A sminktetoválás hozzájárulhat vonásaid kiemeléséhez, megjelenésed tökéletesítéséhez és a fiatalság megőrzéséhez egyaránt. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban a tartós smink és egyre többen ismerik el nem csak hasznos, de kifejezetten esztétikus voltát. Azonban sokakban az a kép él, hogy a tartós smink csak és kizárólag a fiataloknak való.

A másik tévhit, hogy amennyiben rendelkezel ráncokkal, akkor rajtad már nem fog jól mutatni. Épp ellenkezőleg! Egy idősödő arcot szinte megfiatalíthat egy megfelelően megválasztott szemöldök forma, egy kellemesen lágy színű ajak vagy egy finoman satírozott szemhéj.

A korosztálytól független fiatalos sminktetoválás

A sminktetoválás nemcsak kényelmes, hanem biztonságos és hosszú távú megoldást nyújthat az idő vasfogával szemben. Sminktetoválás tekintetében a kor nem akadály, amennyiben felnőtt korba lépett a vendég, akkor bármely életszakaszban elkészíthető.

Ugyan összességében vannak korbéli különbségek, azonban mindez csak a stílusban, a szín és a forma merészségében mutatkozik meg. Minden esetben igaz, azonban idősebb korban még lényegesebb tényező a sminktetoválás személyre szabott elkészítése az életkori sajátosságok figyelembevételével.

 Milyen irányelveket vesz figyelembe az arcművész?

 Vannak olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják idősebb korban a sminktetoválás elkészítésének folyamatát, mint például a bőr jellegzetességeinek változása is. 65 év fölött már sokkal vékonyabbá és világosabbá válik a bőr, amelynek következtében körültekintően kell kiválasztani a legideálisabb színt.

Idősebb korú vendég esetében éppen ezért világosabb színt szükséges választani és sok esetben kevesebbszer kell megdolgozni a bőrt, hogy a pigment bejusson és megfelelő eredményt produkáljon. 65 év fölött egy kisebb módosítás és egy lágyabb színvilág is hatalmas és szembetűnő változást okozhat. Ennek következtében a fakóbb arcvonások megdolgozását követően újból élettel teli lesz az arc.

 A sminktetoválás haszna a fiatalság megőrzésében

Idősebb korosztályba tartozók között nagyobb arányban fordulnak elő olyan hölgyek, akik számára elengedhetetlen a mindennapos szemüvegviselés. Ebből az okból kifolyólag azonban sokkal nehezebb számukra az éles látás eszköze nélkül kisminkelni szemüket. Egy szemceruza vagy egy rúzs sikeres felvitelét követően is sok esetben előfordul az a jelenség, hogy a szem maszatossá válik vagy a száj körüli ráncokba szinte beleül a rúzs. Így a smink csupán eltorzítja viselőjét, ahelyett, hogy kiemelné egyedi vonásait és frissebbé, fiatalosabbá varázsolná az arcát.

A szakavatott arcművész tisztában van a korosodó arc jellemvonásaival és szem előtt tartja az idősödő vendég igényeit egyaránt. Ennek tükrében a “kevesebb néha több” alapelvet alkalmazza és mesterkélt vonások helyett természetessé teszi az arcot. Felejtsd el az ízléstelen és rossz értelemben figyelemfelkeltő sminktetoválásokat és bízd magad a tapasztalt művészekre! Ismerkedj meg te is a megbízható arcművész elveivel és vedd igénybe a 7-szeres garanciát!

Call Now Button