Patkós Alexandra exclusive beauty

ahol szeretettel fogadunk… és ahová visszavárunk

Manapság a szépségápolás is azon szakmák közé tartozik, amelyben nehéz jól eligazodni és megtalálni az igazi értékeket és eredményeket kínáló szalonokat. A Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalon segítségedre szeretne lenni ebben: weboldalunkon átfogó képet kaphatsz szakmai értékeinkről, filozófiánkról, céljainkról.

Keress minket bizalommal, örömmel válaszolunk kérdéseidre!

Célom egy olyan sminktetováló-központ kialakítása volt amelyben a szolgáltatás minden fázisa ugyanolyan magas minőségben, precizitásban, tudatosságban és ellenőrzésben történik.
Vendégeinknek megtervezett és összehangolt folyamatokban lehet részük és egyedülálló szemléletünk segíthet a szépség megőrzésében, felélesztésében, korosztályonkénti újraértelmezésében, az egészséges és szükséges magabiztosság elérésében, fenntartásában.

Szalonunk stílusának egyik meghatározó jellemzője a kikapcsolódást nyújtó gondoskodás, az emberi tisztelet, a személyre szabott sminktetováló technikák tudatos kiválasztása, összehangolt alkalmazása. Filozófiánk alapját képezi a vendégek érdekeit szem előtt tartó szolgáltatás, az érthető és magyarázó jellegű tájékoztatás.

Patkós Alexandra Exclusive Beauty

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalon összes helyiségében ingyenes WIFI elérhető.

A márkák, termékek és a technológiai háttér kiválasztásánál döntő szempont volt a megbízható magas minőség, a hatékonyság, az egészségtudatosság.

A sminktetováló trendeket folyamatosan tesztelve és követve törekszünk az innovációra. Nyitottak vagyunk vendégeink igényeire, elvárásaira. A természetességet és a művészi ábrázolást szem előtt tartó módszerekkel újra és újra örömmel bővítjük szolgáltatásunk körét és színvonalát.

Bízunk benne, hogy hamarosan Neked is felkínálhatjuk tudásunkat, tapasztalatainkat, megbízhatóságunkat! A külsőt vagyunk hivatottak szépíteni, de reméljük, hogy a lélekre is képesek leszünk hatni.

Kezelő helységeink világosak, levegősek, napfényesek, az évszaknak megfelelő kellemes hőmérséklet állandóan adott. A Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalonban egyszerre egy vendég tökéletes kiszolgálására törekszünk. Szolgáltatásaink során tisztított vízzel, kávéval, teával, aprósüteménnyel, nyáron limonádéval kínálunk.

Amire büszkék vagyunk:

A szépségszalon 2012-ben nyitott meg, hosszas előkészületek és alapos odafigyelés után. Nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a belső kialakítására, az élményszerzésre, a színek, tapéták,  bútorok és a kiegészítők harmóniájára. 2013-ban elnyertük

az Év szalonja verseny II. helyezését.

Azóta vendégeink dícsérő szavai mellett azt tapasztaljuk, hogy a szépségszakma szakemberei is elismeréssel reagáltak elkészült alkotásunkra, hiszen 2012 óta számos szépségszalon nyílt, melyhez a Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonból merítettek inspirációt, design ötletet, színvilágot, hangulatot.

Az Arcművészet módszertana

szerint készítjük a sminktetoválásokat, amely Patkós Alexandra saját levédett sminktetováló lépéssora.

Patkós Alexandra garancia

 

Mindig a maximumra törekszünk miközben tisztelettel bánunk Veled.

A Te szempontjaid egyben a mi szempontjaink is. Semmi olyanra nem beszélünk rá, mely nem előnyös számodra.

A hitelességet nagyon nagyra értékeljük, ezért mindig pontosan, érthetően tájékoztatunk.

Eredeti anyagokat használunk és minden szolgáltatás az arra előírt metódus szerint történik.

Fontos nekünk, hogy jól érezd magad nálunk. Oszd meg velünk igényeidet!

Sokkal szívesebben beszélgetünk olyan témákról amelyek Téged érdekelnek, mint pletykákról vagy más emberek dolgairól.

Megtiszteltetésnek vesszük, ha szépségápolási problémáidban segítségedre lehetünk, nem élünk vissza bizalmaddal.

Ha nem érsz el bennünket, biztos lehetsz benne, hogy visszahívunk!

Mindig tisztaság és rendezettség vesz körül.

Szépségápolásod jellemzői dokumentálva vannak, a megszokott jó eredmény nem a véletlennek köszönhető.

Problémamegoldó, kényeztető, otthonodban használható termékeket teszünk elérhetővé számodra, de vásárlásra nem kötelezünk!

Call Now Button