Sminktetoválás Budapest

A sminktetoválás Budapesten kiemelkedő népszerűségnek örvend, de nemcsak Magyarországon, hanem Európa-szerte elismerik a magyar szakemberek magas színvonalú munkáját. A modern technikák és a profi szakemberek lehetővé teszik, hogy természetes hatású és valóban tartós sminket viselhessünk.

Ha szeretnél megszabadulni a mindennapi sminkelés terhétől, tökéletesítenéd, vagy felfrissítenéd a vonásaidat az állandó magabiztos megjelenés kedvéért, akkor a sminktetoválás számodra a megfelelő választás.

Számos budapesti sminktetováló szalon közül választhatsz, amelyek között nehéz megtalálni az igazi értékeket és eredményeket kínáló szalonokat. A Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalon segítségedre szeretne lenni ebben: weboldalunkon átfogó képet kaphatsz szakmai értékeinkről, filozófiánkról, céljainkról. Tekintsd meg galériánkat és olvasd el vendégeink véleményét, hogy meggyőződhess szolgáltatásaink minőségéről vagy keress minket bizalommal és örömmel válaszolunk kérdéseidre!

Tovább görgetve pontosabb képet kapsz az általunk képviselt értékekről és szolgáltatásainkról.

Miért válaszd a sminktetoválást Budapesti szalonunkban?

Célom egy olyan sminktetováló-központ kialakítása volt amelyben a szolgáltatás minden fázisa ugyanolyan magas minőségben, precizitásban, tudatosságban és ellenőrzésben történik.

Vendégeinknek megtervezett és összehangolt folyamatokban lehet részük és egyedülálló szemléletünk segíthet a szépség megőrzésében, felélesztésében, korosztályonkénti újraértelmezésében, az egészséges és szükséges magabiztosság elérésében, fenntartásában.

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty stílusának egyik meghatározó jellemzője a kikapcsolódást nyújtó gondoskodás, az emberi tisztelet, a személyre szabott sminktetováló technikák tudatos kiválasztása, összehangolt alkalmazása.

Filozófiánk alapját képezi a vendégek érdekeit szem előtt tartó szolgáltatás, az érthető és magyarázó jellegű tájékoztatás.

Patkós Alexandra Exclusive Beauty

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalon összes helyiségében ingyenes WIFI elérhető.

A márkák, termékek és a technológiai háttér kiválasztásánál döntő szempont volt a megbízható magas minőség, a hatékonyság, az egészségtudatosság.

A sminktetováló trendeket folyamatosan tesztelve és követve törekszünk az innovációra. Nyitottak vagyunk vendégeink igényeire, elvárásaira. A természetességet és a művészi ábrázolást szem előtt tartó módszerekkel újra és újra örömmel bővítjük szolgáltatásunk körét és színvonalát.

Bízunk benne, hogy hamarosan Neked is felkínálhatjuk tudásunkat, tapasztalatainkat, megbízhatóságunkat! A külsőt vagyunk hivatottak szépíteni, de reméljük, hogy a lélekre is képesek leszünk hatni.

 Patkós Alexandra Exclusive Beauty: A sminktetoválás centruma

AHOL SZERETETTEL FOGADUNK… ÉS AHOVÁ VISSZAVÁRUNK

Szalonunk 2012-es nyitása óta töretlen népszerűségnek örvend, a legkiemelkedőbb és legismertebb sminktetoválásra specializálódott szalonok közé tartozik, immáron több, mint 10 éve.

Ahol Patkós Alexandra kolléganőivel együtt az Arcművészet módszertana szerint készítik a tartós sminkeket, vagy alakítanak át korábbi sminktetoválásokat. A Patkós Alexandra Exclusive Beauty további különlegessége, hogy az összes sminktetováló technika elérhető a kínálatunkban, melyeket személyre szabottan kombináljuk a vendégek igényeire és a realisztikus hatás elérése érdekében.

Szolgáltatásunk fontos részét képezi a sminktetováláson túl a megfelelő hangulatú környezet biztosítása is ezért nagy hangsúlyt fektetünk szalonunk belső kialakítására, az élményszerzésre, a színek, tapéták, bútorok és a kiegészítők harmóniájára. Már 2013-ban elnyertük AZ ÉV SZALONJA VERSENY II. HELYEZÉSÉT.

