Te is jobban tetszel magadnak sminkkel, mint anélkül?

Szeretnéd tartósan viselni a hozzád illő sminket?

Mit szólnál ahhoz, ha reggelente úgy kelnél fel, hogy már ki vagy sminkelve? Ha nem kellene többé szemöldököt és tusvonalat rajzolnod és a rúzsod sem kopna le a nap folyamán. Ha a tükörben egy szép, ápolt nőt látnál a nap bármely szakában.

Mindez lehetséges, még akkor is, ha te a természetességet kedveled!

A megoldás az ARCMŰVÉSZET,

mely maximálisan figyelembe veszi az igényeidet és az adottságaidat, az életstílusodat, a hajszínedet, a lelkedetsmile

Mi garantálja a szép eredményt és a biztonságodat?

 • Először is alaposan kikérdezünk, átbeszéljük a lehetőségeket és együtt kiválasztjuk a neked való megoldást. Csak akkor lépünk tovább, ha minden kérdésedre megkaptad a kielégítő választ.
 • A biztonság a higiéniában és az esztétikában is szerepet kap, hiszen az egészségmegőrzés mellett, az is legalább olyan fontos, hogy a készülő tartós smink esztétikus és viselőjének előnyös legyen. Ezért az arcművészetben alapértelmezett az élvonalbeli művészi kivitelezési sminktetováló technikák alkalmazása és a legmodernebb, egészségre ártalmatlan pigmentek használata.
 • Alapos arcszerkezet elemzés és arcdiagnosztika, valamint tizedmilliméter pontos tervezés garantálja azt, hogy a tetoválás a kívánt végeredményt hozza. Amit az előrajzolás során meg is mutatunk neked, azaz még a tetoválás megkezdése előtt jóvá kell hagynod az előrevetített végeredményt. Amíg nem vagy benne te is 100%-ig biztos, addig hozzá sem kezdünk.
 • A korosztályodnak és az adottságaidnak megfelelő anti-aging szempontokat is beépítjük a tervezésbe, aminek következtében akár 5-8 évet is letagadhatsz.
 • Ezután következik a technikai kivitelezés, maga a tetoválás elkészítése maximális precizitással és úgy, hogy az a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon. A legmodernebb kombinált fájdalomcsillapító készítményeket használjuk, amelyekkel minimálisra tudjuk csökkenteni a fájdalomérzetet. Van, aki szinte semmit sem érez tetoválás közben.
 • Végül 1,5 – 2 hónap múlva következik a tetoválás tökéletesítése, azaz a korrekció, melynek célja, hogy az eredmény minél esztétikusabb és minél tartósabb legyen. Ilyenkor lellenőrizzük az esztétikai összhatást, kis mértékben még van lehetőség változtatni a formán, a színárnyalaton, és azt is megnézzük, hogy a bőrben egyenletesen van-e mindenhol a pigment.

Bizonytalan vagy még?

Akkor had ajánljam figyelmedbe korábbi vendégeink véleményét. Érdemes beleolvasni, sokat megtudhatsz belőle!

„Végig úgy éreztem, hogy törődnek velem, nem „egy vagyok a sok vendég közül”, hanem „az az egy, akinek az álma, kívánsága éppen most válik valóra”. Ezt Köszönöm Nektek. A jövőben nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek a szalon szolgáltatásait.

A fentieken túl, pedig külön köszönöm, hogy ebben az egész országot érintő, mindenki számára kihívást jelentő időszakban is ilyen rugalmasak vagytok!”

Demkovics-Majlik Zsófi

„Sajnos nem tudok segíteni abban, hogy legközelebb jobb szolgáltatást tudjatok nyújtani, mert egész egyszerűen elképzelésem sincs, hogy lehetnétek ennél is jobbak.”

„Kitty-n keresztül megtapasztalhattam azt a kedves és szerény, de maximális szakmaiságot, ami miatt fesztelen, közvetlen hangulatban töltöttem el a szalonban úgy 3 óra hosszát, hogy észre sem vettem.”

„Igazán professzionális a hely és azt is szintén, hogy annak ellenére, hogy nem Ön készítette a tetoválást, az is igen magas szakmai attitűdről árulkodik nekem, hogy Ön és Klaudia többször konzultáltak a folyamat közben a végeredményt illetően.

Klaudiának mégegyszer köszönöm, szívesen ajánlom Őt és a helyet is ismerőseimnek is!”

Hodoniczky Zita

Nagyon szépen köszönöm a profi munkát.Kicsit izgultam amikor érkeztem, hogy mennyire fog fájni.

Egyáltalán nem fájt:))

Kellemes környezet, ellazító zenével, kedves kollégákkal.

Visszaadtad az önbizalmam,ami nekem nagyon sokat jelent:)))Köszönööööm.

A környezetem alig akarja elhinni,hogy ez tetoválás.

Gách Erika

„Üzenem a fájdalmat kevésbé bíró nőtársaimnak, hogy a szemöldökszedés volt a legfájdalmasabb. :-)”

Krisztina

„Szeretném megköszönni Klaudia munkáját! Tökéletes szemöldököt tetovált! Szép formája lett, a színe is jól lett kiválasztva és ami fontos számomra, hogy természetes! Egyszerűen annyira elégedett vagyok, hogy bárcsak lenne még két szemöldököm, azt is kitetováltatnám!:) Reggelente nem kell szenvednem a rajzolgatással,a strandon meg nem kell figyelnem, nehogy lemossam a szemöldököm. Hatalmas könnyebbség! Szóval nagyon szépen köszönöm Klaudiának, meg a Szalonnak is! Örülök, hogy Titeket választottalak!” 

