+3670 532 30 13 info@patkosalexandra.hu

Sminkoktatás

Sminkoktatás, sminktanácsadás

Ajánljuk mindenkinek!

Annak, aki nem tud sminkelni és annak is, aki tud, de olykor bizonytalan!

A sminkoktatás tematikája teljesen rugalmas, mindenki esetében személyre szabottan alakítjuk ki. Aki már sminkelt, annál a problémásabb részekre helyezzük a hangsúlyt, illetve amit ő fontosnak tartana megtanulni, aki még nem, annak lépésről-lépésre érthető és könnyen megtanulható módon oktatunk, természetesen gyakorlással!

Az oktatásra hozd magaddal az összes sminkedet, ecseteket, amit használsz, mert közösen megnézzük, hogy az igényeidnek megfelelő anyagokkal dolgozol-e. Ez főleg azért fontos, mert menet közben anyagismeretre is szert tehetsz, illetve szó lesz a piacon kapható márkákról, minőségről, hogy később céltudatosan meg tudd találni, a Neked legmegfelelőbb színeket, dekorkozmetikumokat. Mindig az adott arc, szem, szájformához tanítjuk a sminkelés szabályait és az apró trükköket.

Egy alkalom 2 óra oktatást jelent, melyben az első óra elmélettel, anyagismerettel, egyéni kérdésekkel telik, majd a következő órában van a gyakorlat. Igény esetén az elmélet-gyakorlat aránya eltolható. Tapasztalatunk szerint 1 alkalom, tehát 2 óra hossza elég szokott lenni, ha egy komplett nappali smink elkészítését szeretnéd megtanulni, amit aztán biztos kézzel, határozottsággal tudsz megcsinálni.

Aki pedig egy kicsit kreatívabb is szeretne lenni, az további alkalmakon megtanulhatja az alkalmi sminket, vagy hogy hogyan kell egy szép füstös szemet satírozni!

1 alkalom ára: 15.000,- Ft

Lehet, hogy ez is érdekelhet!


I. Mini csomag

  • Arctisztítás vagy intenzív ápolás
  • Hajfestés, vágással, szárítással
  • Sminkoktatás

Ára: 36.000,- Ft + ajándék drámai hatású szempillaspirál a Malu Wilz-től (4.200,- Ft értékben)

II. Intenzív csomag (arcápolás, hajápolás, sminkoktatás)

  • 3 arcápolás
  • 1 hajfestés-vágás-szárítás
  • 3 hajszárítás
  • 1 alkalom egyéni sminkoktatás
  • 3 alap smink

4 héten keresztül a szépség jegyében!

Ára 66.000,- Ft  (igény esetén 2 hetes részletfizetéssel)

Ajándék: 13.000,- Ft értékben (Kemon hajápolóval, Belico szemránckrémmel, Malu Wilz szemhéjpúder alapozóval)