szemöldöktetoválás: 78.000 Ft-tól

szemhéjtetoválás: 56.000 Ft-tól (felső pillatő sűrítés: 45.000 Ft-tól, alsó pillatő: 27.000 Ft-tól)

ajaktetoválás: 79.000 Ft-tól

Meglévő tetoválás frissítésére is szólhat az utalvány, ekkor az ár, a teljes összeg 75%-a.

A teljes árlistát ITT találod! Fizetés személyesen készpénzzel vagy utalással történhet, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!

 

ajándék utalvány rendelés

FONTOS TUDNIVALÓK

A szolgáltatás elvégzése az 1149 Budapest, Egressy tér 10. A. lház. 1. em. 1. címen a Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalonban történik. A tetoválást nem Patkós Alexandra végzi, hanem az általa kiképzett, tapasztalt kolléganői.

A tetoválás előzetes bejelentkezéshez kötött, időpontot egyeztetni a +36-70-532-3013 számon lehet. Utalvánnyal fizetni abban az esetben lehet, ha az illető ténylegesen leadja a tetoválás elkészülte előtt. (A kezelésre érkezéskor legyen a hölgynél az utalvány!)

A kezelés területtől függően maximum 3 órát vesz igénybe.

További tudnivalók a sminktetoválásról ITT

Az utalvány érvényessége a kiadástól számított 12 hónap.

Az utalványból visszaadni nem áll módunkban és készpénzre sem váltható!

Ha bármi kérdésed felmerül, keresd a Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonban Andit , várja a hívásodat a + 3670-532-3013 telefonszámon, munkanapokon 9:00 – 17:00 óráig.

HORVÁTH ANDREA
szalonvezető

Call Now Button