Amennyiben otthonosan mozogsz a sminkelés világában, akkor már biztosan találkozhattál az Arcművész kifejezéssel. Abban az esetben, ha nem ismerős a szókapcsolat, akkor gondolkodj el azon, hogy egy másik szalon után nézel! Az Arcművészet nem csak egy egyszeri vagy tartós smink elkészítésének tudománya, hanem egy holisztikus nézet. 

A tehetséges Arcművész ismérvei

Ezáltal a művész számos tényezőt figyelembe vesz a vendég arcvonásai és adottságai mellett. Így előtérbe kerül a vendég ízlése, személyisége és szokásai egyaránt. Sminktetoválás alkalmával ennek tükrében lesz képes meghozni a vendég számára legideálisabb döntést és megalkotni a szemetgyönyörködtető eredményt. Egy arcművész átadja magát az alkotás örömének, hiszen csak úgy varázsolhatja tökéletessé arcodat, ha belemerül vonásaidba.

Amennyiben jó kezekbe kerülsz, akkor a sminktetoválás nem csak egy beavatkozás lesz, hanem egy minden apró részletre kiterjedő, komplett szolgáltatás. Az arcművész a bizalomépítő tájékoztatást követően felméri a vendég igényeit és adottságait, majd biztonságát és elégedettségét szem előtt tartva létrehozza az alkotást. Ehhez nem csak magas szintű szakmai tudással és évekre visszamenő tapasztalattal kell rendelkeznie, de a kiváló emberismeret képességével egyaránt.

Egy tökéletesen felépített szemöldök titka

Egy igazi sminktetováló mester képes arra, hogy munkája ne egy tetoválást tükrözzön, hanem megőrizze az arcot a maga természetességében. Szemöldök tetoválás esetében a microblanding technológia által születhet meg a legtermészetesebb eredmény. 

A tökéletesen ívelt, szálirányhoz illeszkedő tetovált szálak szinte elvesznek a szemöldökben, amelyet gondos kivitelezés tesz lehetővé. A megfelelő forma és a pontos színelmélet ismerete által készülhet el a műalkotás, amely teljes mértékben a vendég stílusát tükrözi. Amennyiben nem rendelkezel eléggé dús, formás vagy szépen ívelt szemöldökkel, akkor sem kell aggódnod, hiszen ez a technológia természetes összhatást biztosít.

Hogyan válaszd ki a legelhivatottabb arcművészt?

Abban az esetben, ha te sem szeretnéd szépségedet a véletlenre bízni és minden reggel a tükör előtt a rossz döntéseddel szembenézni, akkor válassz körültekintően. Egy arcművész múzsájaként garantáltan elégedetten és magabiztosan fogsz kilépni az utcára, legszebb fegyvereddel felvértezve. 

Egy sminkmester által megálmodott és elkészített szemöldök-, szemhéj- vagy szájtetoválásnak köszönhetően reggelente nem kell bajlódnod a sminkeddel, ezzel időt és energiát spórolva. Mindemellett pedig a nap 24 órájában tökéletes megjelenéseddel fogod elkápráztatni önmagadat és környezetedet egyaránt.

Amennyiben érzed magadban a művészi tehetséged és kipróbálnád magad a sminktetoválás világában, akkor ismerkedj meg az Alexandra Academy nyújtotta lehetőségekkel! Nem csak a tű egyik végén érezheted jól magadat, hanem tehetségedet és kitartásodat kamatoztatva gyönyörűvé varázsolhatsz másokat is. 

Call Now Button