Lézeres tetoválás eltávolítás

Nem úgy sikerült a sminktetoválásod, ahogy vártad?

Aszimmetrikus?

Vagy nem ilyen színt képzeltél magadnak?

Esetleg már régen készült és ódivatú vagy elszíneződött?

Ne kockáztass még egyszer, fordulj specialistához!

Újabb dologban vagyunk újítók, és tudunk segíteni, hogy megújítsd külsődet!

Megértjük a problémádat, hisz sminktetováló szalonként a hozzánk kerülő vendégeknek a 35%-a küzd hasonló bosszúsággal. Ismerjük azt az érzést is, hogy ezzel szinte mindig szembesülsz, ha tükörbe nézel. Nap, mint nap találkozunk hasonló esetekkel, de a jó hír az, hogy van ötletünk és módszerünk, hogy ez többé ne okozzon gondot.

A sok év sok más szalonok által elrontott sminktetoválását látva magától értetődő volt, hogy vendégeinknek a lézeres tetoválás eltávolítással is segítségükre legyünk. Régebbi sminktetoválásod részben, vagy egészben lézeres eltávolításra kerül, teljesen megújulhat arcod.

Sminktetoválás és lézeres tetoválás eltávolítás egy helyen!

Nálunk nemcsak eltüntetheted, hanem azt is meg tudjuk mondani, hogy milyen módszerekkel alakítható át, valóban szükség van-e mindenhol az eltávolításra, és ha igen, mennyire kell halványítani az adott területet. Igen, ez lehetséges! Szalon környezetben, képzett szakembereink segítenek a régi, megunt, előnytelen, rontott sminktetoválásod lézeres eltávolításában, és egy új, előnyösebb sminktetoválás kialakításában. NÉZD MEG ITT HOGYAN >>>>>

Van megbízható megoldás!

Szimplán csak meguntad a korábbi sminktetoválásod formáját, alakját, esetleg színét? Ezt a szempontot is ismerjük. Változott az arcod, esetleg a hajad színe? Vágysz valami újdonságra?
Munkánk során sokszor találkoztunk már ezekkel az igényekkel is. Akadt olyan vendégünk, aki a máshol készített sminktetoválását.

Semmi sem állandó, csak a változás maga!

Hérakleitosznak igaza volt, hiszen a divat, a tudomány és a technológiák is folyamatosa változnak. Egy 10-20 évvel ezelőtt elkészült sminktetoválás már lehet kissé divatja múlt, hiszen akkoriban még nem feltétlen a hiper realisztikus, természetes, vagy annak ható szemöldökök hódítottak. Lehet, hogy szimplán csak meguntad a korábbi sminktetoválásod formáját, alakját, esetleg színét, változott az arcod, esetleg a hajad színe, vágysz valami újdonságra.

Munkánk során sokszor találkoztunk már ezekkel a problémákkal. Akadt olyan vendégünk is, aki a máshol készített sminktetoválását nem tartotta előnyösnek, esetleg megunta, vagy átalakításra, más stílusra vágyott.

Sok esetben gyorsabb és egyszerűbb, máskor pedig elkerülhetetlen megoldást jelent a lézeres tetoválás eltávolítás. A beavatkozás gyors, nem károsítja a bőrt és minimális fájdalommal jár.

Gépünk a kozmetikai tetoválás eltávolítása mellett a test tetoválások kezelésére is alkalmas. Az, hogy hány alkalomra van szükség, attól is függ, hogy a tetoválásnak milyen a színe, a festékanyag minősége és mélysége is befolyásolja, illetve, hogy mennyire körültekintően tartod be az utasításokat. A lézeres eltávolítás többnyire azonnal látványos, de több hétre van szükség, amíg ez a folyamat lezajlik és megfelelően elhalványul. Az első kezelést követően minden egyes nap egy kicsivel közelebb kerülhetsz a kívánt eredményhez.

Bizonyítékra vágysz? Tapasztald meg most új szolgáltatásunk előnyeit! Várjuk jelentkezésed lézeres tetoválás eltávolításra és nem kell többé a régi sminktetoválásoddal élned! Kíméletesen eltávolítjuk és igény esetén egy csodálatos, új, a jelenlegi divatnak megfelelőt varázsolunk Neked, világszínvonalú technikáink valamelyikével. A sminktetoválások átalakításáról bővebben ITT olvashatsz >>>>

Call Now Button