Azóta vendégeink dícsérő szavai mellett azt tapasztaljuk, hogy a szépségszakma szakemberei is elismeréssel reagáltak elkészült alkotásunkra, hiszen 2012 óta számos szépségszalon nyílt, melyhez a Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonból merítettek inspirációt, design ötletet, színvilágot, hangulatot.

Kezelő helységeink világosak, levegősek, napfényesek, az évszaknak megfelelő kellemes hőmérséklet állandóan adott. A Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalonban egyszerre egy vendég tökéletes kiszolgálására törekszünk. Szolgáltatásaink során tisztított vízzel, kávéval, teával, aprósüteménnyel, nyáron limonádéval kínálunk.

 Milyen sminktetoválási szolgáltatások érhetők el szalonunkban?

Új sminktetoválás készítése

Sminktetoválásokat a szemöldök, a szemhéj és az ajak területére készítünk. A repertoárunkban számos technika megtalálható a hiper realisztikus végeredményt nyújtótól a sminkelt hatásúig, annak érdekében, hogy maximálisan a vendég igényeihez tudjunk igazodni.

Válassz területet!

Szemöldöktetoválás

Szemhéjtetoválás

AJAKTETOVÁLÁS

Sminktetoválás frissítése

A bőrbe kerülő pigment az évek során fokozatosan halványul, mely folyamaton az UV hatás is tud gyorsítani. Az elkészült tetoválásokon azért, hogy azok mindig szépek és igényesek maradjanak, színfrissítést kell készíteni. Ez szálazott szemöldök esetében mintegy 1,5-2 év, Soft powder púderes szemöldök esetében 2 év, szemhéj- és ajaktetoválásnál 3-4 év. Az említett idők után még látszik a tetoválás, de már halványabb és hangsúlytalanabb, de teljesen eltűnni jellemzően nem fog. Aki örömét leli benne, az újból és újból meg szeretné újítani. A megújítás viszont magában rejti a színmódosítást, színváltoztatást és a kisebb formai alakításokat is.

A nálunk készített sminktetoválások frissítését egy új tetováláshoz képest 50-75%-os áron végezzük.

Sminktetoválások átalakítása, javítása

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonban nagy gyakorlattal végezzük a rontott tetoválások javítását és a régi tetoválások átalakítását szemöldök, szemhéj és ajak területén is. Az a célunk, hogy újra elégedetten nézhess a tükörbe!

A meglévő sminktetoválások átalakítása a sminktetováló tudásnak egy magasabb szintje, ahhoz hogy az átalakítás eredményes legyen, a tetováló szakembernek komoly átalakítási-javítási tapasztalattal és színelméleti tudással kell rendelkeznie.

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonban olyan specialistákkal dolgozunk, akik rendkívüli gyakorlattal és tudással rendelkeznek a sminktetoválások javtításában, eltávolításában, átalakításában.

Minden sminktetoválásunkat egyedi igényekhez és a legmodernebb trendekhez igazítjuk. Nemcsak rontott tetoválásokat javítunk, hanem a személyiségedhez, stílusodhoz is igazodunk.

Sminktetoválások eltávolítása

Amikor nem úgy sikerül a sminktetoválás, ahogy vártad, nem jó a formája vagy a színe, estleg már régi és ódivatú és nem is fedhető el egy új tetoválással, akkor a sminktetoválás teljes vagy részleges (a kilógó részek) eltávolítására van szükség.

Szalonunkban lézeres és kémiai eltávolítást is alkalmazunk, annak függvényében, hogy az adott vendég esetében melyik módszer hatásosabb. A megfelelő módszer kiválasztása komoly szakmai ismereteket, tapasztalatot kíván, ezért fontos, hogy a szakmai és egyedi igények, elvárások alapján a szakemberrel közösen hozd meg a döntésedet.

Ahogy minden arc, minden sminktetoválás is egyedi, nem lehet ugyanazt a receptet alkalmazni! Mi megtaláljuk a számodra legjobb megoldást.

Jelentkezz be most és máris egy lépéssel közelebb vagy az áhított külsődhöz!

A gombra kattintva elolvashatod a bejelentkezési információkat, kitöltheted az online űrlapot, ami alapján kereshetünk Téged egyeztetés céljából. Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, akkor is beküldheted ha csak információra van szükséged.

Call Now Button