“Mi nem készítjük a sminktetoválást,
MI vagyunk a SMINKTETOVÁLÁS!”

Patkós Alexandra

Engedd meg kérlek, hogy bemutassam Neked a mai modern nő legjobb barátját, titokzatos tettes társát, amely minden körülmények között szebbé, frissebbé, üdébbé varázsolja arcát.

Mai rohanó világunkban egy hölgyre, kortól, családi állapottól függetlenül is rengeteg feladat, teendő, tennivaló hárul. Ismerős felvetések, ugye? Tartós smink esetén azonban jelentősen lerövidül a reggeli készülődés ideje, ráadásul minden helyzetben kifogástalan megjelenésű lesz arc.

Milyen sminktetoválás típusok vannak?

Mára számos lehetőség adott a szemöldök, a szemhéj és a száj területét érintő sminktetoválás készítésére. Vannak, akik a természetességet részesítik előnyben, Nekik az Artistry Eyebrow Microbladinget és a gépi szálazott szemöldök tetoválásokat javasoljuk. A sminkeltebb hatást kedvelők a púderes szemöldök tetoválás, más néven soft powdert, vagy a hibrid szemöldöktetoválást viselik szívesen, utóbbi a szálazott és a púderes szemöldök tetoválás technika szerelemgyereke.

A szemhéj tetoválás is lehet nagyon diszkrét, egy finom szempillatő sűrítéssel, a pillák tövébe húzott lehelet vékony, fekete vonal betetoválásával szinte észrevehetetlen módon emeli ki a tekintetet. Ha sokat használsz fekete szemceruzát, vagy szemhéj tust, akkor választhatod akár a vastagabb, dívás felső szemhéjvonalat, egy alsó vonallal kombinálva. Ha különlegességre, egyediségre vágysz, akkor a Butterfly szemhéjsatírt ajánljuk, figyelmedbe, mellyel teljesen elhagyható a szem mindennapos sminkelése.

Az ajak kiemelésére szolgáló félsatír sminktetoválás sem félmegoldás Neked akkor, ha a nagyon természetes hatást részesíted előnyben, vagy a természetes ajak színedet csak néhány árnyalatnyi különbséggel színeznéd újra. A teljes ajak satír sminktetoválás is lehet nagyon természetes, ám sminkeltebb, rúzsosabb hatású is. A 3D ajak satír azonban az igazi ARCMŰVÉSZET, hiszen itt optikai volumen növekedést érünk el, a telt, vagy közepesen telt száj még hangsúlyosabb, szexisebb, és kívánatosabb lesz. Mindhárom esetben a színekkel játszunk, stílusodhoz és egyéniségedhez mérten alakítva ki a sminktetoválást.

Milyen előnyei vannak a sminktetoválásnak?

Ismerős a helyzet, mikor minden reggel ceruzával, vagy porral próbálod meghúzni szemöldököd ideális ívét, de sosem sikerül egyformára?
Ez a púderes szemöldök tetoválás otthoni változata.

A szemöldök szőr hiányosságainak helyi pótlása sem jó, mert elüt a szín, vagy ha meg is van a megfelelő árnyalat, egy eső, izzadás, sport, vagy szauna után barna pacaként folyik alá a sminked.

A szemceruza balesetek esetében a le és felkenődés is játszik, és vajon ki akarna alul-felül karikás szemekkel létezni?

A rúzsbalesetek lehetősége is végtelen, gondolj csak az összekent fogakra, melyekkel bátran mosolyogsz, miközben Rajtad nevetnek, a foltos csészékre, poharakra, kedvesed ingére, vagy arra a randevúra, amikor nem szeretett volna rúzsos ajkakkal búcsúzni Tőled.

A fenti esetek a teljesség igénye nélkül íródtak, de egy biztos, sosem fordulhatnak elő egy sminktetoválást viselő nővel, tartozz hát Te is közéjük, közénk!

Melyik technikát válasszam?

Első lépésként fogalmazd meg Magadban, hogy melyik területet szeretnéd sminktetováltatni, és mennyire kedveled a hangsúlyos hatást, vagy inkább a nagyon természetes irányba mozdulnál. Ezt úgy is meg tudod állapítani, hogy átgondolod, a hétköznapokban mennyire sminkeled az arcodat?

Ha semennyire, akkor azért nem, mert nem tudod, de szeretnéd, vagy azért mert nem vágysz a sminkelt hatásra?
Készülj fel ezekre a válaszokra, és bejelentkezéskor segítünk Neked a megfelelő technika kiválasztásában. Ha bizonytalan vagy, emailen fotót is küldhetsz a tetoválandó területről, így meg tudjuk nézni mi is, hogy mit javasolnánk Számodra.

A képet mindig smink nélkül, fénnyel szemben készítsd el, és bátran lehet mobillal, a lényeg, hogy közeli és éles felvétel készüljön. Fotódat diszkréten kezeljük, mint ahogyan minden kérdésedhez, kérésedhez is bizalmasan állunk.

Legfontosabb, hogy határozd meg, hogy melyik területet szeretnéd sminktetováltatni

Hogyan kezdődik el a sminktetoválás készítése Budapesten?

