Szemöldök tetoválás fajtái

Patkós Alexandrától

Kétségtelen, hogy az elmúlt években a sminktetoválás világában a szemöldök tetoválások fejlődtek a legnagyobbat. Nemcsak tökéletesen természetes hatást tudunk elérni, hanem számos különböző szemöldök tetováló stílusból tudjuk kiválasztani a vendégünkhöz legjobban illő módszert.
Mivel oktatásainkra az ország számos pontjáról jönnek sminktetováló kolléganők, ezért megfigyeltük, hogy a sminktetoválás Budapesten más stílusjegyeket jelent, mint a vidéken. A szemöldök tetoválás Budapesten sokkal inkább a természetességet helyezi a középpontba és kevésbé fontos, hogy a végeredmény mennyire tartós és mikor szükséges a színfrissítés. Vidéken a klasszikus és extra tartós módszerek még mindig nagyon népszerűek.
Szeretnénk bepillantást adni a különböző szemöldök tetováló módszerekbe, előnyeiket, stílusjegyeiket figyelembe véve, hogy leendő vendégeink tájékozottabbak lehessenek, ha a szemöldök tetoválás nyújtotta előnyökben és kényelemben gondolkodnak.
A típusok az ultratermészetestől a karakteresebb stílusokig állítjuk sorrendbe.

Szalonunk kínálatában a világ sminktetováló élvonalából származó összes létező szemöldök tetováló módszer megtalálható és mindegyikben több éves gyakorlattal és tapasztalattal is rendelkezünk.

1. Artistry eyebrow /microblading szálazott szemöldök tetoválás

A microblading szemöldök tetoválás Patkós Alexandra stílusában. A szemöldök tetoválás egyik legtermészetesebb változata és egyértelműen ennek a módszernek köszönhető, hogy a nők ismét felfigyeltek a szemöldök tetoválásra és a korábbi ellenérzéseik rövid időn belül megváltoztak. Egy különleges és egyedülálló száltechnika, mely szinte láthatatlanul illeszkedik a saját szemöldök szálakhoz, soha nem tapasztalt vékony szálacskák és hihetetlen természetesség. Egy kis kézi eszközzel és sok tűből álló tűcsoporttal készül, mellyel nagyon éles, íves szálak készíthetők a bőrben, a természetes szőrnövekedésnek megfelelően.

Jellegzetessége ennek a szálazott szemöldök technikának, hogy közvetlenül tetoválás után a vendég önmaga sem tudja megkülönböztetni, hogy melyik a természetes szőrszála és melyik a betetovált szál. Éppen ezért az 1 hetes gyógyulási időszakban is rendkívül természetes, sokszor a családtagok sem veszik észre, hogy tetoválás történt.

Ha bővebben szeretnél olvasni és további képeket látni az Artistry Eyebrow microblading és Artistry Deluxe szálazott szemöldökről akkor klikk ide: http://artistry-eyebrow.com

Mikor ajánljuk az Artistry Eyebrow-microbladinget?
– ha nem elég dús a saját szemöldököd
– ha kis formai alakításra vágysz
– ha kiemelten fontos az ultratermészetes hatás
– ha alig sminkeled magad
– ha nem volt még sminktetoválásod

Az Artistry Eyebrow Deluxe technika ennek egy karakteresebb változata. Az így készített szemöldök is természetes, de a szálazás dúsabb és ezért olyan esetekre is alkalmas, ahol az eredeti szemöldök formát jobban át kell alakítani, előnyösebbé kell tenni.
Az Artistry és az Artistry Deluxe microblading szemöldök tetoválások esetében elágazó szálazást igen, de keresztszálazást nem lehet alkalmazni. Az alkalmazott szálrendezést minden esetben az adott vendég saját szálirányához vagy a szemöldökcsont jellegzetességéhez alakítjuk.

Frissítésre ennyi idő után van szükség: 1,5-2 év, ha vas-oxid mentes pigmenttel készül.

