A sminktetováló mester által készített tetoválás egy hosszú távú és tartós megoldás, amelynek vannak pozitív és negatív oldalai egyaránt. Az utóbbival abban az esetben találkozhatsz, ha nem a megfelelő kezek közé kerülsz. A sminktetováló mester által elkészített alkotást akár több évig is viselheted az arcodon. Így mindenképpen érdemes bölcs döntést hoznod az első és a sokadik alkalommal egyaránt. 

Amennyiben nem vagy elég körültekintő és hagyod, hogy egy lényeges tényező, mint például az ár megtévesszen, akkor sokkal többet fogsz arra költeni, hogy kijavítsák a hibát. Így mire valójában olyan lesz az általad megálmodott szemöldökforma, a vágyott szájsatír vagy az elképzelt szemhéj tetoválás, mint amilyennek szeretnéd, mélyebben a pénztárcádba kell nyúlnod.  

A tökéletes sminktetováló mester ismérvei

Mivel a sminktetoválás minden esetben az arc egyedi vonásaihoz illeszkedik, így mindenkinél máshogy fog kinézni. Ezért tudatában kell lenned annak, hogy a tökéletes sminktetoválás elkészítése minden tetováló mesternek egy szakmai kihívást jelent. Ezt a kihívást  szakértelmének, szakmai múltjának és a szakmai iránti szeretetének köszönhetően sikeresen tudja teljesíteni. 

Az igazán jó és megbízható sminktetováló mester magas felelősségtudattal rendelkezik. Hiszen tisztában van azzal, hogy az általa megálmodott smink nem egyetlen alkalomra készül. Ennek tudatában a munka megköveteli tőle a kellő precizitást, aprólékosságot és magas minőséget egyaránt. 

Szalonunkban is találkoztunk már olyan vendégekkel, akik amiatt kerestek fel minket, hogy orvosoljuk az előzőleg elrontott, hanyag munkát. Így tudjuk, hogy a megfelelő szakember megválasztása elsődleges fontosságú a tartós sminkelés területén. 

Mire érdemes odafigyelned az arcművész kiválasztásakor?

A vendég részéről is elköteleződést, valamint komoly döntést kíván egy ilyen beavatkozásra való jelentkezés, hiszen találkozhat elrettentő példákkal. Minden esetben érdemes részletesebben utánanézned a sminktetováló mester személyének. Fontos megismerned az általa elvégzett tanfolyamok és képzések minőségének, az általa használt anyagoknak, valamint technológiáknak egyaránt. 

Sok esetben a szavak helyett a tettek beszédesebbek, így elengedhetetlen megvizsgálni az arcművész által elkészített munkákat egyaránt. Amennyiben minőségi művészi alkotásokkal találod szemben magadat, akkor nem érdemes hezitálni. 

Mit adhat neked egy profi szakmabeli?

Egy igazán jó sminktetováló mester elegendő időt fordít rád és nem arra törekszik, hogy minél hamarabb végezzen a feladatával. Akár több, mint egy órát is rászán arra, hogy művészi pontossággal megrajzolja az arcvonásaidhoz és mimikádhoz legjobban illő szemöldökformát, amelyet te is büszkén viselsz az elkövetkezendő években. 

Tippeket és tanácsokat ad a számodra ideális forma- és színválasztás kapcsán. Hiszen ő is azt szeretné, hogy teljes mértékben elégedetten távozz a szalonból. 

Amennyiben szeretnéd biztos kezekben tudni magad és minden reggel magabiztosan a tükör elé állni, akkor bátran nézz körbe munkáink között és válaszd megbízható szakembereink egyikét!

Call Now Button