SOFT POWDER SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

A satírozás reneszánsza! Satírozás újragondolva, lágy, finom, természetes hatású szemöldök

Satírozás, de mégsem túl karakteres, természetes, de mégis tartósabb, mint a szálazott szemöldök. A sminkelésben már évek óta hódító  stílus tartósan is viselhető. Gyönyörű ívű, enyhén hangsúlyos szemöldök, melynél a szemöldök első része világosabb, kevésbé hangsúlyos, ezáltal nem kelt szigorú és természetellenes hatást. Finom színátmenettel készül, gyógyulás után púderes hatást kelt, nagyon népszerű lesz azok körében, akik természetes hatású, de tartósabb megoldásra vágynak a szemöldök tetoválásban. Ahogy más technika, úgy ez is többféle stílusban is elkészíthető!

Soft powder szemöldök ár: 

78.000 – 120.000 Ft

 

Akkor ajánljuk ezt, ha

– sminkelt vagy karakteres  hatású szemöldökre vágysz

-szereted, ha szemöldököd látványos, rajzos hatású

-nagyon ritkás vagy hiányzik a vége

-évek óta ceruzával rajzolod reggelente

-régi stíros szemöldöködet szeretnéd szebbé alakítani

-már próbáltad a szálazott szemöldököt, de kevésnek érezted

BEJELENTKEZÉSI TUDNIVALÓK

  • Az előre egyeztetett időpontot megelőzően egy héttel sms-t küldünk, amelyre 24 órán belül visszaigazolást várunk. Amennyiben nem érkezik válasz, akkor telefonon keressük, és ha így sem nem tudjuk vendégünket elérni, akkor törlődik az időpont. A félreértések elkerülése miatt, kérjük, hogy vendégeink olyan telefonszámot adjanak meg, amelyen tudunk kommunikálni!
  • Amennyiben sminktetoválás előtt vendégünktől fényképet kérünk a szemöldökéről vagy más területről, kérjük, hogy csak jó minőségű, világos, éles fényképet küldjenek! Ezek hiányában nem tudjuk véleményezni az állapotot és nem tudunk pontos javaslatot adni! Segítségül pár fénykép, melyek jó minőségűek és alkalmasak arra, hogy a legjobb megoldást tudjuk javasolni leendő vendégünknek:
  • Több terület egy alkalommal történő tetoválása esetén, 30.000 Ft előleget kérünk elutalni a díjbekérő küldése után. A közleményben nevet és a “sminktetoválás” szót kérjük feltüntetni. Kérjük, hogy az előleget az időpont előtt 2 héttel küldd el. Tőlünk emlékeztetőt 1 hónappal az időpont előtt fogsz kapni!
  • Elutalt előleg esetén az időpont előtti 1 hétig az összeg visszajár, amennyiben az időpont törlésre kerül!
Call Now Button