2. 3D szálazott szemöldök tetoválás

A szálas szemöldök tetoválás géppel történő változata. Ebben a esetben sminktetováló géppel készítünk hosszabb-rövidebb, íves, elágazó és keresztszálazást a szemöldökszálak mögé. Nagyon sok változata van annak függvényében, hogy milyen irányú és lefutású szálrendezést alkalmazunk és a szálazás mellett készítünk-e finom satírozást is. Kétségtelen, hogy a realisztikus ábrázolásmód megjelenése, ebben a technikában hatalmas fejlődést hozott, hiszen az így készült szemöldök tetoválás során 3 színt alkalmazunk, hogy az összhatás megtévesztően hasonlítson a eredeti szemöldökre. Technikailag az egyik legnehezebb sminktetováló művelet, de a művészi szinten elkészített változata olyan természetes, hogy sok nő emellett teszi le a voksát.
Jellegzetessége ennek a technikának a 3 szín adta természetes összhatás és a sokféle szálrendezési típus miatt egyedi szemöldök stílusokat készíthetünk.

Éppen ezért ezeket a típusokat egyéni fantázianévvel különböztetjük meg. PL: 3Dream brow, Masterbrow, stb…

Mikor ajánljuk ezt 3D szemöldököt?
-ha nagyon kevés a saját szőröd
-ha jelentősen javítani kell a saját szemöldököd formáján és ívén
-ha tetszik a művészi ábrázolásmód
-ha fontos a természetesség
-ha természetesre vágysz és bőrtípusodhoz ezt a technikát javasoljuk

Frissítésre ennyi idő után van szükség: 1,5 év, ha vas-oxid mentes pigmenttel készül.
Ha bővebben szeretnél olvasni és további képeket látni a 3D gépi szálazott szemöldökről akkor klikk ide: https://patkosalexandra.hu/szemoldok-tetovalas/

Ez a szemöldök típus 2016 tavaszán jelent meg hazánkban és azóta is töretlenül hódít. Népszerűsége annak köszönhető, hogy egyszerre finom, természetes, de ugyanakkor rajzos és szép ívű formát lehet vele kialakítani. A szemöldök eleje világosabban, lágyabban indul és a formán belül színátmenetet a vízszintes és a függőleges irányban is készítünk. Bár közvetlenül tetoválás után vastagnak tűnhet, de a gyógyulást követően a színátmenet jól látható és feltűnően szép púderes szemöldököt kapunk. Népszerűségének másik oka, hogy kissé tartósabb, mint a szálas szemöldök típusok és a régi elhalványult szemöldököket is eredményesen át lehet alakítani ezzel a módszerrel. Ha bővebben szeretnél olvasni és további képeket látni a Soft powder szemöldökről akkor klikk ide: https://patkosalexandra.hu/soft-powder-szemoldok-tetovalas/

Mikor ajánljuk a Púderes szemöldököt?
-ha mindennap sminkeled magad és karakteresebb szemöldökre vágysz
-ha próbáltad a Szálazott szemöldököt
-ha jelentősen javítani kell a saját szemöldököd formáján és ívén
-ha fő szempont, hogy a készülő szemöldök nemcsak előnyös, de divatos is legyen
-ha a szemöldököd vége vagy az eleje hiányzik
-ha a vastagabb szemöldök forma tetszik
-ha régi szemöldököt kell átalakítani

Frissítésre ennyi idő után van szükség: 1,5-2 év, ha vas-oxid mentes pigmenttel készül.

4. Hibrid szemöldök tetoválás

A Hibrid szemöldök tetoválás a Szálas technikák és a Soft powder, púderes szemöldök elegye. A szemöldök eleje természetes hatású szálakkal indul és folyamatosan alakul át satírossá illetve sötétedik a szemöldök vége felé.

Olyan változata is van, amikor a teljes szemöldök szálakból áll és a szálak mögött púderes satírozás is készül. A szemöldök íve, áthajlási pontja hangsúlyos és ezáltal nagyon szép forma készíthető. A szemöldök elején lévő szálazást készíthetjük géppel vagy microblading módszerrel, ennek kiválasztása azon múlik, hogy milyen a vendégünk bőrtípusa és melyik szálazással kapunk szebb eredményt a gyógyulás után.

Azok a vendégek kérik ezt a módszert, akik nem tudnak dönteni a Szálazott szemöldök és a Soft powder szemöldök között.

