8 lépéses szemöldök tervezés

100% személyre szabottan

1. Konzultáció a vendéggel

Az igények és a lehetőségek pontos átbeszélése, melynek során látjuk vendégünk szemöldökét a beszéd, a mimikai izmok működése közben. Ez azért lényeges, mert nagyon sokaknak jelentősen aszimmetrikussá válik a szemöldöke beszéd közben. Az új forma kialakításánál az a célunk, hogy ezt a jelenséget ellensúlyozzuk.

2. Szemöldök diagnosztika

A legritkább esetben találkozunk olyan vendéggel, akinek teljesen szimmetrikus a 2 szemöldöke. Diagnosztizálnunk kell tehát a meglévő adottságokat, mint forma, homlokcsont, mimika hatása a szemöldökre, arcforma, szemöldök hossza, száliránya stb.. Ilyenkor már lehetőség van a színről és a sminktetováló technikáról is egyeztetni.

3. Referencia pontok kimérése

Az új forma megtervezéséhez szükség van a referencia pontokra, ezek biztosítják, hogy az új forma szimmetrikus  és anatómiailag a megfelelő helyen legyen a szemöldök.

4. Szemöldök tervező matrica használata

Az új forma kialakításához speciális tervező matricát használunk. Ez nemcsak az adottságilag meglévő eltéréseket mutatja, hanem biztosabbá is teszi a tervezést.

5. Formatervezés

Ebben a fázisban tized mm-es pontossággal tervezzük meg a lehető legelőnyösebb formát, amely egyezik vendégünk elképzeléseivel.

6. Ellenőrzés

Mely során  eltávolítjuk a tervező matricát, a referencia pontokat és ellenőrizzük a felrajzolt formát illetve a szemöldök mozgását munka beszéd és mimika közben.

7. A TERMÉSZETES szemöldökhöz illeszkedő szálrendezés kiválasztása

Sok esetben csak az előrajzolás során dől el véglegesen, hogy melyik tetováló technika a legelőnyösebb. Ebben a fázisban van lehetőség a tetoválás során alkalmazott szálrendezés kiválasztására.

8. Színválasztás

Ha elkészült a forma és biztosak vagyunk a választott szemöldök tetováló technikában akkor kiválasztjuk a végleges színt vagy színeket.

Call Now Button