KARRIER LEHETŐSÉG

sminktetoválóknak

Alexandra Életpálya modell

 

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty és az Alexandra Academy életpálya programja várja azokat az elhivatott szakembereket, kozmetikusokat, akik profi szinten szeretnének sminktetoválással foglalkozni. Akiknek céljai között szerepel, hogy naprakész tudással, legutolsó trendek szerinti sminktetoválást tudjanak készíteni a szemöldök, szemhéj és ajak területén. Tehetségük kibontakozhasson, kiemelkedjenek a szakmai életből és olyan biztos munkahelyen fejlődjenek, ahol képesek profivá válni. A fejlődésük sokkal gyorsabb, látható, eredményes és sikeres lehessen, hogy egy olyan szakmai tudás birtokába kerüljenek, amely nemcsak itthon, de a világ bármely más pontján is kamatoztatható és elismerést, biztos megélhetést nyújt.

Amit biztosítunk:

Minden szükséges tárgyi eszközt, kelléket és a munkához szükséges kiegészítőt rendelkezésre bocsátunk és az aktuálisan megjelenő újdonságokat is megismerheti a csapatunk leendő tagja. Munkájához sminktetoválógépet, pigmentet, előrajzoló eszközöket, kellékeket, segédanyagokat, nagyítós szemüveget, kötényt, profi fényképezőgépet és a munkához szükséges minden kelléket biztosítunk.

A betanulást, felzárkóztatást, továbbképzést a meglévő tudásszinthez viszonyítva a munkaviszony kezdetétől biztosítjuk kiscsoportos tanfolyamok, elméleti és gyakorlati tanórák, konzultációk, szakmai meetingek, rendezvények, egyéni képzések és privát oktatások illetve hospitálás formájában. Mivel a szépségszalonban az összes létező szemöldök, szem és ajak sminktetováló módszert és technikát nagy gyakorlattal készítjük, ezért a dolgozónak lehetősége van kiemelkedően széles szakmai látásmódra és sokszínű tevékenységre.

A dolgozó, munkaviszonya alatt folyamatos támogatást, tanácsadást, mentorálást kap Patkós Alexandrától és a szalonban dolgozó profi sminktetoválóktól. Minden egyes munkájáról fényképet készít, mely lehetőséget nyújt az elvégzett munka kielemzésére és a fejlődésre.

A vendégkör és gyakorlás ideje alatt a modell biztosított. A sminktetováló ügyességétől, tehetségétől függően általában 3-5 hónap után a teljes munkaideje alatt már dolgozik, mert a folyamatos vendégforgalmat a Szépségszalon biztosítja.

A  szakmai továbbképzések és a munka szerződéses jogviszonyban történik.

A betanítás ideje alatt, ami átlagosan 3-5 hónap, fix fizetést biztosítunk, mely az elvégzett munka minőségével és mennyiségével a későbbiekben jutalékkal is emelkedik. A megkereshető fizetés, a teljesítménnyel, a munka minőségével, szakmai tapasztalattal, eltöltött évek számával arányosan emelkedik.

A munkavégzés helye

Exclusive igényes munkakörnyezet, igényes vendégkörrel és a legmodernebb technikai és tárgyi eszközökkel. Kiváló megközelítés, ingyenes parkolás. Recepciós kolléganők segítik a szalonban történő munkavégzést és a vendégek kényelmét. Az előjegyzések és a vendégek fogadására, kiszolgálására, felépített, jól működő rendszerek vannak.

