Recepciós álllás

P_A_logo design-szerk

 

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalon

Recepciós-Asszisztens munkatársat

keres, több éve sikeresen működő csapatába.

 

Olyan munkatársat keresünk, aki hajlandó és képes változatos feladatok ellátására. Elsődleges feladata segíteni a szépségszalon vezetőjének napi munkáját. Másodsorban pedig  heti pár órában a cég többi részlegének támogatása ad-hoc jellegű feladatok ellátásával. Lojális dolgozót keresünk, aki hosszú távú, biztos munkalehetőséget keres.

Téged keresünk, ha kimondottan vonz a szépségszakma, ha örömmel foglalkozol emberekkel, ha szereted az adminisztratív, precizitást és rendszerszemléletet igénylő feladatokat, nem bánod, ha esetleg beszerző körútra is kell menned. Igényled a folyamatos tanulást és érdekelnek az újdonságok. Fontos számunkra, hogy munkádat felelősségteljesen, lelkiismeretesen, mosolyogva tudd végezni.  Pozitív, kiegyensúlyozott személyiséggel rendelkezz és képes légy önállóan és csapatban is dolgozni.

A feladatok magukban foglalják a szalon magas színvonalának és exkluzív megjelenésének fenntartását, kifinomult kommunikációt az ügyfelekkel, recepciós munkákat, úgy, mint a vendégfogadást, telefonok fogadását, naptárak kezelését, textíliák mosását, kávéztatást, adminisztratív feladatokat, adatbázisok frissítését, vendégnyilvántartás kezelését, vendégek tájékoztatását, anyagbeszerzést, külső helyszíneken ügyintézést. Kiemelt figyelmet fordítunk az új munkatársak magas szintű képzésére, beilleszkedésére és későbbi szakmai támogatására.

Elvárásaink közé tartozik a középfokú végzettség, ügyfélkapcsolati munkakörben, hasonló terülten szerzett tapasztalat, MS Office programok magabiztos felhasználói ismerete, saját autó, aktív és magabiztos gépjármű vezetői tapasztalat, érdeklődés a szépségipar iránt. Angol nyelv magabiztos társalgási szintű ismerete, melyet tesztelünk is.

A munkavégzés helye Budapest – Zugló XIV. kerületében 3 telephelyünk melyek 1 km-es körzetben találhatóak, ezek közül is elsődlegesen a Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalon.

Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen lennél csapatunk tagja, kérünk, hogy küldd el fényképes önéletrajzodat az info@alexandra-academy.com címre.

A beküldési határidő: 2017. 04. 30.

Call Now Button