nem tudod milyen szemöldöktetováló technikát válassz?

Melyik technika a legelőnyösebb a Te adottságaidhoz?

Mennyire lesz feltűnő a változás?

Mit szól majd a család és a barátok?

Nem fogod megbánni?

Ezek a kérdések biztosan felmerültek már benned, ha Te fontolóra vetted a szemöldöktetoválást. Mielőtt betekintést nyújtanék neked a különböző tetováló technikák világába, engedd meg, hogy megnyugtassalak.

Nem neked kell kiválsztanod a megfelelő technikát! Nálunk hozzáértő kezekben leszel, együtt összehangoljuk a szakmai és az egyéni szempontjaidat. Képesek vagyunk arra, hogy számos különböző szemöldök tetováló stílusból válasszuk ki a hozzád legjobban illő módszert.

Ha arra van szükséged, tökéletesen természeteset alkotunk, ha látványosabbat szeretnél, akkor azt kapod. Mindeközben alkalmazkodunk az adottságaidhoz és az életstílusodhoz is.

Szalonunk kínálatában a világ sminktetováló élvonalából származó összes létező szemöldök tetováló módszer megtalálható és mindegyikben több éves gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk.

Hogy segítsek neked eligazodni a különböző technikák között, sorban megmutatom neked a szemöldöktetováló stílusokat az ultratermészetestől a karakteresebb szemöldökökig.

NE LEGYEN SE TETOVÁLT, SE SMINKELT JELLEGE?

 • Ha azt szeretnéd, hogy egyáltalán ne látszódjon a tetovált jelleg,
 • ha nem elég dús a saját szemöldököd,
 • ha csak kisebb formai alakításra vágysz,
 • ha kiemelten fontos az ultratermészetes hatás,
 • ha alig sminkeled magad,
 • vagy ha nem volt még sminktetoválásod

az ajánlatunk a Te számodra:

az Artistry Eyebrow-microblading

A microblading szemöldök tetoválás Patkós Alexandra stílusában. A szemöldök tetoválás egyik legtermészetesebb változata és egyértelműen ennek a módszernek köszönhető, hogy a nők ismét felfigyeltek a szemöldök tetoválásra és a korábbi ellenérzéseik rövid időn belül megváltoztak. Egy különleges és egyedülálló száltechnika, mely szinte láthatatlanul illeszkedik a saját szemöldök szálakhoz, soha nem tapasztalt vékony szálacskák és hihetetlen természetesség. Egy kis kézi eszközzel és sok tűből álló tűcsoporttal készül, mellyel nagyon éles, íves szálak készíthetők a bőrben, a természetes szőrnövekedésnek megfelelően.

Jellegzetessége ennek a szálazott szemöldök technikának, hogy közvetlenül tetoválás után a vendég önmaga sem tudja megkülönböztetni, hogy melyik a természetes szőrszála és melyik a betetovált szál. Éppen ezért az 1 hetes gyógyulási időszakban is rendkívül természetes, sokszor a családtagok sem veszik észre, hogy tetoválás történt.

Az Artistry Eyebrow Deluxe technika ennek egy karakteresebb változata. Az így készített szemöldök is természetes, de a szálazás dúsabb és ezért olyan esetekre is alkalmas, ahol az eredeti szemöldök formát jobban át kell alakítani, előnyösebbé kell tenni.
Az Artistry és az Artistry Deluxe microblading szemöldök tetoválások esetében elágazó szálazást igen, de keresztszálazást nem lehet alkalmazni. Az alkalmazott szálrendezést minden esetben az adott vendég saját szálirányához vagy a szemöldökcsont jellegzetességéhez alakítjuk.

Frissítésre ennyi idő után van szükség: 1,5-2 év, ha vas-oxid mentes pigmenttel készül.

Ha bővebben szeretnél olvasni és további képeket látni az Artistry Eyebrow microblading és Artistry Deluxe szálazott szemöldökről akkor KLIKK IDE >>>>>>

valami igazán különlegeset szeretnél? TETSZIK A művészi ábrázolásmód?

 • Ha nagyon kevés a saját szőröd,
 • ha jelentősen javítani kell a saját szemöldököd formáján és ívén,
 • ha fontos a természetesség,
 • ha tetszik a művészi ábrázolásmód,
 • ha a bőrtípusod különleges bánásmódot igényel,

a neked ajánlott technika: 

a 3d szálazott szemöldöktetoválás

A szálas szemöldök tetoválás géppel történő változata. Ebben a esetben sminktetováló géppel készítünk hosszabb-rövidebb, íves, elágazó és keresztszálazást a szemöldökszálak mögé.

