SZÁJ TETOVÁLÁS, AJAKSATÍROZÁS

Fakónak érzed a vonásaidat?

Zavar, hogy aszimmetrikus a szád?

Szeretnél teltebb hatású ajkat?

Gondoltál már a sminktetoválásra?

Ha élettel teli árnyalatú, hibátlan formájú ajka van egy fiatal lánynak, soha nem gondolunk rá, hogy sminktetoválni kellene.

Azonban van néhány olyan adottság, és életkori sajátosság, mely ajaksatírozással korrigálható és egyúttal csodaszép élettel teli és új kisugárzású ajkat kapunk.

Ajaksatírozás nálunk..

Nálunk a ajaktetoválás is új értelmet nyer, mert…

…szolidra, természetesre és egyúttal elegánsra is el tudjuk készíteni!

Nagyon szeretjük az ajaksatírozást, mert a sminktetoválások közül, ez tudja a női arcot a legjobban élettel telivé, frissé, sminkeltté változtatni! A szép formájú és árnyalatú ajak többé már nem csak álom, minden helyzetben viselhetjük, ha az ajak satírozása mellett döntünk!

A kontúr önmagában már a múlté…

Emlékszel még a barnás, csoki színű szájkontúrokra? Biztosak vagyunk benne, hogy igen! Szerencsére végleg kiment a divatból és teret engedett a nőies szépségnek és a természetes hatásnak. Ma már olyan ajkat kíván a szépségideál, amely telt, finoman ívelt és pont annyira élénk, hogy észrevehető legyen, látszódjon szépsége, üdesége.

Milyen eredmény várható?

Nagyon fontos, hogy személyiségeddel és bőröddel összhangban kerüljön kiválasztásra a szín, mellyel a satírozás történik. Minden esetben egy nagyon precíz, aprólékos és pontos előrajzolás történik amikor is láthatod, milyen lesz a formája.

A tökéletes tűvezetésű ALEXANDRA Crystal és Exclusive géppel igazán vékony kontúrvonalat készítünk, mely a szájnak megadja új peremét, de soha nem látszik külön kontúrként, csak, ha Te úgy kéred.

A satírozás és a kontúr rész összedolgozásával új életre kel az ajak, ezentúl peremmel rendelkező, ízléses formájú, szimmetrikus ajkat kapunk. Ha az ízléses, finom hatás a legfontosabb…. Ha Neked kiemelten fontos a természetesség, akkor egy szolid színt választva az ajaksatírozás visszafogott élénkséget visz arcodba, miközben, ha szükséges, a száj formája, pereme szimmetriája korrigálva van. Finoman és természetesen hangsúlyozott ajkat kapunk, melynek sminktetovált jellegét a külvilág nem veszi észre.

Ha kedveled a sminkelt hatású arcot…

Ha sminkelt hatásra vágysz nyugodtan választhatsz teltebb színt, Te minden bizonnyal olyan ajakra vágysz amelynek jó formája hangsúlyozva van, színe élénkebb és a rúzsozást szeretnéd elfelejteni. Amikor minden helyzetben igényled és élvezed a tartós szépséget. A külvilág annyit érzékel, hogy igazán szép a szád, mindig milyen szép a sminked és hogy lehet, hogy soha nem mosódik el?!

Nálunk a legutolsó szájtetoválási újdonságokat is kérheted…

Legyen szó kontúros, kontúr nélküli ajaksatírozásról, 3D-5D technikáról.

Nincs hiábavaló küzdelem…

Biztos Te is hallottál kolléganőtől, ismerőstől olyan történetet, hogy a sminktetováló pigment nem maradt meg a bőrben! Nálunk ez nem fog előfordulni!
Az ALEXANDRA Crystal és Exclusive gép olyannyira kíméletes a bőrhöz, hogy nagyon vékony pörk képződik, a gyógyulás gyors és a pigment minden esetben a bőrben marad! Nincs szükség 3-4 korrekcióra, nincs foltos végeredmény, nincs hiábavaló küzdelem!!

AJAKTETOVÁLÁS MENETE

 • Bőrfertőtlenítés
 • Peeling, érzéstelenítés géllel és folyadékkal
 • Forma megbeszélése, megtervezése
 • Szín kiválasztása
 • Előrajzolás speciális ceruzával és technikával
 • Mindez 40-60 percben
 • Sminktetoválás ALEXANDRA géppel és pigmenttel
 • Folyamatos érzéstelenítés
 • Bőrfertőtlenítés
 • Utókezelés
 • Hideg borogatás
 • Pár hét múlva 1, szükség esetén 2 korrekció
 • Ajándék otthoni utókezelő krém.

