Szálazott szemöldök tetoválás

  ...a finom, igényes és elegáns megoldás...

  • ha természetesség a legfontosabb számodra
  • szemöldököd hiányos, ritkás, baleset nyomát őrzi
  • előnytelen formájú
  • aszimmetrikus
  • hangsúlyosabb szemöldökre vágysz
  • szereted a tartós megoldásokat

...mert megtévesztően hasonlít az eredetire!

szemoldoktetovalas

Szálazott szemöldök tetoválás…

…mely megtévesztően hasonlít az eredetire …melytől az arcod nem veszíti el karakterét …mely lifting hatással javít arcod kisugárzásán Egy helyesen megválasztott szemöldök forma  a megfelelő színnel, szinte új hangulatot kölcsönöz az arcnak miközben karakteredet nem veszíted el. Csak ápoltságot, szépséget ad az arcodnak. Ha szemöldököd tökéletes ívű csak éppen vékony szálú és ritkás, szintén indokolt lehet a szálazott szemöldök tetoválás.

Száltechnika...a specialitásunk

Az egyik legkifinomultabb szemöldök tetoválási módszer a száltechnika, mellyel teljesen természetes hatású szemöldök készíthető. Akik nem járatosak a sminktetoválásban észre sem veszik, hogy tetoválás történt. Az így elkészült szemöldökre jellemző a dúsabb hatás, a természetesebb színhatás, a lágyan ívelő forma erős kontúrvonalak nélkül. A saját szemöldök szálirányhoz igazított, vékony tetovált szálacskákból felépülő, archoz illeszkedő szemöldökforma, mely megtévesztően hasonlít az eredetire.

szemoldok

Ennek az eljárásnak az elterjedésével azok is kedvet kaptak a szemöldök tetováláshoz, akik csak kissé hangsúlyosabb, kissé dúsabb szemöldököt szerettek volna és a fő elvárás a természetesség volt. Az eredmények pedig igazán meggyőzőek.

Szálazott szemöldök személyre szabottan

A szemöldök szálak iránya általában meghatározott, azonban mégis külön típusokat figyelhetünk meg. A legtermészetesebb hatás érdekében mi a szálazási technikát a Te szemöldököd sajátosságaihoz alakítjuk ki. Bátran mondhatjuk, hogy a szemöldök készítés a specialitásunk, az összes létező technikát ismerjük és napi szinten használjuk a gyakorlatban ezért bármilyen népcsoportú nőnek, bármilyen típusú szemöldökhöz természetes végeredményt tudunk készíteni.

DSC_428_486_2 (1)

És a természetesség még fokozható!

Artistry száltechnika/microblading/

A szálazott szemöldök soha nem volt még ilyen természetes

Nézd meg videón is!

 

Egy különleges és egyedülálló száltechnika, mely szinte láthatatlanul illeszkedik a saját szemöldök szálakhoz, soha nem tapasztalt vékony szálacskák és hihetetlen természetesség!

alexandra academy

 

Bizonyítékok sora vár a galériában, hogy a mai exkluzív szálazott szemöldök tetoválás ízléses, természetes és közkedvelt!

logorészlet

Ahány szemöldök annyiféle stílus a szálas szemöldök tetoválással! Ezért szeretjük annyira!  

A szálazott szemöldök tetoválás élettartama:

Ez egy fontos információ, ha száltechnikában gondolkodunk! Tudd, hogy ne érjen csalódás! A szálazott szemöldök élettartama lényegesen rövidebb, mint a satíros változaté!! Sokan hajlamosak csak azért egy kalap alá venni a 2 technikát, mert mindkettő tetoválás. A száltechnika akkor szép és akkor tud igazán természetes hatást eredményezni, ha finom, vékony és kecses szálakból áll, melyekkel élethű az ábrázolás.  A vékony szálak kevesebb pigmentet tartalmaznak, mint a vastagra tetovált szálak. A módszer előnye, a természetesség és az élethű hatás, hátránya pedig, hogy kevésbé tartós. Az általunk készített természetes hatású, szálas technikával készült szemöldököt évente-másfél évente frissíteni kell, mert ekkor már halványabb és színmódosulás is bekövetkezhet. Ha világosabb színnel készült a tetoválás nyilván ez az élettartamot mégjobban befolyásolja. Az alábbi képen egy vastag szálakból álló szálazott szemöldök látható, melyet nem mi készítettünk!!  Az ilyen vastag szálakból álló szálazás pár hónappal tartósabb, de kevésbé természetes és a szálrendezése is hagyományos. permanent-makeup-eyebrows-05zoomA mai világban, amikor népszerű a 3D műszempilla, a műköröm, a botox, melyet 3 hetente vagy 3 havonta kell frissíteni,ismételni, a szálas technikát választó vendégek kimondottan örülnek, hogy szemöldöküknek elég az évenkénti frissítése, melyre 50% kedvezmény is vonatkozik. Döntsd el hát Te, Neked mi a fontos! A természetesség vagy a tartósság?  

