Az évek elteltével az arcunk mesélni tudna történetünkről. Rajta vannak a rosszalló pillantások, a mosolyra húzódó ajkak, a csodálkozásra táguló szemek és szerelmes tekintetek nyomai egyaránt. Ezek az apró ráncok és redőcskék tesznek azzá, aki vagy és bemutatják életed történetét. Azonban nem mindenki szeretné, ha az utcán sétálva, a munkahelyén ülve vagy esetleg a közértben vásárolva az ember szemtanúja lenne mindannak, amit ő átélt. Ennek tükrében sokunk szeretné megőrizni a fiatalságát és letagadni 5-8 évet a korából, melyre ma már jó néhány eszköz a rendelkezésére állhat. A sminktetoválás mellett ilyen sokak által ismert beavatkozás a botox is. A következőkben megosztom veled a történetemet, amely segíthet neked is a legbölcsebb döntés meghozatalában. 

Miért lehet szükséged a botox kezelésre?

A szépségszakmában eltöltött 25 évvel a hátam mögött elmondhatom, hogy napjainkban egyre többen érdeklődnek és válnak nyitottá a botox kezelés iránt. A nők többsége már 35-40 éves korukban észreveszik a piciny kis ráncokat az arcukon, amelyeket nem csak a kornak, de az erőteljes és kifejező mimikájuknak is köszönhetnek. Már ekkor elkezdenek gondolkozni azon, hogy mi lenne a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás, amellyel megálljt parancsolhatnának a redők elmélyülésének. Amellyel megőrizhetnék, valamint visszaszerezhetnék fiatalos arcvonásaikat. 

Ekkor jöhet szóba többek között a botox kezelés is, ami egy aprócska kis beavatkozás, de mégis sokan ódzkodnak tőle. Leginkább a beavatkozás fájdalmasságától és a művies hatástól tartanak az érdeklődők, de emellett sokszor kérdésként merül fel a botox tartóssága is. Mindez érthető, hiszen egy 6-9 hónapig tartó hatásra fizetnek be. Azonban saját tapasztalatom alapján is elmondhatom, hogy nincs mitől tartani. A kezelés 2-3 percet vesz igénybe és ha érzéstelenítve van előtte a bőrfelület akkor szinte fájdalommentes.

Saját tapasztalataim és a botox

Sokan már 30 éves kor körül bepillantást nyernek a botox világába, azonban az ő esetükben még nem olyan mérvadó a változás, mivel ekkor csak a kezdődő mimikai ráncok kezelésén van a hangsúly. Személyes küldetésem, hogy a nőket sikeresen hozzásegítsem a szépséghez és segítségükre legyek abban, hogy megtalálják a számukra legelőnyösebb szépészeti beavatkozást. Így mindig örömmel osztom meg személyes tapasztalataimat a témában.

Saját példámon keresztül szeretném bemutatni a botox kezelés lehetséges hatását. Munkámból kifolyólag rengeteg sminktetoválást készítettem már, amelyhez nagyfokú koncentráció és figyelem szükséges. Így sok esetben azt vettem észre magamon a munka végeztével, hogy hunyorítás hatására és a két szemöldökön összehúzásával a szemöldökök közötti területen redők alakultak ki. Ezek a ráncocskák komorrá és szigorúvá alakították tekintetem, így elhatároztam, hogy a botox mellett döntök. A kezelés következtében az arcom frissé és kisimulttá vált, így összességében egy sokkal kipihentebb összhatást értem el.

Amennyiben számodra túlságosan is radikálisnak tűnik a botox kezelés alkalmazása, akkor bátran választhatod a sminktetoválást. A döntés minden esetben a te kezedben van! Sminktetoválás segítségével az ajkaid sokkal teltebbnek és élettel telinek látszanak, a szemöldököd visszanyeri dús és formás alakját, valamint a szemeid is sokkal kifejezőbbé válnak. Mindez segít a fiatalos hatás elérésében. Nézz körül munkáink között és hozz megalapozott döntést!

Call Now Button