+3670 532 30 13 info@patkosalexandra.hu

Smink

eskuvoi sminkA smink bármelyik nő számára elérhető csoda! Nincs az a különleges alkalom, legyen az esküvő, bál, egy izgalmas buli vagy randi a nagy Ő-vel, mely ne kívánna meg manapság egy igényes sminket! És nincs az az arc sem, melyet ne lehetne még szebbé tenni vagy adott igény szerint feltűnőbbé, szexisebbé vagy más karakterré változtatni! Izgalmas és látványos! Önbizalmat ad és új életérzést kölcsönöz.

Csodálatos látni, ahogy sminkelés közben szinte új személyiséget sugároz az arc!

Szalonunkban sminkes asztal áll rendelkezésre, hogy a legprofibb körülmények között készíthessük el sminkedet. Nemcsak a megfelelő világítás segíti munkánkat, hanem minden olyan professzionális kiegészítő, termék, eszköz is, ami lehetővé teszi, hogy az eredmény gyönyörű és emlékezetes legyen. Sminkelés közben kényelmes széken ülsz, törekszünk rá, hogy élmény legyen a szépülésre, átalakulásra szánt idő minden perce!

Ha sminkelésre, sminkoktatásra látogatsz el hozzánk és igényled, fényképet is készítünk az előtte-utána állapotról, s elküldjük e-mail címedre!

Az alábbi smink típusokkal állunk rendelkezésedre:

Általános smink

 

Alap nappali smink: 1.800,- Ft/10 perc

Alapozó, pirosító, szem kihúzása, szempillaspirál, szájfény

Nappali szépítő smink:  4.000,- Ft/30 perc

Szépítő, látványos, de természetes smink elkészítése, az egyéniségnek, öltözéknek, eseménynek megfelelően.

Alapozó, korrektor, szemfestés, pirosító, rúzs, szájfény

Esti, alkalmi smink: 7.000,- Ft/ 50 perc

Olyan alkalmakra javasolt, ahol látványosabb, erőteljesebb smink szükséges.

Alapozó, korrektor, szemfestés, pirosító, rúzs, szájfény, smink fixálása

Party smink:   9.000,- Ft/60-70 perc

Különleges alkalmakra ahol fontos a hangsúlyos, ragyogó, trendi vagy szexi smink.

Alapozó, korrektor, arc árnyalása, látványos szemsmink, szempilladúsítás, pirosító, rúzs, szájfény, smink fixálása

Sminkelés Airbrush-sal +1.000,- Ft

Újdonság!

Nálunk már  Airbrush sminket is kérhetsz!!

 

Áttörés a jövő sminktechnológiájában, természetesség és gyönyörű bőr….

A létező legmodernebb sminkelési eljárás, melynek kiemelkedő előnyei figyelemreméltóak!

Leghigiénikusabb megoldás: Nem érintjük meg az arcot, hiszen egy szórópisztollyal fújjuk a hipoallergén, illatmentes termékeket a bőrre. A legérzékenyebb bőrű vendégeknek is kitűnő sminkelési megoldás. Leheletvékonyan felvihető, nem gátolj a bőrlégzést, nem tömíti el a pórusokat.

HD minőség: homogén, egyenletes fedést biztosít, teljesen egybeolvad a bőrrel ezért kiküszöbölhető a maszk hatás. Retusált fotóhatású bőrt készíthetünk vele.

Tartós és természetes érzés: az airbrush smink kifejezetten tartós, ezért különleges alkalmakra nagyon ajánlott, hiszen nemcsak egyedülálló szépséget kínál, de nagyon természetes viselet is.

Kombinálható a hagyományos sminkkel: a komplett smink elkészíthető csak airbrush technikával, de kitűnően kombinálható a hagyományos sminkes módszerekkel és anyagokkal is.

Gyors és precíz eljárás: könnyen, gyorsan, higiénikusan és nagyon egyenletesen lehet vele dolgozni. Ha az arcbőr itt-ott vastagabb fedést kíván, ez is kontúrok nélkül tökéletesen megvalósítható.

Idegenkedtél a hagyományos smink maszkszerűségétől?

Akkor azt a módszert Neked találták ki!