Ismertség és marketingelőny

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty meghatározó résztvevője a magyar sminktetováló kultúrának és szakmai életnek. Magas szintű szakmai tudásunk lehetőséget biztosít, hogy bármilyen sminktetoválást el tudjunk készíteni a hozzánk forduló nőknek. A legutolsó világtrendeket is készítjük és szalonunk kínálatában az összes szemöldök tetováló technika megtalálható. Minden alkalmazott módszert az Alexandra Academy központban oktatjuk a szakembereknek kezdőtől a mesterszintig. Webes elérhetőség tekintetében és a közösségi médiában jelentős befolyással bírunk, átfogó és informatív oldalaink nagyon népszerűek. A cég saját marketingessel dolgozik, mely kimondottan előnyös az újonnan jövő dolgozóknak, mert működő, bevált kidolgozott stratégiával nagyon gyorsan és eredményesen tudjuk támogatni új dolgozóink népszerűsödését. Mindezzel lehetőséget biztosítunk a gyors fejlődésre és előrelépésre.

Munkaidő:

A munkaidő hétfőtől péntekig heti 36 órában, rugalmas beosztásban történik, igény esetén lehetőség van hétvégén is dolgozni. A szalon hétfőtől péntekig reggel 8:30-19:30 között van nyitva.

Kiemelkedő előny a dolgozónak

Mivel a sminktetoválásra vagyunk specializálva, ezért pontosan ismerjük a vendégek igényeit, a szakma színvonalát és maximalizmusunk miatt a legtökéletesebb eredményre törekszünk. Tökéletesen átlátjuk és ismerjük a vállalkozói életformát és a nehézségeket, melyek egy tapasztalatlan, kezdő sminktetoválót érintenek. Leendő dolgozónkat minden olyan nehézségtől, tehertől meg tudjuk kímélni, amely akadályként jelentkezik egy önállóan induló karrier esetében.

Ha nálunk dolgozol, csak a sminktetoválásra kell koncentrálnod, hiszen az alábbi- minden vállalkozásban jelen lévő, de háttérben zajló-feladatokat támogató csapatunk végzi helyetted, ezért sokkal gyorsabban fejlődhetsz, mint önállóan dolgozó kolléganőid:

 • Minőségi munkaeszközök biztosítása
 • Igényes munkakörnyezet
 • Tiszta jogi és munkaviszony
 • Anyagrendelés, folyamatos anyagellátás új anyagok kipróbálási lehetősége
 • Vendégkör, mely mindhárom területre értendő /szem, szemöldök, száj /
 • Vendégkoordináció
 • Weboldal készítés, szerkesztés, karbantartás
 • Közösségi média felületek létrehozása, kezelése
 • Marketing támogatás
 • Új vendégek felkutatása
 • Népszerűsítés
 • Árazás, áremelés kérdése
 • Fényképezési ismeretek a szép referenciaképekért
 • Referencia fényképek megszerkesztése
 • Fejlődés, szakmai újdonságok
 • 24 órás szakmai támogatás
 • Vállalkozási, könyvelési ismeretek
 • Üzleti fejlesztés és megtérülés
 • Nehéz vendégek kezelése
 • Átalakításra javításra szoruló munkák megoldásai…stb.

Karrierlehetőség

Szakmai csapatunkban dolgozó kolléganőinknek karrierlehetőséget biztosítunk. A profi sminktetováló szint megszerzése után lehetőséget nyújtunk oktatói munkakör betöltésére. Ennek során az Alexandra Academy saját sminktetováló technikáit vagy akár saját módszereit is oktathatja a profi sminktetováló.

JELENTKEZÉS:

Feltétel a kozmetikus végzettség és a sminktetováló alapismeret! Előnyt jelent a sminkes végzettség és az angol nyelvismeret.

Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen lennél csapatunk tagja, kérünk, hogy küldd el az info@alexandra-academy.com címre

 • a fényképes szakmai önéletrajzodat,
 • a motivációs leveledet,
 • a kozmetikus végzettséget igazoló dokumentumot elektronikus formában,
 • ha aktívan tetoválsz, a munkáidról készített referenciaképeidet.

Kizárólag e-mail címre küldött jelentkezéseket tudunk elfogadni, sem telefonon, sem Facebook-on tájékoztatást nem tudunk nyújtani!

Csak a hiánytalan, összegzett feltételeknek maradéktalanul megfelelő jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni.

Call Now Button