Szépítő csapatunk

Baricsa Szilvia

 

Recepciós, asszisztens

Szilvi portré

“A vendégek akik bennünket választanak a szépülésre, először velem beszélnek telefonon. Nap mint nap intézem bejelentkezési igényeiket, kérésüket és mindenről örömmel nyújtok tájékoztatást. A szalonba érkezve fogadom őket és gondoskodom, hogy kellemesen induljon az önmagukra szánt idő. A szalonban dolgozó szakemberek munkáját asszisztensi feladatokkal segítem, munkám nagyon sokrétű, minden szál nálam fut össze.

Patkós Alexandrának 12 évig voltam a vendége, amikor egyik találkozónk alkalmával kiderült, hogy munkatársat keres a szalonba. Hosszú ideje jó viszonyban voltunk, ezért csapatával és a szalon vendégeivel is könnyen, közvetlen hangulatot sikerült teremteni. Mivel évekig vendégként látogattam a szalont, tudom mire van egy nőnek szüksége, ha szépségszalonba jár vagy mit keres, ha nincs egy bevált helye. Alapos, türelmes és korrekt tájékoztatás, vendégközpontú hozzáállás, diszkréció és egy finom, kávé, tea sem maradhat el.

Szóval, ha a weboldalt olvasgatva bármi kérdésed adódna, ne habozz, örömmel várom a hívásod!:-)”

Polónyi Klaudia

 

Kozmetikus, sminkes, sminktetováló, műszempilla mesterstylist

Klaudia2

„A „Jó szakember holtig tanul!”

Mivel egy szépségszalonban nőttem fel, korán kialakult bennem a szépségszakmák iránti vonzalom. Már kislányként tudtam, hogy kozmetikus szeretnék lenni. Szerencsésnek mondhatom magam, mert teljesülhetett ez a vágyam. Azóta pedig folyamatosan képzem magam és nagyon örülök, hogy egy olyan szalonban dolgozhatok, ahol nagyra értékelik ezt a hozzáállásomat.

Nagyon kedvelem a látványos átalakulásokat, mint a sminkelés, szempillaépítés, sminktetoválás. Legjobb eredményem országos sminkversenyen elért első helyezés. Törekszem rá, hogy szolgáltatásaimban a maximumot nyújtsam és közben újdonságot is kínálhassak vendégeimnek.

A problémás bőrök kezelésében több sikerélményt is magaménak tudhatok, ezért a hagyományos kozmetikai szolgáltatásokat is nagy örömmel végzem.

Bízom benne, hogy hamarosan Téged is megismerhetlek!”

 

Kustánné Halmai Noémi 
Kozmetikus, sminkes, anti-aging specialista, testkezelő

“Életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy kozmetikus lettem. Azt az elhivatottságot és lendületet, amellyel kezdtem ezt a nagyszerű szakmát, a mai napig érzem! A kozmetika iránt alázat és maximalizmus jellemez, így minden munkánál arra törekszem, hogy a legjobb megoldásokat válasszam vendégeim számára, és az együtt töltött idő a legkellemesebben teljen.

Már tanulóéveim alatt elkezdtem érdeklődni és foglalkozni a testkezelésekkel. Az évek során sokféle innovatív eljárással, gépekkel és termékekkel volt lehetőségem dolgozni, ezért hatékony kezelési módszereket tudok vendégeimnek kínálni.

Az arckezelések területén kiemelten szeretek foglalkozni a bőrszerkezet javítással és az anti-aging kezelésekkel.

Hiszem azt, hogy a nyugodt, tiszta, rendezett környezet és légkör ugyanolyan fontos, mint a kozmetikai termékek minősége és a kozmetikus felkészültsége.

