+3670 532 30 13 info@patkosalexandra.hu

Hajegyenesítés

Keratinos hajegyenesítés

 

  • Tartósan egyenes hajat szeretnél?
  • Unod a göndör, szálkás fürtjeidet?
  • Ügyetlennek érzed magad a hajformázásban és olyan megoldásra vágysz, hogy frizurád 15 perc alatt kész legyen?

A COCOCHOCO keratinos tartós hajegyenesítés erre mind megbízható megoldást nyújt!

Végre egy tartós, megbízhatóan és eredményesen működő exkluzív hajegyenesítő módszer, mely nem tartalmaz hajszerkezetet gyengítő kémiai anyagokat és minden hajhosszon, hajtípuson alkalmazható!!

Mitől különleges a Cocochoco hajegyenesítés?

 

Vegyi anyagok és lúgosító szerektől mentes, hajunk és körmünk fő alkotóelemét a keratint tartalmazza amely behatol a hajszál belsejébe, kitölti a roncsolt, száraz részeket és egyenessé, egészségesen fénylővé teszi a hajat. Tulajdonképpen egy hőre aktiválódó hajszerkezet újraépítő kezelés.

A Cocochoco kezelés nem büdös, nem irratálja a szemet és a nyálkahártyát!!

Ezzel a módszerrel 3-4 hónapig élvezheted az egyenes, puha és fénylő hajat. Ha eddig kócos hajjal, szöszös, szálkás, száraz hajvéggel küzdöttél, most ez egy pár óra leforgása alatt megszűnik, hajad olyan állagú lehet, amellyel igazán elégedetté válsz. Roncsolt hajú vendégeken is alkalmazható és indokolt, mivel magas ápoló hatással rendelkező eljárás, hajuk sokkal selymesebb, egészségesebb lesz, a hajat védi a külső hatásokkal szemben!

Szabadság és kényelem, ami vele jár…

 

Tartósan egyenes, fényes és sima

Nem kell többet körkefékkel, hajszárítókkal és hajvasalóval küzdeni, hajad akkor is egyenes lesz, ha egyszerűen csak a kezeddel átszárítod. Nyugodtan mehetsz strandra, szaunába vagy választhatsz egy keményebb edzésprogramot a fitnesz teremben, hajad magától egyenesre szárad! Ha megszereted ezt a kényelmet és szabadságot, elég 3-4 havonta elvégeztetni a hajegyenesítő kezelést és ezzel még az újonnan fejbőrtől lenőtt hajrész is kezelve van, a hajvégeid pedig folyamatosan selymesek, egészségesek!

Ha pedig olykor megkívánod a gondosan hullámosított fürtöket, erről sem kell lemondj, hiszen hajad tartósan egyenes, de könnyen formázható, változtatható.

Már a kezelés után bármikor megmoshatod a hajad!

[pextestim name=”A hajegyenesítésről”]„Nagyon meg vagyok elégedve a hajegyenesítéssel és a vágással. Számomra fontos, hogy könnyen kezelhető frizurám legyen, mivel kevés időm van. Jó festékeket használtok, professzionális munkát végeztek kellemes környezetben, barátságos hangulatban, öröm hozzátok jönni.„ – Kenéz Edina [/pextestim]Hogyan történik nálunk a Cocochoco hajegyenesítő szolgáltatás?

 

 

cocochoco_hajegyenesites Mint minden kezelést, eljárást ezt is saját hajunkon próbáltuk ki elsőként és a meggyőző, valóban hosszan tartó eredmény után döntöttünk a szolgáltatás bevezetése mellett!

Előre egyeztetett időpontban fogadunk szalonunkban, ahol részletesen átbeszéljük Veled az igényeidet, céljaidat, megvizsgáljuk hajtípusodat és részletesen tájékoztatunk a kezelés precízen meghatározott lépéseiről. A hajegyenesítés 3 órát vesz igénybe, de természetesen ez hosszabb haj esetén változhat. A kezelés befejezésekor máris tapasztalhatod a hatalmas átalakulást. Ha hajvágást is szeretnél, az új hajstruktúrádat figyelembe véve készítjük el hajformádat és minden szükséges információt megadunk arra vonatkozóan, hogy otthon hogyan készítsd el frizurádat. Az otthoni ápoláshoz lehetőséged van speciálisan erre a célra készült sampont, pakolást, hajápolókat vásárolni.

Cocochoco tartós hajegyenesítés árai

 

A hajvágás ajándék!

  • Félhosszú haj: 20.000,- Ft
  • Hosszú haj: 27.000,- Ft 

Az  árak tartalmazzák a hajegyenesítést, frizurakészítést!

A személyre szabott hajvágás AJÁNDÉK!

Ha szeretnéd, ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk Neked a tartós hajegyenesítésed előtt!

Hívd a 30/56-34-582-es telefonszámot és kérj egy számodra alkalmas időpontot!

cocochoco_hajegyenesites