bemutatkozás

Patkós Alexandra
Sminktetováló specialista
Az ALEXANDRA sminktetováló márka tulajdonosa
Az Alexandra Academy alapítója és vezető oktatója
Kozmetikus, fodrász, sminkes

küldetés és szépségfilozófia

Patkós Alexandra küldetése megmutatni, hogyan lehetnek a nők tartósan szebbek, a szépüléssel hosszú távon elégedettebbek és magabiztosabbak. Pályafutása során az olyan szépülési módszereket kereste, sajátította el és tette elérhetővé a nők számára, amelyek természetes szépségüket hangsúlyozzák, fokozzák vagy a mindennapjaikat teszik kényelmesebbé.

szakmai alapok

Számára a szépség és a szépítés egy komplex terület, és ennek megfelelő látásmódot is kíván. Az elmúlt több mint 25 évben a szépségipar négy szakmájából szerzett szakképesítést, és mindegyikben legalább 10 éves tapasztalata van. Kozmetikus, sminkes, fodrász és sminktetováló ismereteinek és tapasztalatainak köszönhetően egyedi látásmódot biztosít a nők szebbé tételében.

Művészi megközelítés és innováció

2012 óta kizárólag művészi sminktetoválásokat készít, és a négy területen megszerzett szakmai tudásából ihletet merítve hozta létre az Arcművészetet mint saját sminktetováló módszertant. Azon szerencsések közé tartozik, akik igazi hivatást, küldetést, szenvedélyt találnak a munkájukban. A kezdetektől folyamatosan fejleszti képességeit, ápolja tehetségét és tágítja határait. Járja a világot, hogy megismerje a legújabb szakmai és szépségtrendeket, irányelveket.

Budapesti szépségszalonjában 2012-től kolléganőivel együtt az Arcművészet módszertana szerint készítik a tartós sminkeket, vagy alakítanak át korábbi sminktetoválásokat. A Patkós Alexandra Exclusive Beauty további különlegessége, hogy az összes sminktetováló technika elérhető a kínálatban, melyeket személyre szabottan kombinálják a vendégek igényeire és a realisztikus hatás eléréséhez.

Oktatási tevékenység és szakmai hozzájárulás

Mindezek lehetőséget adtak, hogy tudása megosztásával mások fejlődését és karrierjét is elősegítse. Alexandra nevéhez fűződik 2014-ben a microblading szemöldöktechnika meghonosítása Magyarországon, melyet Artistry Eyebrow néven vezetett be. 2014-től saját oktatási rendszerében, az ALEXANDRA ACADEMY keretén belül, kollégáival együtt képzi a szakembereket kezdőtől a mesterszintig. A gyakorlati oktatáson túl azt is a küldetésének tekinti, hogy a tanítványai gondolkodását is támogassa a profizmushoz szükséges alapértékekkel és alapelvekkel. 2015-től az ALEXANDRA saját márkás sminktetováló termékcsaládot vezette be a magyar piacra, ezzel sok újdonságot és egy teljesen biztonságos pigmentcsaládot nyújtva a sminktetoválóknak.

szakmai elistmertség és nemzetközi jelenlét

Úttörőként vett részt annak a fejlődésnek az előmozdításában, amely bekövetkezett a magyar sminktetováló szakmában, és amelynek köszönhetően szélesebb körben elérhető a minőségi, igényes, biztonságos és személyre szabott sminktetoválás.

Számos hazai, neves sminktetováló vett részt tanfolyamain, és többen a képzései után váltak népszerűvé és igazán sikeressé.

Sokoldalú tudásának köszönhetően Ausztráliában, Litvániában és Angliában is tartott képzéseket.

Inspiráció és személyes elköteleződés

Szakmai életútja és stílusa, támogató attitűdje és gondolatai sokak számára inspirálóak mind a sminktetováló szektorban, mind a szépségiparban. Tevékenységei közül az Arcművész sminktetoválások készítése a legkedveltebb számára, melyet soha nem feladatnak, hanem kiteljesedésnek érez. A mai napig hálás, hogy tudásával segíthet a nőknek, támogathatja őket egy magabiztosabb és szebb önmaguk felé.

ARCMŰVÉSZET

A SMINKTETOVÁLÁS LEGMAGASABB SZINTJE

Az ARCMŰVÉSZET, a sminktetováló szolgáltatás minden apró részletre kiterjedő, művészi szinten kivitelezett rendszere. Magában foglalja a PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁST, a bizalomépítő tájékoztatástól a biztonságot nyújtó kiszolgálásig. Középpontba helyezi az élvonalbeli szakmai tudást és A VENDÉG szépsége mellett a BIZTONSÁGÁT is. Az Arcművész sminktetoválás során magasabb művészi értékű, SZEMÉLYRE SZABOTT, kifinomult tetoválásokat készítünk és a sminktetoválás minden fázisa gondosan megkomponált.

Az ARCMŰVÉSZET Patkós Alexandra saját, levédett sminktetováló módszertana.

Call Now Button