arckezelések

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty 2016-tól sminktetoválásra specializálódott. A művészi kivitelezésű, személyre szabott tetoválásokat az Arcművész protokoll szerint készítjük. Az Arcművészet Patkós Alexandra levédett módszertana, melynek segítségével több ezer nőt tett még szebbé.

Az ARCMŰVÉSZET, a sminktetováló szolgáltatás minden apró részletre kiterjedő, művészi szinten kivitelezett rendszere. Magában foglalja a PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁST, a bizalomépítő tájékoztatástól a biztonságot nyújtó kiszolgálásig. Középpontba helyezi az élvonalbeli szakmai tudást és A VENDÉG szépsége mellett a BIZTONSÁGÁT is. Az Arcművész sminktetoválás során magasabb művészi értékű, SZEMÉLYRE SZABOTT, kifinomult tetoválásokat készítünk és a sminktetoválás minden fázisa gondosan megkomponált.

VISSZA A FŐOLDALRA>>>>>

2022-ben megjelent Patkós Alexanra ARCMŰVÉSZET – szépítő vonások sminktetoválással című hiánypótló könyve, mely 13 fejezeten át tárgyalja a szépségipar legjobb ár-érték arányú szépülési módszereit.

A legalaposabb tájékoztatást nyújtja annak, aki még csak tervezi, hogy sminktetoválása lesz. Segítségével megkímélheti magát a csalódástól és a felesleges pénzkidobásoktól.

Akinek már van sminktetoválása, annak pedig utat mutat a továbbiakhoz, hogyan tudja a legtöbbet kihozni belőle, vagy mi legyen a következő lépés.

Aki ellenzi a sminktetoválást, annak pedig vagy megváltoztatja a véleményét, vagy segít igazolni a döntését.

Call Now Button