Várlak szeretettel, ha tudatos és maximalista vagy a bőrápolás területén, ha kikapcsolódásra, szépülésre valamint látványos arc és testkezelésekre vágysz!”
Herczeg Adrienn

 

Manikűr, műkörmös

Adri portré

“Körömkészítés határok nélkül”

2007 óta segítek megtalálni az egyéni adottságokhoz és igényekhez illő körmöket vendégeim számára. Munkámban fontosnak tartom a precizitást, minőségi szolgáltatást és alapanyagokat, hogy a körmök ékszerként díszítsék viselőjük kezét. A tanulás, fejlődés a mindennapok részét képezi, legyen szó szakmai újságokról, rendezvényekről, tanfolyamokról.

Szalon munkában a francia körmök elkészítése a kedvencem, különböző színekben és formákban. Elegáns, letisztult, örök érvényű. Ezek mellett szívesen használom művészi oldalamat különleges nail designban.

Manikűr, zselés lakkozás is szerepelnek a palettán, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt.

Várom hívásod, hogy neked is készíthessek személyre szabott, ápolt, igényes és tartós körmöket!

Tel: 70/24-19-155

 

Jánosi Júlia

 

Sminktetováló, kozmetikus

Julcsi portré

A szépség mindenhol, minden emberben megtalálható.

Munkám során a legfontosabb célkitűzésem, hogy ez a szépség ne maradjon rejtve.  A szakma fortélyainak elsajátítása előtt építészetet tanultam a középiskolában, ahol a precizitás és pontosság elengedhetetlen. Ez a két tulajdonság a szépségszakmában is nélkülözhetetlen, főleg a sminktetoválás során.

Mindenki egy külön egyéniség, ezért feladatomnak érzem, hogy nemcsak a sminktetoválás megbeszélése és megtervezése, hanem a kivitelezése is személyre szabottan történjen. Lelkesítő érzés, hogy a legmodernebb technikákat ismerve és alkalmazva, ugyanúgy szépíthetek szolid és természetességet kedvelő nőket, ahogyan hangsúlyosabb, sminkeltebb összhatásra vágyókat is.

Ha szívesen vennél részt egy kötelezettségek nélküli sminktetoválás tervezésen, várom jelentkezésed! Ismerd meg Te is a titkot, melyet már annyi nő felfedezett magának!

 

Patkós Alexandra

 

Szépség-stylist

/sminktetováló, kozmetikus, sminkes, fodrász/

Patkós AlexandraHonnan jött ez a sok szakma és melyik a kedvencem?

A leggyakrabban feltett kérdés, ha a munkámról érdeklődnek! A folyamatos fejlődési vágy és a hiteles értékek képviselése éltet! Szeretek tanulni, hiszen a szépségszakma állandó mozgásban van s vele szeretnénk változni mi is.

Mindegyik szakmám egyazon célt szolgál, szépíteni még szebbé tenni!Nagyon fontos számomra a vendégek iránti tisztelet, a hitelesség.  Örömmel és fáradhatatlanul keresem a még jobb megoldásokat, a szakmai miérteket, hogyanokat.

Boldoggá tesz, hogy komplett szolgáltatást tudok kínálni vendégeinknek.  Olyan egyedülálló szemléletre tehettem szert, mellyel nagyon látványos, összehangolt és tudatos átalakulásban lehet része egy nőnek, miközben belső életérzése javul, önbizalma fokozódik.

Több oldalról ismerem és átlátom a szépségszakmát, ezért merek tanácsot is adni. Finom hangsúlyáthelyezéssel mindenkinek kiemelhetőek az előnyös adottságai, s ezáltal még vonzóbbá teszik külsejét vagy épp megújítják. Szeretem a nagy átváltozásokat, de precízen figyelek rá, hogy senkit se fordítsak ki önmagából.  Hacsak nem éppen ez a cél!

Sminktetoválás, smink, kozmetika, fodrászat. Szinte olyan mintha 4 gyerekem lenne. Mindegyik szakterület másért csodálatos.

Jelenleg már csak sminktetoválással foglalkozom, de nagyon örülök és élvezem, hogy kollégáim munkáját látva részese lehetek ezeknek a szép hivatásoknak!