“A sminktetoválás nem nekem való, nem hiszek benne!”

Le a sztereotípiákkal!

Ismerd meg a sminktetoválások (Arc)művészi oldalát is!

Nem kell, hogy minden nőnek sminktetoválása legyen, de azon hölgyeknek, akiknek ez egy igazán jó megoldás lehet a szépülésre és a magabiztosabb közérzetre, muszáj megismerniük az Arcművészet módszerét.

Az ARCMŰVÉSZET TÖBB, MINT SMINKTETOVÁLÁS, ereje abban rejlik, hogy garantáltan és biztonságosan teszi szebbé, fiatalabbá az arcodat, elégedetté és magabiztossá a személyedet.

Felejtsd el a rossz példákat és ismerd meg az arcművészet valódi előnyeit!

^

Képes szike nélkül 5-8 évet fiatalítani az arcon.

^

Az egész arcot új hangulatba hozza, felfrissíti.

^

Szebb szemöldököt, szájformát lehet általa elérni, mint amit a természet alkot,

^

még sincs mű hatása, mert tökéletes összhangban van az adottságaiddal és az életstílusoddal.

^

Garantáltan megbízható és a mindennapjaidat is megkönnyíti.

^

A szépségipar messze a legjobb ár-érték arányú tartós szépülési módszere.

Ha szeretnél többet megtudni az egyik legjobb arcesztétikai módszerről, ajánlom figyelmedbe Patkós Alexandra hiánypótló könyvét:

Arcművészet, szépítő vonások sminktetoválással

SZEREZD MEG MOST A SZÉPÜLÉSEDET MEGKÖNNYÍTŐ KÖNYVET AKÁR INGYEN és használd ki az arcművészet adta előnyöket!

Vásárold meg most a könyvet ingyenes házhozszállítással, és a könyv árát beszámítjuk a majdani sminktetoválásodba. A könyv ára: 6990 Ft, ennyivel kell majd kevesebbet fizetned a sminktetováló szolgáltatásért!

A könyv mellé értékes bónuszok is járnak, melyek tökéletes kiegészítői a könyvnek.

Hogy mik ezek?

Csak olvass tovább.

Az ARCMŰVÉSZET könyv segítségedre lesz abban, hogy megtudd

…milyen átalakulásokra van szüksége a női arcnak, hogy harmonikusabb és nőiesebb legyen.

…milyen átalakulások közül választhatsz.

…hogyan tudsz úgy szebbé válni, hogy a külvilág ne vegye észre, hogy pontosan mi történt veled.

…hogyan hagyhatod el a napi sminkelést.

…miként szépülhetsz úgy, ha soha nem érdekelt a szépségápolás.

…hogyan lehet szebb a meglévő sminktetoválásod.

…hogyan kerüld el a csalódásokat és a felesleges pénzkidobást.

…hogyan érdemes szakmebert választani.

A szerző

 

Patkós Alexandra Arcművész sminktetováló, 25 évet töltött el a szépségiparban, 10 éve sminktetováló mesterként oktatja a szakmát, saját szalonnal, oktató stúdióval és sminktetováló nagykereskedéssel rendelkezik, ahol saját márkás, professzionális sminktetováló termékeit forgalmazza. A szakma egyik legismertebb alakja, aki elöl jár az innovációban, minden újdonság az elsők között található meg nála. Kivételes, országszerte és az országhatárokon túlnyúlóan is ismert és elismert szakember. A könyvben a saját, levédett módszertanát mutatja be, amit Arcművészetnek nevez.

“A legjobb és legtermészetesebb szépülési módszerekben hiszek, azokat kutatom, fejlesztem és teszem elérhetővé. Itt az idő, hogy Te is megismerd az Arcművészet adta szépülést!”

25 ÉV

TAPASZTALAT

TÖBB 1000

VENDÉG

TÖBB 100

TANÍTVÁNY

RENDELD MEG A KÖNYVET, HOGY MEGISMERD AZ EGYIK legjobb arcesztétikai módszert és megtaláld legszebb önmagad!

Nézzük mit kapsz a könyv mellé

  • A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS INGYENES
  • A KÖNYV ÁRÁT LEVÁSÁROLHATOD SMINKTETOVÁLÁSRA
  • 3 ALAP ÉS 3 EXTRA AJÁNDÉK, A VÁLASZTOTT CSOMAGTÓL FÜGGŐEN.

