NE LEGYEN SE TETOVÁLT, SE SMINKELT JELLEGE?

A szemöldöktetoválásoknak létezik egy olyan speciális módja, amiről csak a szakavatott szemek képesek megállapítani a tetoválás mivoltát. Az összhatás persze hihetetlenül látványos, – például egy hiányos szemöldök esetében-, de mivel egyáltalán nincs tetoválás jellege, a nők azon rétegének figyelmét is felkeltheti, akik mélyen ellenzik a tartós beavatkozásokat, beleértve a sminktetoválást.

Ha a saját szemöldök nem eléggé dús, akkor ez a módszer nyújtja a legtermészetesebb összhatást. Finom hangsúlyozásra, formai alakításra ideális, a természetes megjelenést kedvelő nők legmegfelelőbb választása lehet.

Patkós Alexandra évekig kereste azt a módszert, amellyel tökéletes szemöldököt készíthet úgy, hogy teljesen valódi hatást érjen el, mígnem rátalált az ideális technikára és meghonosította azt Magyarországon is. Míg a hagyományos száltechnika kifinomult módszer ugyan, de mégsem varázsol el minden nőt, addig az Artistry szemöldöktetoválást minden vendég ámulattal fogadja, a nőknek ugyanis szemöldök kérdésben a legfontosabb szempont a természetesség.

Válaszd az Artistry Eyebrow-microblading technikát

  • Ha azt szeretnéd, hogy egyáltalán ne látszódjon a tetovált jelleg,
  • ha nem elég dús a saját szemöldököd,
  • ha csak kisebb formai alakításra vágysz,
  • ha kiemelten fontos az ultratermészetes hatás,
  • ha alig sminkeled magad,
  • vagy ha nem volt még sminktetoválásod

az ajánlatunk a Te számodra:

Microblading szemöldök tetoválás Patkós Alexandra stílusában. A szemöldök tetoválás egyik legtermészetesebb változata és egyértelműen ennek a módszernek köszönhető, hogy a nők ismét felfigyeltek a szemöldök tetoválásra és a korábbi ellenérzéseik rövid időn belül megváltoztak. Egy különleges és egyedülálló száltechnika, mely szinte láthatatlanul illeszkedik a saját szemöldök szálakhoz, soha nem tapasztalt vékony szálacskák és hihetetlen természetesség. Egy kis kézi eszközzel és sok tűből álló tűcsoporttal készül, mellyel nagyon éles, íves szálak készíthetők a bőrben, a természetes szőrnövekedésnek megfelelően.

Jellegzetessége ennek a szálazott szemöldök technikának, hogy közvetlenül tetoválás után a vendég önmaga sem tudja megkülönböztetni, hogy melyik a természetes szőrszála és melyik a betetovált szál. Éppen ezért az 1 hetes gyógyulási időszakban is rendkívül természetes, sokszor a családtagok sem veszik észre, hogy tetoválás történt.

Az Artistry Eyebrow Deluxe technika ennek egy karakteresebb változata. Az így készített szemöldök is természetes, de a szálazás dúsabb és ezért olyan esetekre is alkalmas, ahol az eredeti szemöldök formát jobban át kell alakítani, előnyösebbé kell tenni.
Az Artistry és az Artistry Deluxe microblading szemöldök tetoválások esetében elágazó szálazást igen, de keresztszálazást nem lehet alkalmazni. Az alkalmazott szálrendezést minden esetben az adott vendég saját szálirányához vagy a szemöldökcsont jellegzetességéhez alakítjuk.

Frissítésre ennyi idő után van szükség: 1,5-2 év, ha vas-oxid mentes pigmenttel készül.

ARTISTRY EYEBROW

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS GALÉRIA

Call Now Button