MIÉRT ÉS MIKOR ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

A SMINKTETOVÁLÓ MESTER, AKINÉL A HAZAI ISMERT SMINKTETOVÁLÓK
NAGY RÉSZE IS TANULT VAGY INSPIRÁCIÓT SZERZETT

SZENVEDÉLYÜNK A SMINKTETOVÁLÁS!

Patkós Alexandra az elmúlt 7 évben közel 30 külföldi szakmai képzésen vett részt, ezért az összes klasszikus, új és élvonalbeli technikát nagy gyakorlattal készíti. A számos stílusjegyet megismerve és kipróbálva fejlődött ki az az egyedi látásmód és stílus, ami jellemző a saját és a szalonban dolgozó kolléganők munkájára. Mindez a szerteágazó tudás lehetőséget adott, hogy tudásának megosztásával mások fejlődését és karrierjét is elősegítse.

2014-től saját oktatási rendszerében az Alexandra Academy keretén belül, kollégáival együtt képzik a fejlődésre, újdonságokra és a természetes hatású sminktetoválásokra nyitott magyarországi sminktetoválókat. Alexandra úttörőként vett részt  annak a fejlődésnek az előmozdításában, mely 5 éve bekövetkezett a magyar sminktetováló szakmában és melynek köszönhetően  szélesebb körben elérhető a minőségi, igényes, biztonságos és személyre szabott sminktetoválás. Számos hazai, neves sminktetováló vett részt tanfolyamaim vagy a képzéseim után vált valaki népszerűvé és igazán sikeressé.  Sokoldalú tudásának köszönhetően Ausztráliában, Litvániában és Angliában is tartott sminktetováló mesterképzéseket.

NÁLUNK A SMINKTETOVÁLÁS NEM MUNKA, HANEM HIVATÁS ÉS EGYBEN KÜLDETÉS

Nem fásulunk bele, mert a sok elégedett vendég időről-időre fokozza a szenvedélyt és tovább motivál.

Élvonalbeli tudás: A szalon tulajdonosaként és szakmai vezetőjeként folyamatosan képzem magam külföldi képzéseken. Garantálni tudom, hogy a legújabb és legkülönlegesebb sminktetováló technikák folyamatosan elérhetőek a kínálatunkban. Legújabb újdonságainkat nézd meg a szemöldök, szemhéj, száj menüpont alatt

Oktatói tevékenység: 2014-től saját oktatási rendszeremben képzem a fejlődésre, újdonságokra és a természetes hatású sminktetoválásokra nyitott magyarországi sminktetoválókat. Aktívan részt vettem annak a fejlődésnek az előmozdításában, mely bekövetkezett a magyar sminktetováló szakmában és melynek köszönhetően  szélesebb körben elérhető a minőségi, igényes, biztonságos és személyre szabott sminktetoválás.  Sokoldalú tudásomnak köszönhetően Ausztráliában, Litvániában és Angliában is tartottam képzéseket. 2016 tavaszától kezdő képzéssel is várjuk a tanulni vágyókat.

Exclusive szalon: Nemcsak a szakmaiságra, hanem a környezetre is nagy hangsúlyt fektetünk. Fontos nekünk, hogy szépülésed különleges és emlékezetes környezetben történjen.

Technológia háttér: Saját márkás termékeinkkel dolgozunk, melyeket tapasztalataink és magas elvárásaink alapján gyártatunk. A három legmegbízhatóbb sminktetováló gépet és hozzájuk tartózó pigmentet használjuk. ALEXANDRA Crystal, ALEXANDRA Brill és ALEXANDRA Exclusive.

Biztonság és egészségmegőrzés: Saját márkás Alexandra pigmentekkel dolgozunk, melyek Németországban készülnek a legszigorúbb előírásoknak megfelelően. Steril, egyszer használatos tűket, tűcsúcsokat használunk, minden egyes tetoválás alkalmával!

 Nem mi vagyunk a legolcsóbbak: Nem is törekszünk rá, mert esélyünk sem lenne rá. Az élvonalbeli termékek, gépek, eszközök és valóban művészi tudás soha nem tud részt venni az árversenyben. Annál inkább a minőségben!

Egységes színvonalú munka: Heten készítünk sminktetoválást a szalonban és biztos lehetsz benne, hogy csak olyan szakember dolgozhat a szalonomban, akinek a tudása megfelel a magas szakmai elvárásoknak. A nálunk dolgozó sminktetoválók az Alexandra Academy képzésein bővítik tudásukat hónapról-hónapra.

