Olvasási idő: 1 perc

A tetováló szalonokban általában előre egyezetett időpontban vehető igénybe egy szolgáltatás, tekintve, hogy nagyjából 3 órát tart a kezelés és a Patkós  Alexandra Exclusive Beauty tetoválói senkit nem szeretnének megváratni, ezért a bejelentkezéses rendszer.

A szalonba megérkezve szívélyes fogadtatásban van részem, az igényesség, az exkluzivitás, a szépség, a szakértelem benyomását kelti a környezet és a kedves, fiatalos személyzet is.

A papírmunkát követően, magát a tetoválást is komoly előkészületek előzik meg, nem csak úgy „durr bele bumm”, részletes tájékoztatást kapok a tudnivalókról és felmérésre kerülnek az igényeim, hogy minél személyre szabottabb legyen a tetoválásom. Nem csak azt veszik figyelembe, hogy én mit szeretnék, hanem szakértői tanácsot kapok azzal kapcsolatban, hogy az életstílusom, életkorom, bőrtípusom, arcformám, hajszínem alapján mi az, ami leginkább passzol hozzám. Végül közös munkával születik egy terv a színt, a formát és az alkalmazott technikát illetően. Beszélgetés közben pedig dolgozik az érzéstelenítő, ami egy krém formájában megtestesülő, lidocain tartalmú készítmény.

Ezután következik az előrajzolás, amikor is az arcom asszimetriáinak, mimikámnak a figyelembe vételével, mérnöki pontossággal és eszközökkel megrajzolásra kerül a tetoválandó forma. 35-40 perc múlva már láthatom a későbbi, tetoválás utáni „új” arcomat. Miközben elégedettségemben alig akarom letenni a tükröt, jóváhagyom a tervezett formát és elkezdődik maga a beavatkozás. Berreg a tű és várom, hogy belém hasít a fájdalom, de mégsem, szinte alig érzem. A tetoválás 45-90 percig tart, közben többször kapok érzéstelenítőt, a hatást meghosszabbítva.

Miután elkészült a munka, a tetováló szakember utóápolási tanácsokkal lát el, és minden felmerülő kérdésemre válaszol, továbbá megbeszéljük a következő alkalmat, amikor elvégzi az esetleges korrekciókat, hogy azután megszülessen a végleges forma. A korrekcióra leghamarabb 1 hónap múlva, de 3 hónapon belül sort kell keríteni, amiért külön már nem kell fizetni, benne foglaltatik az árban.

Elégedett kíváncsisággal megyek ki az üzletből, tudom, hogy vicces, de keresem a járókelők tekintetét, hogy észreveszik-e rajtam a változást 🙂

SMINKTETOVÁLÁST SZERETNÉK

 

Call Now Button