Belépsz zuglói szalonunkba, Kolléganőink mosolyogva fogadnak, hellyel, frissítővel kínálnak, és kitöltesz egy Vendégnyilatkozatot is. Az ebben szereplő kérdésekre kérjük, őszintén válaszolj, vagy ha nem tudsz, kérdezz bátran, örömmel segítünk. Ez után beülsz a sminktetováló szakemberhez. Ő beszélget majd Veled, ekkor felméri mimikai sajátosságaidat, stílusodat, átnézi a kitöltött Nyilatkozatot, majd a tetoválandó bőrfelület megtisztítása, fertőtlenítése és érzéstelenítése következik.

Ezt követi a személyre szabott sminktetoválás tervezés-előrajzolás. Szemed, hajad és bőröd színének megfelelő színeket választ a sminktetováló, de előtte természetesen Veled is egyeztet, kikeni bőrödre, illetve megmutatja papíron is a kiválasztott árnyalatot. Az előrajzolás hosszú idő, mert mindent milliméterre pontosan kimérünk, többféle professzionális, saját fejlesztésű tervező eszközünk segítségével. Amikor elkészül az általunk javasolt forma, megnézheted Magad a tükörben, ekkor hagyod jóvá a vastagságot, alakot, keretet. Ezt követően kezdődik csak el maga a tetoválás.

Patkós Alexandra Exclusive Beauty

Közben pihenj, relaxálj, bízd magad szakértő kolléganőink kezeire, és készülj fel egy jobb, szebb és bókokkal teli életre, amely a sminktetovált hölgyek világában vár Rád.

sminktetoválás előtt jó ha tudod

Amennyiben a szemhéjadat jössz tetováltatni, szedesd le műszempilláidat, ha vannak.

A szemöldöködet az időpontod előtt 1-2 héttel már ne szedd/szedesd ki és ne is fesd/festesd be.

Amennyiben hajlamos vagy a herpeszre, tehát valaha volt már Neked, akkor el kell kezdened egy erre való tabletta szedését, megelőző jelleggel (Epavir, Telviran). A magasabb hatóanyag tartalom miatt tanácsos a recept köteles változat használata úgy, hogy a kúra közepére essen a sminktetoválás időpontja.

Amennyiben a tetoválandó területen szemölcs, heg, anyajegy, vagy bármilyen egyéb elváltozás látható, akkor erről előzetesen tájékoztasd a szakembert.

Amennyiben rendszeres véradó vagy kérlek vedd figyelembe, hogy a tetoválást követő 6 hónapban nem adhatsz vért!

Vannak apró dolgok, amikre oda kell figyelned, mielőtt eljössz hozzánk.

Fáj a sminktetoválás?

A fájdalomtűrő képesség egyénenként változó, de két dolog biztos. Mi a legkorszerűbb, professzionális érzéstelenítő készítményeket használjuk, és gépünk is kíméletes a bőrhöz.

Általánosságban elmondható, hogy a szemöldök területe a legkevésbé érzékeny, volt olyan Vendég is, aki elaludt a szálazott szemöldök tetoválás, vagy a púderes szemöldök tetoválás készítése közben. A szemhéjtetoválás inkább kellemetlen hiszen a pillák tövében is dolgozunk, de ne félj, sem pislogni, sem szemeidet nyitogatni nem lesz lehetőséged, hiszen a kéz ujjai erősebbek, mint a szem körüli izom, ami a reflexes pislogást okozza. Az ajak tetoválás érzékenyebb terület, de az első vonalak meghúzását követően szinte teljesen le tudjuk érzésteleníteni ezt a területet is. A sminktetoválás elkészülése után összességében elmondható, hogy megéri a minimális kellemetlenség, hiszen hosszú távon annyi előnyt, kényelmet, szabadságot és megspórolt perceket nyerünk vele, hogy az valóban elképzelhetetlen azok számára, akik nem viselnek (még!) sminktetoválást.

Mi a legkorszerűbb, professzionális érzéstelenítő készítményeket használjuk, és gépünk is kíméletes a bőrhöz.

A sminktetoválás elkészülése után

Másnaptól elkezdődik a gyógyulás, a pörk képződés folyamata. Nem kell megijedni, ez teljesen normális, hiszen ilyenkor a sminktetoválás úgy viselkedik, mint egy horzsolt felületi sérülés. Kérjük azonban, hogy ne vakard, akkor, sem ha viszket. Ne érje víz úgy, hogy felázik, szauna, gőz, szolárium mellőzését javasoljuk a pörk leeséséig.

A szemöldökre és a szájra adunk otthoni utóápoló krémet, a szemhéjat nem szükséges kenegetni. Fogmosás természetesen megengedett. A krémet nagyon vékonyan, fültisztítóval kell felvinni a bőrfelületre, napi 1-2 alkalommal.

Fontos, hogy a krém se áztassa fel a bőrt! Amíg teljesen be nem gyógyul, kerülnöd kell a szikrázó, tűző napsütést is, vagy ha ez nem megoldható, mert például nyár van, akkor fényvédő krém, vagy napszemüveg használata javasolt.

Ajaktetoválás a Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonban
Call Now Button