+3670 532 30 13 info@patkosalexandra.hu

Smink termékek

Amivel dolgozunk

 

A tökéletes eredményhez elengedhetetlenek a kifogástalan minőségű termékek és ezek alapos ismerete. Az adott sminktípusok eltérő összetételű és felhasználású dekorkozmetikumokat igényelnek. Egy fotózásra pl. kizárólag professzionális anyagok használhatók, erőteljesebb fedésű alapozó, magasabb pigmenttartalom, míg egy üzleti vacsora sokkal szolidabb, természetesebben ható anyagokat és színeket kíván meg. A sminkes feladata  többek között az, hogy az adott bőrhöz, az adott alkalomra az arra megfelelő sminktermékekkel dolgozzon.

A végeredmény elégedettséggel fog eltölteni, hiszen arcod és vonásaid frissebbek, sugárzóbbak lesznek és ezzel megjelenésed mindenkiből elismerést vált ki!

A professzionális márkák közül az alábbiakkal dolgozunk:

Kryolan, Paris Berlin, M.A.C., Fardel, Naked továbbá Estee Lauder, Dior, Artdeco, Malu Wilz

Egyedi színekkel!

Szalonunkban sminkeléshez a Malu Wilz egyedi lehetőségeket kínáló termékcsaládját használjuk és ajánljuk. A Malu Wilz szemhéjpúderei és pirosítói mozaikszerűen egymás mellé illeszthetők az arra kialakított BeautyBox-ban. Csak azokat a színeket kell megvenned amelyek előnyösek és amelyeket használni szeretsz. Kedved szerint cserélgetheted vagy bővítheted, kis helyen is elfér, elegáns, tükrös kivitele minden női táska tartalma lehet.

Kiemelt különlegességnek számít a szemhéjpúder-alapozó, mellyel extra tartóssá tehető a szemhéj árnyékolás.
 
Ha érdekelnek a részletek, a szalonba tett látogatásod során, kérd segítségünket!

Gondoltunk azokra is, akiknek a bőre nagyon érzékeny, vagy a sminkelést csak ritkán, és akkor is bőrkímélő módon tudják elképzelni! Nekik a Belico termékcsalád dekorkozmetikumait ajánljuk, melyek az egészséges bőrápolást szem előtt tartva nyújtanak megoldást a mindennapos sminkeléshez.


Újdonság! Nálunk már  Temptu Airbrush sminket is kérhetsz!!

 

Áttörés a jövő sminktechnológiájában, természetesség és gyönyörű bőr….

A létező legmodernebb sminkelési eljárás, melynek kiemelkedő előnyei figyelemreméltóak!

Ez már az én munkám!

Leghigiénikusabb megoldás: Nem érintjük meg az arcot, hiszen egy szórópisztollyal fújjuk a hipoallergén, illatmentes termékeket a bőrre. A legérzékenyebb bőrű vendégeknek is kitűnő sminkelési megoldás. Leheletvékonyan felvihető, nem gátolj a bőrlégzést, nem tömíti el a pórusokat.

HD minőség: homogén, egyenletes fedést biztosít, teljesen egybeolvad a bőrrel ezért kiküszöbölhető a maszk hatás. Retusált fotóhatású bőrt készíthetünk vele.

Tartós és természetes érzés: az airbrush smink kifejezetten tartós, ezért különleges alkalmakra nagyon ajánlott, hiszen nemcsak egyedülálló szépséget kínál, de nagyon természetes viselet is.

Kombinálható a hagyományos sminkkel: a komplett smink elkészíthető csak airbrush technikával, de kitűnően kombinálható a hagyományos sminkes módszerekkel és anyagokkal is.

Gyors és precíz eljárás: könnyen, gyorsan, higiénikusan és nagyon egyenletesen lehet vele dolgozni. Ha az arcbőr itt-ott vastagabb fedést kíván, ez is kontúrok nélkül tökéletesen megvalósítható.

Idegenkedtél a hagyományos smink maszkszerűségétől?

Akkor azt a módszert Neked találták ki!