MUNKATÁRSAT KERESÜNK!

Sminktetoválással, oktatással és sminktetováló kellékek forgalmazásával foglalkozó cég

 webshop ügyintéző munkatársat keres

több éve sikeresen működő csapatába, HETI 30 ÓRÁBAN

Légy a csapatunk tagja!

Az Alexandra Academy keresi új csapattagját webshop ügyintéző munkakörbe. Ha szeretnél egy olajozottan működő, jó hangulatú kollektíva fontos és megbecsült tagja lenni, ne habozz jelentkezni!

Olyan munkatársat keresünk, aki képes a cég kereskedelmi részlegének feladatait ellátni.  Aki szeret ügyfelekkel kapcsolatot tartani, számukra megfelelő terméket ajánlani és értékesíteni.

Téged keresünk, ha szívesen végzel összetett feladatokat, ha kedveled a kihívásokat és a változatosságot, jó munkabírás jellemez. Fontos számunkra, hogy munkádat felelősségteljesen, a határidők betartásával tudd elvégezni. Pozitív, kiegyensúlyozott személyiséggel rendelkezz és képes légy csapatban is dolgozni.

Feladatok:

A feladatok magukban foglalják az ügyfelek kiszolgálását és tájékoztatását, telefonon és webshopon keresztül érkező rendelések feldolgozását, a termékek csomagolását, számlázást, készletnyilvántartást, az értékesítéssel kapcsolatos adminisztrációt.

ELVÁRÁSOK:

Elvárásaink közé tartozik a középfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség, hasonló területen szerzett 2-3 éves tapasztalat, kedves, pozitív beállítottság, ügyfélcentrikusság, ápolt megjelenés, pontos adatrögzítés, MS Office programok magabiztos használata, jártasság az internetes kommunikációban, számlázó és készletnyilvántartó program rutinos használata, angol nyelv ismerete szóban és írásban.

Előnyt jelent: a Kulcs-Soft számlázó és készletnyilvántartó program és a Shoprenter webáruház ismerete.

  Amit mi adunk:

  • csapatszellem
  • fix munkaidő, szabad hétvégék, bejelentett 6 órás munkaviszony,
  • igényes, modern munkakörnyezet
  • fejlődési lehetőség
  • nyitott és pozitív gondolkodású vezetés, támogató háttér
  • a betanulást segítő anyagok és személyes mentorálás,
  • versenyképes fizetés,
  • befogadó, empatikus hozzáállás mind a vezető, mind a munkatársak részéről,
  • a személyes teljesítmény elismerése, fejlődési – előrelépési lehetőség.

   A munkavégzés helye:

   Budapest-Zuglói stúdió, exkluzív, igényes munkakörnyezet, igényes ügyfélkörrel. Kiváló megközelítés, ingyenes parkolás az utca túloldalán.

   Munkaidő:

   A munkaidő hétfőtől csütörtökig heti 30 órában, meghatározott időbeosztásban történik.

   Ismertség és háttér:

   Patkós Alexandra, az Alexandra Academy és az Alexandra sminktetováló nagykereskedés tulajdonosa, több mint 10 éve meghatározó résztvevője a magyar sminktetováló kultúrának. Magas szintű szakmai tudásunk, hírnevünk és erős marketing tevékenységünk biztosítja a folyamatos, nagy számú ügyfél beáramlást, legyen szó akár szalon vendégekről, akár sminktetoválást tanuló szakemberekről.

   JELENTKEZÉS:

   Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen lennél csapatunk tagja, várjuk fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet az info@alexandra-academy.com címre.

   Jelentkezési határidő: 2023.09.30

   Call Now Button