A bónuszokról lent olvashatsz bővebben.

 

te melyik típusú nő vagy?

A sminktetoválásnak még a gondolatától is viszolyogsz?

Akkor ez a könyv pont neked szól, mert segít igazolni a saját véleményedet, de segít módosítani, vagy akár teljesen megváltoztatni azt.

Még nincs sminktetoválásod, de gondolkozol rajta?

Akkor erre a könyvre vártál! Olvasd el és könnyű lesz a döntés.

Már viselsz sminktetoválást?

Akkor ez itt a Te könyved, segít megtervezni mikor, hogyan merre vedd az irányt a kifinomult, tartós szépség felé.

Magad is sminktetoválással foglalkozol?

Akkor ez neked egy igazi szakmai csemege lesz. 23 év és több ezer vendég megszépítésének legizgalmasabb tapasztalatait olvashatod.

lehet, hogy te már mindent elolvastál a neten a sminktetoválásról?

^

Az interneten nagyon sok minden van és nehéz különválasztani a fals és a valódi dolgokat, az én könyvemben garantált, hogy csak hiteles információkat találsz.

^

Ráadásul ez a könyv túlmutat a sminktetováláson, az Arcművész módszertan által olyan módon mutatom be a sminktetoválást, amelyre eddig nem volt példa és ezért olyan szempontok is megismerhetőek, amelyek eddig nem voltak publikálva.

^

Továbbá biztosan nem fogsz sehol ilyen komplex anyagot találni, mert ebben a műfajban ez az első ilyen.

Szerezd MEG A KÖNYVET, és olvass olyan szempontokról, sminkelési módszerekről, amelyek segítenek megőrizni fiatalos arcvonásaidat!

Vásárold meg most a könyvet ingyenes házhozszállítással, és a könyv árát beszámítjuk a majdani sminktetoválásodba. A könyv ára: 6990 Ft, ennyivel kell majd kevesebbet fizetned a sminktetováló szolgáltatásért!

A könyv mellé INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ÉS ÉRTÉKES BÓNUSZOK is járnak, melyek tökéletes kiegészítői a könyvnek.

Ne maradj le a bónuszokról!

mit várhatsz a könyvtől?

Az ARCMŰVÉSZET, szépítő vonások sminktetoválással könyv

  • segít igazolni magadat, ha viszolyogsz a sminktetoválástól,
  • vagy épp ellenkezőleg, közelebb hoz téged egy akár számodra ideális szépülési módhoz,
  • megkímél attól, hogy elhamarkodottan dönts a sminktetoválás mellett, komoly összegért megcsináltatsd, majd nem úgy sikerül ahogy szeretnéd, és végül ugyanennyit költesz a javítására vagy az eltávolítására.

A könyvre tekints befektetésként, hogy igazán felkészült lehess és megtudj minden információt, ami hasznos a döntésed és a szépülésed előtt. Olyan dolgokat is megtudhatsz, amit máshol nem találsz az interneten, hiszen a könyv tartalma egyedülálló. Hosszú évek tapasztalatai, munkája, felismerései és módszerei ihlették, hogy segítsem a nőket a tartós szépülésben és ahhoz igazán kifinomult módszert is kínáljak.

A könyv nélkül

  • Lemaradsz az Arcművészet adta szépülés megismeréséről, ami számodra is ideális lehet, mert természetes, kényelmes és tartós.
  • Lemaradsz azokról a kulissza titkokról, szempontrendszerről, amit nem találsz meg az interneten, mert ezek még nem voltak publikálva.
  • Alapos ismeretek nélkül fennáll annak a veszélye, hogy egy rossz döntéssel sok kellemetlenséget és anyagi terhet veszel a nyakadba, mert nem a megfelelő módszert, vagy nem a megfelelő szakembert választod.
  • Nem lesz részed abban a felismerésben, amit már megannyi nő megélt a sminktetoválással kapcsolatban: hogy mennyire megkönnyíti az életét, hogy megkíméli a sminkeléssel kapcsolatos vesződségektől, hogy nem kell félnie a fájdalomtól, hogy mennyivel szebb formákat lehet kialakítani, mint amit a természet alkot.