Hűbéresi Enikő 

„Több mint egy évig terveztem és nézegettem a szalonokat, hogy hova menjek és milyen is legyen a tetoválásom. Rettenetesen izgultam, de Klaudia annyira profi volt, hogy azonnal tudtam hogy jó kezekben vagyok és meg is nyugodtam. 

Mindenben elmondta a véleményét, átbeszéltük mi állna jól nekem és miért, minden kérdésemre válaszolt és nagyon szép hozzám illő tetoválásokat kaptam. 

Szinte egyáltalán nem fájt, a szék kényelmes volt a gép meg nagyon halk 🙂 ha nem izgulok szerintem még aludni is tudtam volna szemöldök tetoválás közben. 🙂 
A legjobb döntés volt Titeket választani! „

Köszönöm, 

Alexandra

„Örülök, hogy Önöket választottam! A családtagjaimnak és a kollégáimnak is nagyon tetszik a végeredmény, pedig elég kritikus fajták.”

 Hegyiné Gulyás Katalin

„Kitti nagyon profi, pontosan értette, hogy mit szeretnék és bár egy korábbi, elrontott tetoválást kellett korrigálnia, a maximumot hozta ki a szemöldöktetoválásomból. Ráadásul nem méltatta negatív jelzőkkel a korábbi tetoválásom készítőjét, hanem nagy türelemmel igyekezett korrigálni azt. A legnagyobb biztonságban ereztem magam a kezei között és már gondolkozom a következő tetováláson is.” 

dr Palkovits Barbara

Gyakori kérdések, amik esetleg benned is felmerültek:

Mi lesz, ha nem áll jól?

A tetoválás megkezdése előtt gondosan megtervezzük, felrajzoljuk, így előre láthatod az eredményt.

Nem bírom a fájdalmat!

A fájdalmat nagyon hatékonyan kezeljük, többkörös, komplex érzéstelenítőkkel.

Meddig fog tartani?

Maga a kezelés 2-3 órát vesz igénybe, majd 1,5-2 hónap múlva szükséges egy korrekciós alaklom, amikor ellenőrizzül az elkészült tetoválást gyógyult állapotban is, ez természetesen benne van az árban. Frissítésre 2-5 év múlva lehet szükség, amikor már elhalványul a tetoválás.

Félek, hogy nem fog tetszeni a környezetemnek

Gyógyulás után a legtöbbször még a közeli hozzátartozók sem tudják konkrétan megmondani, hogy mi az amitől jobban nézel ki 🙂

Az én bőrömben nem marad meg a pigment.

Ez esetben nem minőségi géppel és pigmenttel vagy kellő szakmai jártassággal készült a tetoválás.

NEKEM MÁR VAN TETOVÁLÁSOM, DE NEM TETSZIK, KI LEHET JAVÍTANI?

A szerencsésebbik eset, ha az új formával el tudjuk fedni a régit, úgy hogy nem sérülnek a szakmai-tervezési és esztétikai szempontok. Ha ez nem megvalósítható, akkor a régi tetoválást el kell távolítani vagy halványítani, erre is vannak különböző megoldások, egyéntől függ, hogy mi a legcélravezetőbb.

VÁLASSZ TERÜLETET ÉS VÁGJ BELE MOST!

Ha nem vagy elégedett a szemöldököd formájával, a szemöldökszőr mennyiségével

Ha nem akarsz reggelente tusvonalat rajzolni

Szemhéjtetoválás:

56.000 Ft-tól

Ha teltebb ajkakat szeretnél

Ajaksatír:

79.000 Ft-tól

A fenti árak tájékoztató jellegűek, nem tekinthetők ajánlatnak és csak az alaptechnikákra vonatkoznak, a teljes árlista megtekinthető a https://patkosalexandra.hu/arak/ oldalon. A 25% kedvezmény csak új tetoválásra vonatkozik, frissítésre nem és az Alexandra által készített tetoválásokra sem érvényes! Az akció 2021.02.14-ig történő bejelentkezés esetén érvényesíthető a VA25 kuponkóddal a Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalonban (1149 Budapest, Egressy tér 10/A. I. emelet.)

A garancia az a több, mint 8000 elvégzett minőségi tetoválás, ami kikerült a kezünk alól

Az arcodról van szó, ne köss kompromisszumot!

Válaszd a legjobbat, hogy biztosan elkerüld a későbbi problémák és csalódások sorát!

sminktetoválás galéria

Andi már várja a hívásodat!

sminktetoválás - Júlia

Horváth Andrea

Szalonvezető

 • Ha több információra van szükséged,
 • Ha tanácsot kérnél,
 • Ha azonnali választ szeretnél,
 • Ha tudni akarod a pontos árat,
 • Vagy csak bizonytalan vagy,

HÍVD ANDIT A +36705323013 telefonszámon, a kedvezmény érvényesítéséhez ne feledd bemondani VA25 KUPONKÓDOT!

Vagy jelentkezz be bp zuglói szalonunkba!

A kezelés helyszíne: 1149 Budapest Egressy tér 10/A

  Kérlek jelöld be, mit szeretnél

  szemöldöktetoválásszájtetoválásszemhéj tetoválástetoválás eltávolításaegyéb

  Az adatvédelmi szabályzatot és az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.

  Miután elküldöd a bejelentkezési kérésedet, azonnal kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mail-t további információkkal, és hamarosan keresünk telefonon időpont egyeztetés céljából.

  Call Now Button