Mikor ajánljuk a Hibrid szemöldököt?
– ha mindennap sminkeled magad és karakteresebb szemöldökre vágysz
– ha fontos számodra, hogy a szemöldököd eleje természetesen induljon
– ha jelentősen javítani kell a saját szemöldököd formáján és ívén
– ha a szemöldököd vége hiányzik
– ha a hangsúlyosabb szemöldök forma tetszik
– ha fő szempont, hogy a készülő szemöldök nemcsak előnyös, de divatos is legyen

Frissítésre ennyi idő után van szükség: 1,5-2 év, ha vas-oxid mentes pigmenttel készül
Ha bővebben szeretnél olvasni és további képeket látni a Soft powder szemöldökről akkor klikk ide: https://patkosalexandra.hu/soft-powder-szemoldok-tetovalas/

Színválasztás a szemöldök tetoválás során

Ez az egyik olyan téma, amellyel kapcsolatban a vendégek érdeklődnek. A pigment paletta olyan széles a sminktetoválásban, hogy minden hajszínhez, bőrszínhez, életkorhoz és technikához meg tudjuk találni a megfelelő színt. Figyelembe vesszük a vendég igényeit, bőrtípusát és a meglévő szemöldök szőrmennyiséget.

Az egészen halvány barnától a vörösesbarnán át a barnásfekete színig tudunk választani, hogy vendégünk szemöldöke a kívánt stílusú legyen.

Több olyan szemöldök tetováló technika is van, amely során 2-3 különböző színnel dolgozunk, ezt is azért, hogy a végeredmény a tökéletesen emlékeztessen egy eredeti szemöldökre.

Szemöldök tetoválások gyógyulási folyamata

A szemöldök tetoválások gyógyulása attól függően változhat, hogy milyen technikát készítünk. Minden technika esetében a szemöldök sötétebb és vastagabb, mint a leendő eredmény, azaz a gyógyulási időszakban /6-8 nap/ nem a végleges színt és stílust látjuk. A sminktetoválás a bőr felszínét érintő kis sérüléssel jár és éppen ezért könnyen, gyorsan gyógyul. Közvetlenül tetoválás után a bőrfelszínen is megtapad a pigment, amely oxidálódik a szövetnedvekkel és ezért látjuk sötétnek az eredményt. Általánosan 6-8 nap alatt válik az a kis var, finom pörk, ami a bőrfelületen a gyógyulás során képződik. Szálazott szemöldök esetében a pörk finomabb, míg Púderes vagy satírozott szemöldök esetében kissé vastagabb lehet. A gyógyulási időszakra vendégeink tőlünk kapják az utóápoló krémet, mely segíti a gyógyulást és komfortosabbá teszi a bőrfelületet. A var, kis pörk leesése után a szín még halványabb a leendő eredménynél, a végleges szín kialakulása kb. 3-4 hét után látható.

Szemöldök tetoválás árak

A szemöldök tetoválások elkészítése manapság nagyon aprólékos és személyre szabott művelet. Minden arc más és mindenki arcán találunk veleszületett aszimmetriát, amelyeket a szakember elemez és ezek figyelembevételével készül el, az adott archoz illeszkedő és a vendég igényei szerinti, meghatározott stílusjegyeket tartalmazó kiválasztott technika. Maga az előrajzolás és a sminktetoválás is nagyon aprólékos és precíz feladat, mely rengeteg tanulással és gyakorlással járt annak a szakembernek az esetében, aki művészi szintű ábrázolásra képes. A mai árak éppen ezért jóval magasabbak, mint a 10-20 évvel ezelőtti klasszikus, satírozások esetében.
A sminktetoválás árak Budapesten eltérőek lehetnek a vidéki áraktól, de sok esetben van összefüggés a magas ár és a minőség között. Az a sminktetováló ugyanis, aki különlegesen szépen dolgozik, soha nem alacsony áron teszi mindezt, hiszen komoly szakértelem van a munkája mögött.

JELENTKEZZ BE ITT!

 Kérjük töltsd ki az űrlapot és hamarosan keresni fogunk Téged!

    Kérlek jelöld be, mit szeretnél

    szemöldöktetoválásszájtetoválásszemhéj tetoválástetoválás eltávolításaegyéb

    Fénykép feltöltése

    Az adatvédelmi szabályzatot és az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.

    Call Now Button