 

Nagyon sok változata van annak függvényében, hogy milyen irányú és lefutású szálrendezést alkalmazunk és a szálazás mellett készítünk-e finom satírozást is. Kétségtelen, hogy a realisztikus ábrázolásmód megjelenése, ebben a technikában hatalmas fejlődést hozott, hiszen az így készült szemöldök tetoválás során 3 színt alkalmazunk, hogy az összhatás megtévesztően hasonlítson a eredeti szemöldökre. Technikailag az egyik legnehezebb sminktetováló művelet, de a művészi szinten elkészített változata olyan természetes, hogy sok nő emellett teszi le a voksát.
Jellegzetessége ennek a technikának a 3 szín adta természetes összhatás és a sokféle szálrendezési típus miatt egyedi szemöldök stílusokat készíthetünk.

Frissítésre ennyi idő után van szükség: 1,5 év, ha vas-oxid mentes pigmenttel készül.
Még több szálazott szemöldöktetoválás ITT >>>>>>

 • Ha mindennap sminkeled magad és karakteresebb szemöldökre vágysz,
 • ha próbáltad a Szálazott szemöldököt,
 • ha jelentősen javítani kell a saját szemöldököd formáján és ívén,
 • ha fő szempont, hogy a készülő szemöldök nemcsak előnyös, de divatos is legyen,
 • ha a szemöldököd vége vagy az eleje hiányzik,
 • ha a vastagabb szemöldök forma tetszik,
 • ha régi szemöldököt kell átalakítani,

számodra ideális választás:

A soft powder szemöldök

 

Ez a szemöldök típus 2016 tavaszán jelent meg hazánkban és azóta is töretlenül hódít. Népszerűsége annak köszönhető, hogy egyszerre finom, természetes, de ugyanakkor rajzos és szép ívű formát lehet vele kialakítani. A szemöldök eleje világosabban, lágyabban indul és a formán belül színátmenetet a vízszintes és a függőleges irányban is készítünk. Bár közvetlenül tetoválás után vastagnak tűnhet, de a gyógyulást követően a színátmenet jól látható és feltűnően szép púderes szemöldököt kapunk. Népszerűségének másik oka, hogy kissé tartósabb, mint a szálas szemöldök típusok és a régi elhalványult szemöldököket is eredményesen át lehet alakítani ezzel a módszerrel. Még több Soft Powder referenciakép ITT >>>>

Frissítésre ennyi idő után van szükség: 1,5-2 év, ha vas-oxid mentes pigmenttel készül.

HANGSÚLYOSABB szemöldökre vágysz, de a természetesség ugyanolyan fontos?

 • Ha mindennap sminkeled magad és karakteresebb szemöldökre vágysz,
 • ha fontos számodra, hogy a szemöldököd eleje természetesen induljon,
 • ha jelentősen javítani kell a saját szemöldököd formáján és ívén,
 • ha a szemöldököd vége hiányzik,
 • ha a hangsúlyosabb szemöldök forma tetszik,
 • ha fő szempont, hogy a készülő szemöldök nemcsak előnyös, de divatos is legyen,

neked való a 

hibrid szemöldöktetoválás

A Hibrid szemöldök tetoválás a Szálas technikák és a Soft powder, púderes szemöldök elegye. A szemöldök eleje természetes hatású szálakkal indul és folyamatosan alakul át satírossá illetve sötétedik a szemöldök vége felé.

 

Olyan változata is van, amikor a teljes szemöldök szálakból áll és a szálak mögött púderes satírozás is készül. A szemöldök íve, áthajlási pontja hangsúlyos és ezáltal nagyon szép forma készíthető. A szemöldök elején lévő szálazást készíthetjük géppel vagy microblading módszerrel, ennek kiválasztása azon múlik, hogy milyen a vendégünk bőrtípusa és melyik szálazással kapunk szebb eredményt a gyógyulás után.

Azok a vendégek kérik ezt a módszert, akik nem tudnak dönteni a Szálazott szemöldök és a Soft powder szemöldök között.

Frissítésre ennyi idő után van szükség: 1,5-2 év, ha vas-oxid mentes pigmenttel készül
Még több hibrid szemöldöktetoválás ITT>>>>

hogyan válassz sminktetoválót?

Ha nagyjából már tudod, hogy mit szeretnél, melyik stílus áll hozzád a legközelebb, akkor még hátra van egy fontos dolog: ki kell választanod a megfelelő szakembert, akire rábízod az arcod!

