Szivárvány száltechnikák

Művészet és realisztikus ábrázolás a szemöldök tetoválásban, a klasszikus technika már csak egy fajta a több, mint 10 féle szálazási módszer közül!

A szálazott szemöldök tetoválás már jó pár évvel ezelőtt megjelent és nagy sikert aratott, mert természetesebb hatású volt, mint az addig megszokott satírozott változat.

Azonban a fejlődés nem állt meg, az új tetováló eszközök, a módszerek és a realisztikus ábrázolás olyan szemöldök tetoválásra ad lehetőséget, hogy a végeredmény messze felülmúlja a hagyományos szálazási technikát.

Azonban a fejlődés nem állt meg, az új tetováló eszközök, a módszerek és a realisztikus ábrázolás olyan szemöldök tetoválásra ad lehetőséget, hogy a végeredmény messze felülmúlja a hagyományos szálazási technikát.  A hagyományos szálazás minden vendég esetében ugyanarra a szálrendezési sablonra készül, nem veszi figyelembe a vendég szemöldökének szálirányait. Vastagabb szálakból áll, melyek sokszor csíkokat eredményeznek és ezek nem kapcsolódnak egymásba. A végeredmény ezért kevésbé természetes hatású és nem mindenkinél népszerű.

A 3D hatás

A szálazott szemöldök tetoválás új dimenzióba lépett,  a több, mint 10 féle szálazás és módszer lehetővé teszi, hogy tetoválásra egyáltalán nem emlékeztető és teljesen élethű szemöldököt készíthessünk. A szálak extra vékonyak, íveltek, lágyan egymásba kapcsolódnak és megfelelő géppel dolgozva gyógyulás után sem mosódnak össze. A szemöldökkel, saját szőrrel rendelkező vendégeknek 100%-ban személyre szabott szálrendezéssel készül a tetoválásuk, a tetovált szálacskák a Szivárvány szálrendezési technikának köszönhetően úgy egymásba kapcsolódnak mint a természetes szőrszálak estében. Egyedi kérésre lehet dúsabbá , karakteresebbé,  finomabb hatásúvá rendezetté, vagy éppen borzassá tetoválni a szemöldököt.

A szőrrel nem rendelkező vendégek esetében, pedig élethűen ábrázolt szemöldököt készíthetünk több színnel, különböző tetoválási technikák keverékével, rövidebb-hosszabb, vékonyabb-vastagabb szálak keverékével és olyan szálrendezéssel, ami az arcformához is hiteles és előnyös.

A vendég úgy kel ki a székből, hogy nem csíkokat lát a szemöldökén, hanem arcformájához, meglévő adottságaihoz tökéletes illeszkedő, élethű szemöldököt, melyről fel sem merül, hogy tetoválás.

Kedvet kaptál? Várjuk bejelentkezésed a 06-30-53-23-013-mas számon!

Call Now Button