Bizonyára már te is alig vártad, hogy elkészüljön a vágyott sminktetoválásod és többet ne kelljen hosszú perceket töltened a tükör előtt. Majd sminkelés nélkül, de mégis egy friss és természetes megjelenéssel távozz otthonodból. A tartós sminkelés kifejezetten hasznos, hiszen hosszú távú megoldást nyújt és a legmodernebb technológiának köszönhetően olyan eredménnyel kecsegtet, amely a természetes szépséget tükrözi. 

Vannak azonban helyzetek, amikor a természetesség nem elegendő és szeretnél egy picit erőteljesebb megjelenéssel hatni. Legyen szó esküvőről, baráti összejövetelről vagy céges rendezvényről. Ekkor felmerülhet benned a kérdés, hogy hogyan is érdemes a sminkelni, ha már rendelkezel sminktetoválással?

A szemöldöktetoválás sminkelése 

Abban az esetben, ha a sminktetoválásodra már ráfér a frissítés, de mégsem szeretnél egyből a tetováló mesterhez rohanni, akkor is érdemes megfogadnod a tanácsokat, a legideálisabb eredmény elérése érdekében. Én is sokat kísérleteztem, hogy hogyan lehet a kissé elhalványodott szemöldöktetoválást kellőképpen kiemelni. Végül számomra a legoptimálisabb megoldás a szemöldök árnyalatához illő szemöldök zselé használata volt. Ezzel egyszerűen áthúzom a szőröket és máris erőteljesebb és dúsabb hatást érek el.

Érdemes sminkelés esetében is körültekintőnek lenned. Sokszor annyi is elegendő az erősebb szemöldöktetoválás eléréséhez, hogy eltávolítod a tetoválásra helytelenül felvitt alapozót. Ebben segítségedre lehet egy sminktisztító folyadékkal átitatott kendő vagy fültisztító pálcika. 

Sminkeld szemhéjadat, mint egy profi 

A szemhéjtetoválás sminkelését nagyban befolyásolja az elkészített tetoválás technikája. Abban az esetben, ha csak egy vékonyabb vonalat tetováltattál a szempillák tövébe vagy a klasszikus szemhéj tetoválásnál maradtál, akkor bátrabban használhatod a szemhéjra való sminkeket. Arra kell figyelned, hogy a vonalat olyan vastagságban fedd el tussal, vagy ceruzával, amilyen maga a tetoválás volt. 

Erőteljesebb satírozott szemhéj vagy füstös szemhéj tetoválás esetében mindenképp maradj a füstös sminknél, hiszen így lesz teljes mértékben összhangban a tetoválással. 

Bátran használj rúzst tetovált ajkaidon!

Visszafogottabb színvilág esetében egy szájfény is könnyen kiemelheti ajkaidat, azonban bátran használhatsz erőteljesebb rúzsokat is. A lényeg, hogy teljesen elfedd a tetoválást és sehol se kandikáljon ki a tetovált szín. Mindez ugye étkezések után a legfontosabb. Közepesen erős szájsatír esetében sem kell elfelejtened a világos rúzsokat. Könnyen elfedheted tetoválásodat egy természetesebb, manapság nagy népszerűségnek örvendő nude árnyalattal is. 

Egy igazán jó tetováló mester tudja, hogy mi az, amire szükséged van és sminkelési szokásaidhoz igazítja az általa megálmodott színt és formát egyaránt. Így nem kell attól tartanod, hogy hosszú évekig ugyanazzal a megjelenéssel kell töltened mindennapjaidat. Válaszd elhivatott és mindenre elszánt csapatunkat! Mi nem csak elkészítjük a tökéletes sminktetoválást, de hasznos sminkelési tanácsokkal is ellátunk.

Call Now Button