Ombre hajfestés

  

Ombre hajfestés, amit a legismertebb sztárokon már láthatsz! Finom színátmenetek, divatos megjelenés, nőies, lágy összhatás! Ha unod a régi sávos melírt és régóta vágysz valami különleges és nem szokványos hajszínváltozásra, akkor az ombre hajfestés Neked való! Mi a szalonban nagyon örülünk ennek az új technikának, mert olyan különlegességet adhatunk vendégeinknek, melyre már nagyon vágytak a nők! ombre hajfestesombre hajfestes 2 Ismerős Sarah Jessica Parker szexi frizurája? Jessica Biel, Drew Berrymore mellett neki is ombre hajfestése van!     Mi is az ombre? Francia eredetű szó, árnyalást, árnyékolást jelent. A hajnak is ilyen jelleget ad, hiszen finom színátmenetről van szó. Lágyan világosodik a haj a hajvégek felé, de elkészíthető fordítva is.  Olyan hatást kelt, mintha a nap szívta volna ki a hajvégeket vagy, ha a napfény csillana meg rajta.

 Az Ombre hajfestés előnyei:

  • ha a saját hajszínedbe kerül nincs lenövés mint a hagyományos melírnál
  • egyenes és hullámos hajban is nagyon mutatós
  • tetszőlegesen választható színkombináció
  • nagyon finom elegáns hatást kedvelőknek is ajánlott
  • festett és natúr hajban is elkészíthető
  • nem kell egyféle hajszíncsoporthoz tartozni
  • biztos, hogy ezzel a hajfestéssel nem leszel észrevétlen
  • egészen természetes hatásúra is elkészíthető
ombre hajfestes 2 Ombre hajfestés 1                   Vendégünk így mesélt ombre hajfestéséről:

„Az egyik barátnőm gépén láttam egy fotót melyen a nőnek ombre hajfestése volt. Annyira megtetszett, hogy még aznap eldöntöttem ilyet hajat szeretnék. Végre egy nőies, izgalmas hajfestés. 2 hét múlva amikor elkészült még jobban örültem a dolognak, mert úgy lettem más, hogy nem veszítettem el az egyéniségemet. A környezetem pedig nem tudja, hirtelen mitől nézek ki olyan jól!:-)” - Vojtehovszki Beáta

ombre_hajfestes- copy

ombre.hajfestes

ombrehajfestes

Hogyan készül az Ombre hajfestésed?

Először is megbeszéljük, hogy milyen színösszeállítású ombrét szeretnél, illetve melyek volnának előnyösek Neked. Azt is eldöntjük, hogy a saját hajszínedet használjuk-e vagy festünk egy újat. Ezután figyelembe vesszük a hajhosszadat, frizura stílusodat, mert az ombre hajfestés akkor a legszebb, ha a frizuraformához van alakítva. Az ombre hajfestés speciális technikával készül, ennek köszönhető, hogy finoman és lágyan alakulnak egymásba a színek. Ezentúl hordhatod a frizurádat akár hullámosan, akár egyenesen, ombréval nem lesz többé unalmas!