Hívjon minket: +36 70 532 30 13

SMINKTETOVÁLÓ CSAPATUNK

Patkós Alexandra

Patkós Alexandra

Tulajdonos, smintetováló mester

“Megszállottan rajongok a sminktetoválásért és megkérdőjelezhetetlenül hiszek benne.
Tudom, hogy a sminktetováló tudásnak van egy olyan szintje, amely elégedett vendégeket szül és megkönnyíti a nők mindennapjait.
A sminktetoválás művészi arcát csak olyan szakemberek képesek megmutatni a nőknek, akik elhivatottak, lelkiismeretesek és fejlődni vágynak!”

Hiszem, hogy az elhivatott sminktetoválóknak a megszerzett tapasztalatokkal, az újragondolt eszközökkel, a biztonságot nyújtó pigmentekkel és a munkát segítő praktikus kiegészítőkkel segítségükre lehetek egy magasabb szint elérésében.

Horváth Andrea

Horváth Andrea

Szalonvezető

Évekig dolgoztam szépségszalonban, így a szépségiparban jártas vagyok.
Összetartom a szalont, hogy minden rendben működjön és én vagyok itt, akivel valószínűleg az elsők között kommunikálsz vagy találkozol.

Ötleteimmel és jó kommunikációs képességeimmel gazdagítom munkámat, megbízhatóan gyorsan és precízen végzem feladataimat.
Kedvesen, mosolygósan várok minden kedves vendégünket.

Zsakó Orsolya

Zsakó Orsolya

Recepciós

Tanulmányaimat belsőépítész, lakberendező szakon végeztem, ám a szépségápolás mindig közel állt hozzám. Örülök, hogy az élet úgy hozta, hogy a munkám során napi kapcsolatba kerültem a szépségszakma ezen különleges területével, megtapasztalva ennek minden szépségét.

A szalonba lépve velem találkozhat a vendég először, így számomra fontos, hogy megfelelően tudjam képviselni szalonunk arculatát, hogy ezáltal a vendégeink számára az első benyomás pozitív legyen. Mosolygós és kedves személyiség vagyok még a legintenzívebb periódusokban is. Igyekszem megfelelő érzékkel kezelni minden helyzetet és vendéget.

Jánosi Júlia

Jánosi Júlia

Sminktetováló

A szépség mindenhol, minden emberben megtalálható.
Munkám során a legfontosabb célkitűzésem, hogy ez a szépség ne maradjon rejtve.  A szakma fortélyainak elsajátítása előtt építészetet tanultam a középiskolában, ahol a precizitás és pontosság elengedhetetlen. Ez a két tulajdonság a szépségszakmában is nélkülözhetetlen, főleg a sminktetoválás során.
Mindenki egy külön egyéniség, ezért feladatomnak érzem, hogy nemcsak a sminktetoválás megbeszélése és megtervezése, hanem a kivitelezése is személyre szabottan történjen. Lelkesítő érzés, hogy a legmodernebb technikákat ismerve és alkalmazva, ugyanúgy szépíthetek szolid és természetességet kedvelő nőket, ahogyan hangsúlyosabb, sminkeltebb összhatásra vágyókat is.
Ha szívesen vennél részt egy kötelezettségek nélküli sminktetoválás tervezésen, várom jelentkezésed! Ismerd meg Te is a titkot, melyet már annyi nő felfedezett magának!
Lévai Krisztina

Lévai Krisztina

Sminktetováló

2005-ben végeztem kozmetikusként és sminktetoválóként.
Szeretem a természetességet és a finom lágy vonalú sminktetoválásokat.

Az ember akkor érzi jól magát, ha azt csinálja, amit szeret, így fogékony vagyok az újdonságokra és különlegességekre, folyamatosan fejlesztem tudásomat.

Örülök, hogy rátaláltam Alexandrára, úgy gondolom, hogy megtaláltam azt a színvonalat, ahol jól tudom magam érezni és ki tudok teljesedni.

Murzsa Dorina

Murzsa Dorina

Sminktetováló

A szépségápolás és a kozmetika mindig fontos szerepet játszott az életemben. Több éve kozmetikusként dolgoztam és vágytam valami újra, szerettem volna maradandót alkotni, ekkor találkoztam a sminktetoválással. Először a saját bőrömön tapasztaltam, hogy mennyire természetes lehet és megkönnyíti a hétköznapjainkat. A tetoválás alapjait az Alexandra Academyben sajátítottam el,azóta több továbbképzésen is részt vettem itt.

A napjainkban készült tetoválások merőben mást képviselnek mint a több tíz éve készült tetoválások, sokkal természetesebbek. Munka készítésekor arra törekszem, hogy a pozitív adottságokat hangsúlyozzam és a vendégek igényeit kielégítsem, akár természetes, akár hangsúlyosabb sminktetoválást szeretnének

Surányi Kitti

Surányi Kitti

Sminktetováló

Kozmetikusként végeztem azzal a céllal, hogy majd egy nap sminktetoválóvá válhassak. Tudatosan készültem erre a pályára és ezzel a lelkesedéssel fogadom és szépítem vendégeimet nap mint nap.

Küldetésemnek érzem, hogy minden kedves vendégnek magabiztosságot, természetes szépséget varázsolhassak, hogy ebben a rohanó világban megkönnyítsem a mindennapjaikat.

Alexandrának köszönhetően mindig a legmodernebb technikákkal állok minden kedves vendég rendelkezésére!

Tímea Hajduová

Tímea Hajduová

Sminktetováló

Küldetésem annak segítése, hogy vendégeimre elégedett, mosolygós arc nézzen vissza a tükörből! Rajongok a sminktetoválásért, ezért nem fáradtság, hogy napról napra a maximumot nyújtsam a vendégeimnek.

Több mint 10 éve végeztem kozmetikusként, és azóta is a vendégeim szépségéért, egészségesen ragyogó külsejéért dolgozom. Szerencsésnek érzem magam, hogy a munkám még mindig nagy szenvedélyem és mivel folyamatosak az újdonságok, mindig napra késznek kell lennem.

A sminktetoválás egy igazi arcművészet, óriási lehetőség arra, hogy kihangsúlyozzuk elrejtett szépségünket, szimmetriát és ezzel együtt önbizalmat adjunk kedves vendégeinknek.