NE ÉRD BE KEVESEBBEL! VÁLASSZ PROFI SMINKTETOVÁLÓ MESTERT A LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNY ÉRDEKÉBEN!

a profi sminktetováló mester legfontosabb ismérvei

szakmai kihívásnak tekinti a tetoválásod elkészítését

Amely kihívást  szakértelmének, szakmai múltjának és a szakmai iránti szeretetének köszönhetően sikeresen tud teljesíteni. 

magas felelősségtudattal rendelkezik

Tisztában van azzal, hogy az általa megálmodott smink nem egyetlen alkalomra készül. Ennek tudatában a munka megköveteli tőle a kellő precizitást, aprólékosságot és magas minőséget egyaránt. 

minőségi, művészi munkákat ad ki a kezéből

Amely referenciamunkáit rendelkezésre is bocsátja, transzparensen megtalálható az interneten és hiteles ajánlás kérhető róla.

elegendő időt fordít rád

Akár több, mint egy órát is rászán arra, hogy művészi pontossággal megrajzolja az arcvonásaidhoz és mimikádhoz legjobban illő szemöldökformát. Tippeket és tanácsokat ad a számodra ideális forma- és színválasztás kapcsán, hiszen ő is azt szeretné, hogy teljes mértékben elégedetten távozz a szalonból. 

sminktetoválás

PATKÓS ALEXANDRA SMINKTETOVÁLÓ MESTER

AKINÉL A HAZAI ISMERT SMINKTETOVÁLÓK

NAGY RÉSZE TANULT VAGY INSPIRÁCIÓT SZERZETT

“Patkós Alexandra sminktetováló specialista vagyok. Megszállottan rajongok a sminktetoválásért és megkérdőjelezhetetlenül hiszek benne. Tudom, hogy a sminktetováló tudásnak van egy olyan szintje, amely elégedett vendégeket szül és megkönnyíti a nők mindennapjait. A sminktetoválás művészi arcát csak olyan szakemberek képesek megmutatni a nőknek, akik elhivatottak, lelkiismeretesek és fejlődni vágynak!”

Az elmúlt 7 évben kb. 30 külföldi szakmai képzés, közel 100 előadásán voltam, ezért az összes klasszikus, új és élvonalbeli technikát nagy gyakorlattal készítem. A számos stílusjegyet megismerve és kipróbálva fejlődött ki az az egyedi látásmód és stílus, ami jellemző a saját és szalonom dolgozóinak a munkájára. Mindez lehetőséget adott, hogy tudásom megosztásával mások fejlődését és karrierjét is elősegítsem.

AZ ÖSSZES ÉLVONALBELI SMINKTETOVÁLÓ TECHNIKÁT ISMERJÜk ÉS sikerrel alkalmazzuk

2014-től saját oktatási rendszeremben az Alexandra Academy keretén belül kollégáimmal együtt képezzük a fejlődésre, újdonságokra és a természetes hatású sminktetoválásokra nyitott magyarországi sminktetoválókat. Úttörőként részt vettem annak a fejlődésnek az előmozdításában, mely bekövetkezett a magyar sminktetováló szakmában és melynek köszönhetően  szélesebb körben elérhető a minőségi, igényes, biztonságos és személyre szabott sminktetoválás.  Büszkeséggel tölt el, hogy számos hazai, neves sminktetováló vett részt tanfolyamaimon vagy a képzéseim után vált valaki népszerűvé és igazán sikeressé.  Sokoldalú tudásomnak köszönhetően Ausztráliában, Litvániában és Angliában is tartottam képzéseket.

“Mások segítése ad igazi értelmet a sikernek”

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS ÁRAK

BETTI

ANITA, VIRGI

KLAUDIA

JULCSI

ALEXANDRA

ÚJ TETOVÁLÁS KÉSZÍTÉSE78.000 FT90.000 FT100.000 FT120.000 FT185.000 FT
MEGLÉVŐ TETOVÁLÁS ÁTALAKÍTÁSA88.000 FT100.000 FT110.000 FT130.000 FT185.000 FT
TETOVÁLÁSOK FRISSÍTÉSE
1 alkalomra és a meglévő forma frissítésére vonatkozik. Általunk készített szemöldöktetoválások frissítését 18 hónapon belül 50%-os áron, 18 hónapon túl, de 2,5 éven belül 75%-os áron végezzük. Máshol készült szemöldök esetében 85%-os áron készül.
Call Now Button