Te is kacérkodtál a gondolattal, hogy megkíméled magadat a mindennapos sminkelés fárasztó folyamatától és befizetsz egy tartós sminktetoválásra? Azonban még mindig vannak kételyeid, ami miatt nem mersz belevágni? Bejegyzésünk segítségével elsődleges célunk, hogy eloszlassunk minden félelmet, megcáfoljuk a tévhiteket és bebizonyítsuk a szakavatott sminktetováló mester munkájának mesteri voltát.

 A megbízható sminktetováló mester ismérvei

Akkor tudod, hogy jó kezekben vagy, ha hetekkel vagy akár hónapokkal később kapsz időpontot a kiválasztott arcművésztől. Maga a kezelés megközelítőleg 3 órát vesz igénybe, hiszen komoly előkészületekkel és precíz beavatkozással kell számolnod. Nem jelent jót, ha valaki egyből elkezdi a tetoválást, hiszen mindenekelőtt pontos és részletes tájékoztatást kell adnia azzal kapcsolatban, hogy mire vállalkozol, mi az ami rád vár és hogyan szükséges eljárnod az elkövetkezendő hetekben.

A megfelelő információcserét követően a szakember felméri az igényeidet, majd az arcvonásaidhoz és az általad elképzelt mintához képest előrajzolja az ideális formát. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a tetoválás teljes mértékben személyre szabott legyen, így nem csak az igényeidet tartja szem előtt, hanem felméri a bőrtípusodat, az arcformádat, az életkorodat, az életstílusodat, a hajszínedet és egyéb olyan tényezőt, amely szükséges a mesteri munka elkészítéséhez.

A sminktetoválás menete

Miközben beszélgettek, valamint amíg készül az előrajzolt terv, a sminktetováló szakember felkeni a lidocain tartalmú krémet, amely segít az érzéstelenítésben. Az előrajzolás akár 1 órát is igénybe vehet, hiszen mindamellett, hogy megrajzolja az ideális formát alakítani is szükséges azon, az arcod asszimetrikájához mérten és a mimikádhoz igazítva. Mindez annak érdekében, hogy a hatás ne legyen mesterkélt, hanem teljes mértékben természetes legyen. Miután jóváhagytad a megrajzolt formát bele is kezdtek a tetoválásba.

Ekkor jön a gombóc a vendég torkába, hiszen felkészül a legrosszabbra, az égető és kínzó fájdalomra, azonban a fejben elképzeltek sokkal rosszabbak, mint a valós érzés. Szinte alig érezhető a tűszúrás a megfelelő érzéstelenítésnek köszönhetően. Némely ponton picit érzékenyebb lehet, de nem több egy apró kellemetlenségnél. Az eredmény pedig mindenért kárpótolni fog!

 Felkerül a pont az ‘i’-re

A tetoválás maga megközelítőleg 45-90 percig tarthat. Azonban a sminktetováló mester többször is ken érzéstelenítőt a kezelt felületre, így ez az időtartam egy kis pihenésre is alkalmat ad. Végül a mestermű elkészítését követően az arcművész ellát néhány betartandó tanáccsal és leegyezteti veled a korrekció időpontját, amely eredményeképpen fog megszületni a munka végleges gyümölcse. A korrekcióra a tetoválást követően leghamarabb 1 hónap elteltével kerül sor, amely a kezelés része és ezért már nem kell külön fizetned.

Amennyiben a fájdalom volt az a faktor, ami miatt meghátráltál, akkor nem kell tovább halogatnod a döntést!

Kedvcsinálóként nézz körül a referenciamunkáim között, vagy amennyiben kedvet kaptál, máris foglalhatod az időpontodat!

Call Now Button