Technológia háttér: Saját márkás termékeinkkel dolgozunk, melyeket tapasztalataink és magas elvárásaink alapján gyártatunk. A két legmegbízhatóbb sminktetováló gépet és hozzájuk tartózó pigmentet használjuk. ALEXANDRA Crystal, ALEXANDRA Brill és ALEXANDRA Exclusive.

Biztonság és egészségmegőrzés: Eredeti, márkás pigmenteket és engedélyezett érzéstelenítőket használunk. Európában készült termékekkel dolgozunk, mert itt a legszigorúbbak a követelmények.  A keleti, bizonytalan eredetű és lenyomozhatatlan összetételű termékeket messze elkerüljük!!

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak: Nem is törekszünk rá, mert esélyünk sem lenne rá. Az élvonalbeli termékek, gépek, eszközök és művészi tudás soha nem tud részt venni az árversenyben. Annál inkább a minőségben!

Egységes színvonalú munka: Heten készítünk sminktetoválást a szalonban és biztos lehetsz benne, hogy csak olyan szakember dolgozhat a szalonomban, akinek a tudása megfelel a magas szakmai elvárásoknak. A nálunk dolgozó sminktetoválók az Alexandra Academy képzésein bővítik tudásukat hónapról-hónapra.

MAGAS MINŐSÉGET VAGY GYORS MEGOLDÁST KERESEL?

HA FONTOS SZÁMODRA,

 • hogy elsőre jól dönts,
 • hogy precíz, minőségi sminktetoválást viselj,
 • hogy biztonságban legyen az egészséged,
 • hogy sminktetoválásod a legtermészetesebb és legmodernebb technikával készüljön,
 • hogy a szakember véleményt mondjon,
 • hogy minden kérdésedre választ kapj,
 • hogy régi sminktetoválásod igényessé legyen átalakítva,
 • hogy jól érzed magad, amikor a sminktetoválásod készül,
 • hogy különleges sminktetoválásod legyen,

AKKOR BÁTRAN VÁLASSZ MINKET!

VISZONT!

HA NEM FONTOS SZÁMODRA

 • hogy minden mm, apró részlet kidolgozott legyen
 • hogy a sminktetoválás személyre szabott legyen
 • hogy a legmodernebb technikával készüljön
 • ha 8-10 évente szeretnél csak a tetoválásoddal foglalkozni
 • ha kiemelten fontos az alacsony ár
 • ha inkább a gyors megoldás híve vagy, mert nem lényeges számodra a smink
 • ha kedveled a régebbi divatú sminktetoválást

akkor kérünk, hogy keresgélj tovább, hogy megtaláld az igényeidnek legjobban megfelelő szakembert.

ALEXANDRA, JÚLIA, Klaudia, virgínia? KIT VÁLASSZAK?

KLASSZIKUS VAGY MODERN STÍLUS ÁLL HOZZÁD LEGKÖZELEBB?

A LÉNYEG, HOGY SZÁMODRA MI AZ ELŐNYÖS!

 

Ez a kérdés minden érdeklődőnek eszébe jut, ha dönt a sminktetoválás mellett. Bátran és büszkén mondhatjuk, hogy kínálatunkban megtalálható több,  világviszonylatban is újdonságnak számító technika, a hagyományos sminktetoválás mellett.

A legújabb, legkülönlegesebb technikák esetében Alexandrához kell időpontot egyeztetni, azonban, ha sem a vendég nem igényli, sem a vágyott eredmény nem indokolja a különleges technika alkalmazását, akkor  a sminktetoválást bármelyik kolléganő a legmagasabb minőségben és biztonságban készíti el. Recepciós kolléganőink többek között segítenek a megfelelő szakember kiválasztásában is, hiszen vannak kolléganőink, akik bizonyos technikára specializálódnak és idejük nagy részében azt készítik. Minden kolléganő hónapról-hónapra az Alexandra Academy sminktetováló képzésein bővíti tudását és ismeri meg a sminktetoválás világában megjelenő újdonságokat is.

Természetesen segítünk a döntésben, ha bizonytalan vagy és semmi olyanra nem fogunk rábeszélni, ami előnytelen lenne számodra!

SMINKTETOVÁLÓ CSAPATUNK

Patkós_Alexandra

Patkós Alexandra – Arcművész

Az Alexandra Academy vezető oktatója

sminktetoválás - Júlia

Jánosi Júlia

Sminktetováló

Sminktetoválás - Orsolya

Petusák Klaudia

Sminktetováló

DARÓCZY-KISS VIRGINIA

Sminktetováló

Call Now Button