olvasói vélemény

Szerintem ez a könyv nagyon sok nőnek lesz a napi sminkelésével és a szépségével kapcsolatban sorsfordító. Azért érzem ezt, mert nagyon idegenkedtem a sminktetoválástól. A férjem azonban már hosszú évek óta biztatott, hogy szánjam rá magam, mert neki tetszik, ha egy nő minden helyzetben friss és nőies. Alexandra azt kérte, hogy olvassam el a könyv kéziratát, ezzel segítve, hogy olyan is mondjon véleményt, aki ellenzi a sminktetoválást. Hát, mit mondjak, én voltam a legjobban meglepődve, mert amit láttam és olvastam az merőben más volt, mint amit addig gúnyosan hittem erről a “szépülési” módról. Még egy kicsit el is szégyelltem magam, hogy ilyen tudatlan, előítéletes és elutasító voltam…

Azóta pedig az történt, hogy férjem legnagyobb örömére hagytam magam, és az arcomon mindhárom terület tartós sminkje elkészült. Ez pedig akkora kényelmet hozott a mindennapjaimban, amiért nem győzök hálálkodni. Soha ne mondd, hogy soha! Előtte bizonyosodj meg róla, hogy mindennel tisztában vagy-e!

Liba Krisztina

milyen fejezetekből áll a könyv?

lapozz bele!

bónuszok a könyvhöz

NŐIESSÉG VIDEÓ PIRNER ALMÁVAL

Minden nőnek látjuk a szebbik önmagát!

Pirner Alma nőiesség szakértővel beszélgetek a szépség és szépségápolás mögött meghúzódó vágyról, a szépség általi kiteljesedésről vagy épp megfelelési kényszerről. A lehetőségről is, amely minden nőnek adott, hogy fejlessze nőiességét, kiteljesítse szépségét és mindezt úgy, hogy önazonos maradjon egy életen át.

18 esettanulmány

Ismerj meg 18 különböző szépségtörténetet, amikor az Arcművészet módszerével szépítettük, korrigáltuk a vonásokat vagy régi tetoválást alakítottunk át.

5 perces smink

Ha már van sminktetoválásod, hadd mutassak pár sminkes trükköt, amellyel még szebb lehetsz és nem rabolja az idődet. És mellesleg a sminktetoválásodból is így tudod kihozni a legtöbbet.

extra bónuszok

tetoválás tervezés

1 alkalom sminktetoválás tervezés és konzultáció, ahol megtervezzük az arcodhoz és a személyiségedhez tökéletesen passzoló formát és színt (szemöldök, ajak vagy szemhéj területen) valósághűen felrajzoljuk, megmutatva a jövőbeli végeredményt. (A szolgáltatás kizárólag személyesen, a budapesti szalonunkban vehető igénybe, előzetes bejelentkezés szerint.)

szemöldökformázás

Hogyan formázd, sminkeld a most ideális szemöldökformát?

Ez a bónusz nagyon hasznos lesz Neked, ha minden nap korrigálod, formázod ceruzával vagy porral a szemöldököd vonalát. Megtudhatod, hogyan rajzolj magadnak még szebb szemöldököt!

szemöldök diagnosztika

Megtanítalak, hogy hogyan elemezd a szemöldöködet, mikor lehetsz elégedett és hol segíthetne egy kis átalakítás, változás. Nagyon sok nő nincs azzal tisztában, hogy apró változtatásoknak milyen nagy hatása lehet az arcvonásokra és az arc egész hangulatára. Ezzel a bónusszal tudatosabb lehetsz, hogy min változtass a szemöldököddel kapcsolatban!

ITT VÁLASSZ CSOMAGOT!

Mindkét csomag ára levásárolható, azaz beszámítjuk majdani sminktetoválásod árába. Ezt a kedvezményt a Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonba bejelentkezve tudod érvényesíteni (1149 Budapest Egressy tér 10/A. 1.em.). Hozd magaddal a könyvet az időpontodra!

Elérhetőség:

Könyvértékesítés ügyfélszolgálat:

Email: sales@alexandra-academy.com

Tel: +36 30 199 22 03

Cím: 1149, Budapest Egressy tér 10/A. 1.em.

Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalon

Email: info@patkosalexandra.hu

Tel: +3670 532 30 13

Cím: 1149, Budapest Egressy tér 10/A. 1.em.

Call Now Button