SMINKTETOVÁLÓ CSAPATUNK

Patkós Alexandra

Patkós Alexandra

Tulajdonos, smintetováló mester

„Megszállottan rajongok a sminktetoválásért és megkérdőjelezhetetlenül hiszek benne.
Tudom, hogy a sminktetováló tudásnak van egy olyan szintje, amely elégedett vendégeket szül és megkönnyíti a nők mindennapjait.
A sminktetoválás művészi arcát csak olyan szakemberek képesek megmutatni a nőknek, akik elhivatottak, lelkiismeretesek és fejlődni vágynak!”

Hiszem, hogy az elhivatott sminktetoválóknak a megszerzett tapasztalatokkal, az újragondolt eszközökkel, a biztonságot nyújtó pigmentekkel és a munkát segítő praktikus kiegészítőkkel segítségükre lehetek egy magasabb szint elérésében.

Horváth Andrea

Horváth Andrea

Szalonvezető

Évekig dolgoztam szépségszalonban, így a szépségiparban jártas vagyok.
Összetartom a szalont, hogy minden rendben működjön és én vagyok itt, akivel valószínűleg az elsők között kommunikálsz vagy találkozol.

Ötleteimmel és jó kommunikációs képességeimmel gazdagítom munkámat, megbízhatóan gyorsan és precízen végzem feladataimat.
Kedvesen, mosolygósan várom minden kedves vendégünket.

Jánosi Júlia

Jánosi Júlia

Sminktetováló

A szépség mindenhol, minden emberben megtalálható.
Munkám során a legfontosabb célkitűzésem, hogy ez a szépség ne maradjon rejtve.  A szakma fortélyainak elsajátítása előtt építészetet tanultam a középiskolában, ahol a precizitás és pontosság elengedhetetlen. Ez a két tulajdonság a szépségszakmában is nélkülözhetetlen, főleg a sminktetoválás során.
Mindenki egy külön egyéniség, ezért feladatomnak érzem, hogy nemcsak a sminktetoválás megbeszélése és megtervezése, hanem a kivitelezése is személyre szabottan történjen. Lelkesítő érzés, hogy a legmodernebb technikákat ismerve és alkalmazva, ugyanúgy szépíthetek szolid és természetességet kedvelő nőket, ahogyan hangsúlyosabb, sminkeltebb összhatásra vágyókat is.
Ha szívesen vennél részt egy kötelezettségek nélküli sminktetoválás tervezésen, várom jelentkezésed! Ismerd meg Te is a titkot, melyet már annyi nő felfedezett magának!
Murzsa Dorina

Murzsa Dorina

Sminktetováló

A szépségápolás és a kozmetika mindig fontos szerepet játszott az életemben. Több éve kozmetikusként dolgoztam és vágytam valami újra, szerettem volna maradandót alkotni, ekkor találkoztam a sminktetoválással. Először a saját bőrömön tapasztaltam, hogy mennyire természetes lehet és megkönnyíti a hétköznapjainkat. A tetoválás alapjait az Alexandra Academyben sajátítottam el,azóta több továbbképzésen is részt vettem itt.

A napjainkban készült tetoválások merőben mást képviselnek mint a több tíz éve készült tetoválások, sokkal természetesebbek. Munka készítésekor arra törekszem, hogy a pozitív adottságokat hangsúlyozzam és a vendégek igényeit kielégítsem, akár természetes, akár hangsúlyosabb sminktetoválást szeretnének

Petusák Klaudia

Petusák Klaudia

Sminktetováló

Amikor elkészítették az első sminktetoválásomat, már akkor megfogalmazódott bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Amint szert tettem a kozmetikus végzettségemre, elkezdtem elsajátítani a sminktetoválás technikáit. A mai napig egyre nagyobb szenvedéllyel tölt el, hogy egész nap alkothatok, és azzal foglalkozhatok, amit szeretek, emiatt nagyon szerencsésnek tartom magam.
Ez egy olyan szakma, amiben mindig van mit tanulni és magasabb szintre fejlődni. Tudásszomjam olthatatlan, így Alexandrának köszönhetően mindig a legújabb technikákkal állok napra készen vendégeim számára. Örömmel tölt el, amikor sminktetoválás után látom vendégeim arcán az elégedettséget és azt a bizonyos mosolyt mely eredményes munkámnak köszönhető.
Tetoválásaimat nagy lelkesedéssel, precizitással, személyre szabva készítem el, megtisztelő számomra, hogy hozzátehetek a nők szépségéhez.
Daróczy-Kiss Virginia

Daróczy-Kiss Virginia

Sminktetováló

A rajzolás és a festészet kis korom óta része az életemnek. Nagy örömmel tölt el úgy rajzolni, hogy közben másokat szépítek, boldoggá téve őket ezzel. Szenvedélyemnek, hivatásomnak érzem szakmai tudásom maximumával kiemelni a női arc szépségét. Nagyon lelkiismeretesnek, türelmesnek és precíznek jellemeznek a munkám során. Megtiszteltetés egy ilyen magas színvonalú, szakmailag élvonalbeli szépségszalonban dolgozni és Alexandra mellett tanulni. Szívből gondolom, hogy a vendégek nem is lehetnének jobb kezekben.

Szilágyi Hajduová Tímea

Szilágyi Hajduová Tímea

Sminktetováló

Még tini koromban eldöntöttem, hogy kozmetikus szeretnék lenni. Az iskolában eltöltött évek csak igazolták, hogy jó utat választottam magamnak és immáron, lassan 20 éve, hogy a szépségiparban dolgozom. Ezen évek alatt nagyon sok tanfolyamon és képzésen vettem részt, hogy minél jobban bővítsem a tudásomat, míg végül rátaláltam a sminktetoválásra. Nagyon fontosnak tartottam, hogy egy igazi mentort találjak, aki segít elsajátítani a szakma minden fortélyát. Ekkor ismertem meg Alexandrát és a csapatát. Azóta is tudom, nem is lehetnék jobb helyen.

Minden egyes ember arcvonása és szépsége egyedi, éppen ezért arra törekszem, hogy ezeket a pozitív adottságokat kiemeljem és formáljam. A legnagyobb szerelem a munkámban az, hogy segíthetek megálmodni és elérni azt a végeredményt, ami tükörbe nézve elégedettséget, önbizalmat és boldogságot ad a vendégemnek.

SMINKTETOVÁLÓ CSAPATUNK

Patkós_Alexandra

Patkós Alexandra – Arcművész

Az Alexandra Academy vezető oktatója

sminktetoválás - Júlia

Jánosi Júlia

Sminktetováló

sminktetoválás - Júlia

Murzsa Dorina

Sminktetováló

sminktetoválás - Júlia

Szilágyi Hajduová Tímea

Sminktetováló

Sminktetoválás - Orsolya

PETUSÁK KLAUDIA

Sminktetováló

DARÓCZY-KISS VIRGINIA

Sminktetováló

Call Now Button