Viszont Neked egyáltalán nincs szőröd?

Különböző szemöldök tetoválási technikák ötvözete a természetes végeredményért. Ha a szemöldököd teljesen kopasz vagy nagyon megritkult, akkor is van lehetőség, ízléses, természetes hatású sminktetoválásra. Ebben az esetben vagy a lágysatír technikát ajánljuk, vagy olyan sűrűn szálazzuk a szemöldököd, amennyire csak lehetséges. Ezzel a módszerrel nem kell attól tartanod, hogy messziről felismerik sminktetoválásod van! Téged is zavar, hogy túl kerek a szemöldököd? Íme egy kerek szemöldök átalakítása!! Mindig lehet szebbé alakítani, úgy hogy közben ne veszítsd el a karaktered! szalazott szemoldoktetovalas

Szemöldök tetoválások menete

bőrfertőtlenítés, peeling, érzéstelenítés géllel és folyadékkal, forma megbeszélése, megtervezése, szín kiválasztása, szemöldök előrajzolása speciális ceruzával, mindez 30-50 percben, sminktetoválás ALEXANDRA géppel és pigmenttel, bőrfertőtlenítés, utókezelés Pár hét múlva 1, szükség esetén 2 korrekció, ajándék otthoni utókezelő krém

 Újdonság!!

Soft powder szemöldök tetoválás

Klikk ide a részletekért!

     

Szemöldök tetoválás klasszikus satír technikával

Régebben csak az a technika volt elérhető. Bizonyos esetekben indokolt és előnyös is lehet. Határozott kontúrral rendelkező, a forma teljes felületén satírozással kialakított szemöldök.

A szemöldök tetoválása kb. 2 órát vesz igénybe, ezután a tetovált felületen egy vékony pörk képződik, mely kb. a 4- 5. napon válik le. Kaparni, vakarni a vart még akkor sem szabad, ha viszket!!

Korrekció alkalmával, lehetőség van a szemöldököt hosszabbra, kissé vastagabbra húzni, ha az arc megkívánja.

Szemöldök tetoválás képek:

Szemöldök tetoválás árak

Szálazott szemöldök

Ár: 68.000-90.000 Ft  

Artistry szálazás /microblading/ :  legvékonyabb szálak, természetességet kedvelőknek!

Ár: 68.000-90.000 Ft

Soft powder szemöldök: 

Ár: 68.000-90.000 Ft  

Satírozott szemöldök szálassá alakítása:

Azoknak ajánlott akik természetesebb hatásra törekednek, mert már túl erőteljesnek érzik a régebbi technikával készült szemöldököt.
Ár: 76.000-90.000 Ft

Lágy satíros technika:

Hagyományos satírozott technika, elsősorban azoknak javasolt akiknek egyáltalán nincsen szemöldöke, vagy eddig is ezzel a technikával készült.
Ár: 68.000-90.000 Ft

Vegyes technikával:

Ár: 68.000-90.000 Ft

Részleges szemöldök tetoválás:

Nagyon jó választás azokban az esetekben, ha a szemöldök bizonyos részei hiányoznak baleset vagy alkati adottság miatt.
Ár: 30.000-50.000  Ft

Szemöldök tetoválás frissítése:

1 alkalomra és a meglévő forma frissítésére vonatkozik.
Általunk készített szemöldök tetoválások frissítését 15 hónapon belül 50%-os áron végezzük.
Máshol készült szemöldök esetében 75%-os áron.

 

Bejelentkezési tudnivaló:

  • Az előre egyeztetett időpontot megelőzően pár nappal telefonon jelentkezünk, ha nem tudjuk vendégünket elérni, sms üzenetet küldünk, melyre az időpont visszaigazolását várjuk. Amennyiben ez nem érkezik meg 24 órán belül, a sminktetoválásra megbeszélt időpont automatikusan törlődik!! A félreértések elkerülése miatt, kérjük, hogy vendégeink olyan telefonszámot adjanak meg, amelyen tudunk kommunikálni!
 
  • Amennyiben sminktetoválás előtt vendégünktől fényképet kérünk a szemöldökéről vagy más területről, kérjük, hogy csak jó minőségű, világos, éles fényképet küldjenek! Ezek hiányában nem tudjuk véleményezni az állapotot és nem tudunk pontos javaslatot adni! Segítségül pár fénykép, melyek jó minőségűek és alkalmasak arra, hogy a legjobb megoldást tudjuk javasolni leendő vendégünknek: 
 
  • Több terület egy alkalommal történő tetoválása esetén, 30.000 Ft előleget kérünk elutalni a Beautylex Kft. OTP 11714013-20002107-es számlaszámára. A közleményben nevet és a "sminktetoválás" szót kérjük feltüntetni. Kérjük, hogy az előleget az időpont előtt 2 héttel küldd el. Tőlünk emlékeztetőt 1 hónappal az időpont előtt fogsz kapni!
 
  •  Elutalt előleg esetén az időpont előtti 1 hétig az összeg visszajár, amennyiben az időpont törlésre kerül!