SZÁJ TETOVÁLÁS KÉPGALÉRIA

A képekre kattintva nézd meg munkáinkat

gyógyulási folyamat

szájtetoválás gyógyulási folyamata

MELYIK A HOZZÁD ILlŐ SMINKTETOVÁLÁS?

SEGÍTÜNK KIVÁLASZTANI AZ ARCODHOZ TÖKÉLETESEN ILLŐ SMINKTETOVÁLÁST

Ne legyen se tetovált, se sminkelt jellege az elkészült eredménynek
A klasszikus női smink,
egyéniséghez igazítva
A nőnek, aki szereti a sminkelt hatást és az azzal járó magabiztosságot

SZÁJ TETOVÁLÁS ÁRAK

VIRGIANITAKLAUDIAJULCSIALEXANDRA
FÉLSATÍR90.000 FT95.000 FT95.000 FT109.000 FT185.000 FT
bármely technika
TELJES SATÍR109.000 FT119.000 FT119.000 FT130.000 FT
3D AJAKSATÍR-130.000 FT130.000 FT140.000 FT
FEDÉS ALKALMANKÉNT40.000 FT40.000 FT40.000 FT40.000 FT
TETOVÁLÁSOK FRISSÍTÉSE
1 alkalomra és a meglévő forma frissítésére vonatkozik. Általunk készített szájtetoválások frissítését 3 éven belül 75%-os áron végezzük. Máshol készült tetoválások esetében (amennyiben azok 2 éven belüliek és technikailag megfelelően készültek) a frissítést 85%-os áron végezzük.

SZÁJ TETOVÁLÁS ÁRAK

Expressz sminktetoválás

Ha sminktetoválásod elkészítésére nem tudsz vagy nem szeretnél heteket, hónapokat várni, ha fontos, hogy már napokon belül tudjunk adni időpontot, akkor válaszd Expressz szolgáltatásunkat!
Ebben az esetben keress bennünket telefonon és ha az általad választott szakemberünk el tud vállalni, akkor 2 héten vagy akár 1-2 napon belül elkészülhet a sminktetoválásod!
Patkós Alexandrára vonatkozó Expressz időpontokat előzetes egyeztetés után, 2 héten belül tudjuk vállalni 50% felárral.
 
Ár: +30% felár 2 héten belül
          +50% felár 1-2 napon belül

BEJELENTKEZÉSI TUDNIVALÓK

 • Az előre egyeztetett időpontot megelőzően egy héttel sms-t küldünk, amelyre 24 órán belül visszaigazolást várunk. Amennyiben nem érkezik válasz, akkor telefonon keressük, és ha így sem nem tudjuk vendégünket elérni, akkor törlődik az időpont. A félreértések elkerülése miatt, kérjük, hogy vendégeink olyan telefonszámot adjanak meg, amelyen tudunk kommunikálni!
 • Amennyiben sminktetoválás előtt vendégünktől fényképet kérünk a szemöldökéről vagy más területről, kérjük, hogy csak jó minőségű, világos, éles fényképet küldjenek! Ezek hiányában nem tudjuk véleményezni az állapotot és nem tudunk pontos javaslatot adni! Segítségül pár fénykép, melyek jó minőségűek és alkalmasak arra, hogy a legjobb megoldást tudjuk javasolni leendő vendégünknek:
 • Több terület egy alkalommal történő tetoválása esetén, 30.000 Ft előleget kérünk elutalni a díjbekérő küldése után. A közleményben nevet és a „sminktetoválás” szót kérjük feltüntetni. Kérjük, hogy az előleget az időpont előtt 2 héttel küldd el. Tőlünk emlékeztetőt 1 hónappal az időpont előtt fogsz kapni!
 • Elutalt előleg esetén az időpont előtti 1 hétig az összeg visszajár, amennyiben az időpont törlésre kerül!

JELENTKEZZ BE ITT!

Kérjük töltsd ki az űrlapot és hamarosan keresni fogunk Téged!

  Kérlek jelöld be, mit szeretnél

  szemöldöktetoválásszájtetoválásszemhéj tetoválástetoválás eltávolításaegyéb

  Fénykép feltöltése

  Az adatvédelmi szabályzatot és az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.

  Call Now Button