Biztosan már te is kacérkodtál a gondolattal, hogy mi lenne, ha picit teltebbek lennének az ajkaid, ha képes lennél megfelelően kiemelni adottságaidat vagy ha erősebbek lennének vonásaid. Amennyiben tartasz a plasztikai beavatkozástól és természetellenesnek véled az eredményt, akkor ismerkedj meg az ajaktetoválással! Egy megbízható és magas szakértelemmel rendelkező arcművész tudja, hogy mi az ami jól áll neked, ami természetes hatású, de mégis hozzáad a megjelenésedhez.

Hogyan készül el az ideális szájtetoválás?

A sminktetováló mester az igényeidet szem előtt tartva, valamint arcvonásaidat és mimikádat egyaránt megvizsgálva készíti el az ideális sminktetoválást. Mindezt a bőrödhöz, a személyiségedhez, az adottságaidhoz, az életkorodhoz és az elvárásaidhoz egyaránt igazítva. Ne aggódj, mint minden sminktetoválást megelőzően egy pontos, precíz és minden részletet feltáró előrajzolással kezdődik a munka. Így te is előre láthatod, hogy milyen lesz a mestermű és jóváhagyhatod azt, mielőtt a sminktetováló mester elkezdi a beavatkozást. 

Szerencsére már veszített népszerűségéből az önmagában alkalmazott kontúr, mellyel szemben elegáns és szolid megoldást jelenthet az ajaksatírozás. Ez az eljárás éppen annyira teszi észrevehetővé és élénkké az ajkat, hogy az szépségedet, nőiességedet és fiatalságodat tükrözze. Nincs mitől tartanod, amennyiben valóban nagy szakértelemmel rendelkező arcművészre bízod az ajkaidat, akkor egy olyan természetes hatásra számíthatsz, amely során a kontúr és a satírozás teljes mértékben összeolvad. Így a száj szimmetriája biztosított, mindamellett, hogy a hatás kifejezetten finom, de elegendő ahhoz, hogy színt vigyen az ajkaidba. Amennyiben az erősebb sminket kedveled, akkor természetesen élénkebb színek közül is válogathatsz.

A szájtetoválás típusai

Nem csak kisminkelt hatást érhetsz el a tartós sminkeléssel, hanem különböző, kevésbé előnyös adottság és életkori sajátosság is korrigálhatóvá válik. Így élettel teli és hibátlan, de mégis természetes szépségű ajkakat kaphatsz, erőteljesebb beavatkozás nélkül.

Összefoglalva 3 típus közül válogathatsz. Kérheted az ultra természetes stílust, amely sem tetoválásra, sem pedig sminkre nem fog emlékeztetni. Elsődleges célja, hogy korrigálja az ajkak szabálytalanságát, esetleg teltebbé és élettel telibbé tegye azokat. Másik típus a natúr sminkelt hatás, amely akkor ajánlott, ha rendszeresen rúzsozod a szádat, de mégis szeretnéd lerövidíteni a sminkeléssel eltöltött időt. Végül választhatod a látványos smink hatást is. Mindez abban az esetben előnyös, ha az intenzívebb szín és az erőteljesebb sminkelés a mindennapod részét képezi. 

Szájtetoválás segítségével elfelejtheted az elkenődött rúzs okozta kellemetlenségeket. Ezentúl nem kell a mosdóba szaladgálnod, hogy ellenőrizd ajkaid épségét, hogy meggyőződj arról, hogy nem kenődött a vörös rúzs a fogaidra. Továbbá kedvesednek sem kell kényelmetlenséget okoznod, hiszen megpuszilhatod az arcát vagy megcsókolhatod anélkül, hogy összekennéd a sminkeddel. 

Ismerkedj meg a sminktetoválás menetével és bátran kérj időpontot sminktetováló csapatunktól, akik készséggel állnak rendelkezésedre!

Call Now Button