Rohanó világunkban minden egyes perc számít, így egyre nagyobb jelentőséget kapnak a sminktetoválások, hiszen segítségükkel nem kell bajlódnod a kora reggeli sminkeléssel. Amennyiben te sem szeretsz egy alap smink nélkül kilépni az utcára és magabiztossággal tölt el, ha formás és vonásaidhoz illeszkedő a szemöldököd, lágyan kontúrozott a szemhéjad és természetesen hangsúlyozottak az ajkaid, akkor a tartós sminket neked találták ki! 

Az időtálló technológia

Évről-évre újabb szépségideálok jelennek meg, újabb trendek születnek sminkelés területén, így mi, nők kapkodhatjuk a fejünket egyik a másik után. Az elmúlt évszázadban számos változást hozott, vajon idén is fel kell készülnünk egy újabb trendhullámra? Sokak reményei szerint a 2021-es év a változások éve lesz, azonban nem minden esetben szükséges várni a fordulatokat. 

Akik már kipróbálták a sminktetoválást elmondásuk alapján azt sajnálták a leginkább, hogy nem ismerkedtek meg előbb ezzel a technológiával. Ennek tükrében nem kell senkinek sem aggódnia, aki az elmúlt fél évben határozta el magát a tartós smink mellett, hiszen még előreláthatólag sok évig hódítani fog ez az eljárás. Ugyan a fejlődés megállíthatatlan a sminktetoválás területén is, így a régieket sokkal kifinomultabb eljárások fogják felváltani, de az alapkoncepció marad. 

2021-es trendekhez illeszkedő sminktetoválás

Mivel a 2020-as év nem igazán adott rá nyomós okot, hogy sminkeld magad, legtöbb idődet otthonodban zárva kellett töltened, sőt, ha még ki is mozdultál arcod nagy részét maszk takarta. Így előreláthatólag a 2021-es év ennek kompenzálásával fog telni. Visszatérnek a füstös szemek, valamint az örök klasszikus, a cicás tekintet, amelyet a felső szemhéj lágy tusvonallal való kiemelésével érhetsz el.

Ehhez nem kell órákat töltened a tükör előtt, hiszen tartós sminktetoválással teljes sminkben ébredhetsz fel és minden erőfeszítés nélkül hagyhatod magad mögött fürdőszobát. Nem csak időt, de rengeteg energiát is spórolhatsz vele, hiszen nem szükséges ellenőrizgetned, hogy egy szemdörzsölés következtében úgy nézel e ki, mint egy panda. A szemhéj tetoválása semmiképpen sem lesz felesleges, hiszen a maszk ellenére is hódítani tudsz majd csábító tekinteteddel.

Tartós smink az ajkakon és a szemöldökön

Előrejelzések bizakodóak a 2021-es év kapcsán és hamarosan a vírushelyzet felszámolására, valamint az ezzel járó maszk elhagyására számítanak. Ezen lépéssel a feltűnő, már-már merész, vérvörös ajkak kerülnek előtérbe a trendkutatók szerint. 

A szemöldök tekintetében a természetesen dús forma fogja adni a fő irányvonalat. Nem kell elkeseredned, ha nem büszkélkedhetsz formás és eléggé tömött szemöldökkel, hiszen tartós sminkkel ez a probléma is orvosolható. Válaszd a különleges száltechnikát, a púderes hatást vagy a hibrid megoldást, szinte láthatatlanul fog illeszkedni a meglévő szemöldöködhöz.

A sminktetoválásnak köszönhetően szemöldököd, ajkaid vagy szemhéjad jó pár évig megmarad olyan formában, ahogyan az arcművészek azt megálmodták. Amennyiben még mindig nem sikerült elhatározni magad a sminktetoválás mellett, akkor szavak helyett beszéljenek a képek! Nézd meg a referencia munkákat, amelyek képesek lesznek meggyőzni.

Call Now Button