Ez a két szépítő hivatás szoros kapcsolatban áll, képesek egymás hatását felerősítve megteremteni az arc teljes harmóniáját.

A sminktetoválás az arc három területét érintheti (szemöldök, szemhéj és ajak), mely területeknek  orvos esztétikai vonatkozásban is megvannak a lehetséges szépítő eljárásai, mint szemhéjplasztika, botox kezelés, hialuronsavas töltés, vagy ajakfeltöltés.

De mi a helyes sorrend és melyik bevatkozással milyen eredményt lehet elérni? Erről bővebben olvashatsz ITT>>>>

És kitől kérhetünk tanácsot?

Az Arcművész protokolljába az is beletartozik, hogy a tetoválás megtervezése előtt felmérje a vendég esetleges arcplasztikai bevatkozásainak igényét és ezeknek a sminktetoválással való kapcsolatát. Bátran kérhetünk erre vonatkozó tanácsot a sminktetováló szakembertől, hiszen ő el fogja tudni dönteni, hogy elkészíthető-e az adott a terület tetoválása, vagy előbb a plasztikai sebésszel kell konzultálni.

Elköteleződésmentes, ingyenes konzultáció elérhető a Dr Goodwin Szépség és Egészségközpontban Patkós Alexandra ajánlásával.

A Szépségközpont plasztikai sebész főorvosa, Dr Molnár Miklós 20 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött dolgozik a szépségért.

Brazíliából induló karrierje közel 1000 plasztikai műtéttel és 6.500 arcszépészeti beavatkozással a garancia, hogy elhivatottsága a helyreállító plasztika és a szépség még tökéletesebb megvalósítása iránt megkérdőjelezhetetlen.

A Dr. Goodwin Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot szeretnéd kiemelni. További információ >>>>>

Call Now Button