13 féle sminktetováló technika

Szalonunkban 13 önálló sminktetováló technika közül lehet választani. A technikák olykor keverednek, ennek köszönhetően tökéletesen személyre szabott sminktetoválásokat tudunk készíteni. Az itt látható rövid jellemzések során nem szükséges választani, csupán tájékoztató jellegűek. Nem helyettesítik a tetoválást megelőző konzultációt, amikor a szakember az igényeket és az adottságokat figyelembe véve javasolja a személyre szabott technikát.

1. Klasszikus szemhéj tetoválás

A szem vonalát alul-felül követő, szemformához előnyösen illeszkedő, végein elvékonyodó vonal. Bármilyen stílusú nőnek,  a megfelelő vastagság kiválasztásával, bármilyen életkorban ajánljuk.

2. Dupla vonal

Klasszikus felső szemhéj tetoválás, amikor a fekete vonal fölé más színnel húzunk egy második vonalat. A két vonal együttes vastagsága és íve adja meg a szemformához illeszkedő előnyös összhatást. Olyan nőknek javasoljuk, akik szeretnek egy bizonyos színt a szemhéjukon vagy egy szín nagyon felerősíti a szemszínüket.

3. Satírozott láGy szemhéjvonal

A fekete tusvonal fölé, több színnel lágyan satírozunk. Finoman sminkelt jellege van, a színek lehetnek szolidak vagy attraktívak. Olyan hölgyeknek ideális, akik szeretik a finom szemsminket és hangsúlyozni szeretnék szemszínüket. Bármilyen életkorban ajánlott.

4. Butterfly szemhéjsatír

Látványos szemhéjsatírozás, finom, lágy színátmenetekkel, mely akár 8 színnel és művészi kivitelezésben is készülhet. Aki ilyet visel annak a továbbiakban legfeljebb szempillaspirált kell használnia. Különleges és kényelmes.

5. Artistry szemöldök

Ha a saját szemöldök nem eléggé dús akkor ez a módszer nyújtja a legtermészetesebb összhatást. Finom hangsúlyozásra, kisebb formai alakításra ideális, a természetes  megjelenést kedvelő és konzervatívabb nők ideális választása lehet.

6. Artistry Deluxe

Kissé karakteresebb, dúsabb összhatást nyújtó változat. Ez is nagyon természetes végeredményt ad, de az így készült szemöldök már hangsúlyosabb szerepet kap az arcon. Több szálat tetoválunk és a szálak közé finoman satírozunk, hogy a végeredmény tökéletesen élethű legyen.

7. 3D szálazott szemöldök gépi módszerrel

Bármilyen szemöldökhöz ideális megoldást kínál. Különböző színek és technikák, fogások keverékével készül. Létezik nagyon természetes, de karakteresebb változata is. Tökéletesen élethű szemöldök készítésére ad lehetőséget még teljesen kopaszt felületen is.

8. Soft powder szemöldök tetoválás

Satírozott szemöldök lágy, púderes hatással. Több színből épül fel, a színek lágyan egymásban vannak satírozva. 2016-tól az egyik legnépszerűbb technika, hiszen nagyon szép rajzos, sminkelt hatású, látványos szemöldök készíthető vele. Elsősorban a fiatalabb korosztály kedvence.

9. Hibrid szemöldök tetoválás

A szálazás és a satírozás kombinációja. Azoknak ajánlott akik szeretnék élvezni a szálazott és a soft powder technika előnyeit is. Többféle változatban készíthető, mindig az egyéni igények, a saját szemöldök mennyisége és esetleg a korábban készült tetoválás határozza meg, hogy milyen formában ajánljuk.

10. Szemöldök átalakítások

Mivel napjainkban nagyon sokféle technika közül lehet választani, a vendégek sokszor azzal a kéréssel fordulnak hozzánk, hogy a korábbi szemöldök tetoválást alakítsuk át. Erre sok esetben egyszerűen van lehetőség, sok esetben viszont bonyolult és hosszadalmas folyamatról van szó. Minden esetben előzetes konzultáció szükséges.

11. Ajak félsatírozás

Egy színnel történő ajaksatírozás, mely az alsó és a felső ajak feléig történik. A szín bele van mosva a saját ajakszínbe, ezért csak olyan színnel készíthető, amely nem üt el nagyon az ajak eredeti színétől és árnyalatától.

12. Teljes ajaksatírozás

Egy színnel történik és a teljes ajak felülete satírozva van. Bármilyen színnel készíthető, amely passzol a vendég egyéniségéhez és természetes színeihez. Intenzívebb árnyalatok elkészítése csak teljes satírozással lehetséges.

13. 3D ajaksatírozás

Az ajaksatírozás művészi kivitelezése, mely során 3 színnel dolgozunk és a színek megfelelő satírozásával optikailag teltebbnek láttatjuk az ajkakat. Csak közepesen vagy erősen telt ajakra érdemes elkészíteni, mert a több színnel történő satírozáshoz kellő nagyságú felületre van szükség.

Javítások

Más szalonokban készült, rontott vagy nem tetsző sminktetoválások javítását vállaljuk mindhárom területen.  Előzetes konzultáció szükséges, mely során javaslatot tudunk tenni az átalakításra, javításra.

Call Now Button