Nekünk nőknek mindig a legjobb formánkat kell nyújtanunk, amelyhez segítségünkre lehet a sminktetoválás. Annak ellenére, hogy nap, mint nap számtalan feladattal találkozunk, amely olykor megvisel, frissen, üdén és kellő magabiztossággal kell szembenéznünk a problémákkal. A lehengerlő megjelenés egyik legfontosabb eleme az arcvonásaidat hangsúlyozó, személyiségedhez illeszkedő, de mégis természetes smink. Azonban ahhoz, hogy egy átvirrasztott éjszakát vagy egy hajnali ébredést követően meg tudd alkotni a legideálisabb sminket, elegendő időre van szükséged. 

Az idő pedig modern és rohanó világunkban kiváltságnak számít. Arról nem is beszélve, hogy az általad készített műalkotást napközben is szemmel kell tartanod. Meg kell bizonyosodnod arról, hogy véletlenül sem nyúltál bele a szépen megrajzolt szemöldöködbe, nem maszatoltad el a tusvonaladat és nem rúzsfoltos a fogad. Amennyiben már te is torkig vagy ezekkel a procedúrákkal és másra is tudnád fordítani az idődet, akkor a sminktetoválást neked találták ki.

Nyerd vissza az elvesztegetett perceket sminktetoválás segítségével!

A sminktetoválás számos előnnyel kecsegtet, amelyek ismeretében garantáltan a beavatkozás mellett fogsz dönteni. Legnagyobb pozitívuma, hogy rengeteg pénzt és időt spórolhatsz a tartós smink segítségével, mindamellett, hogy a felesleges idegeskedéstől is megkímél. 

Biztosan veled is előfordult, hogy egyik felső szemhéjadon megrajzoltad a tökéletes tusvonalat, de a másikon többszöri próbálkozásra sem akart összejönni. Ekkor vagy felemás szemmel mentél munkába, vagy pedig hagytad az egészet és lemostad kudarcod jelét. Mindez a szemöldöködnél is előfordulhat, mindamellett, hogy ez esetben nehezítő tényező a megfelelő és természetes hatást biztosító szín megtalálása is. 

Tartós smink kényes helyzetekben is

Az idő mellett más olyan külső hátráltató tényező létezik, amely könnyen tönkreteheti a tökéletes sminkedet, mint az eleredő eső vagy egy nyári napsütéses délután okozta izzadságcseppek. Mindemellett pedig ki ne szeretné megőrizni magabiztosságát egy wellness fürdőzés és szaunázás idején, vagy intenzívebb sportolás alkalmával. Tartós smink esetében nem kell amiatt aggódnod, hogy fekete pacaként folyik le a szemceruza vonala és nem kell megválnod a gondosan elkészített kinézetedtől sem. 

Felejtsd el a rúzs baleseteket!

Sőt mi több, az ajkaidat is vonzóvá teheted kellemetlen rúzs balesetek nélkül. Nincs több rúzsfoltos pohár, nincs több félve adott csók, ajkaid mégis kihangsúlyozottak és optikailag dúsabbak lesznek. Ezen beavatkozásoknak köszönhetően arcod egész álló nap makulátlan marad nagyobb erőfeszítés nélkül is! Az idő és az energia megőrzése mellett pénzt is spórolhatsz. Hiszen amint elkészül a sminktetoválásod egy ideig már nem kell több smink terméket vásárolnod. 

Amennyiben egy megbízható arcszobrászra bízod a sminktetoválás elkészítését, akkor te is meg fogsz lepődni, hogy mennyi szépség rejlik benned egy apró vonás megerősítése vagy elfedése által. Azonban megbízható szakemberhez kell fordulnod, aki elegendő időt és energiát fordít arra, hogy megismerje arcaid vonását, valamint személyiségedet és ahhoz mérten készítse el maradandó műalkotását. Bizalmad megalapozása érdekében mindig nézz körül a referenciamunkák között!

Call Now Button