Szépítő csapatunk

Horváth Andrea

 

Recepciós, asszisztens

Évekig dolgoztam szépségszalonban, így a szépségiparban jártas vagyok.
Összetartom a szalont, hogy minden rendben működjön és én vagyok itt, akivel valószínűleg az elsők között kommunikálsz vagy találkozol.
Ötleteimmel és jó kommunikációs képességeimmel gazdagítom munkámat, megbízhatóan gyorsan és precízen végzem feladataimat.
Kedvesen, mosolygósan várok minden kedves vendégünket.

 

 

 

Patkós Alexandra

Sminktetováló specialista

/sminktetováló, kozmetikus, sminkes, fodrász/

Patkós Alexandra„Megszállottan rajongok a sminktetoválásért és megkérdőjelezhetetlenül hiszek benne. Tudom, hogy a sminktetováló tudásnak van egy olyan szintje, amely elégedett vendégeket szül és megkönnyíti a nők mindennapjait. A sminktetoválás művészi arcát csak olyan szakemberek képesek megmutatni a nőknek, akik elhivatottak, lelkiismeretesek és fejlődni vágynak!” Hiszem, hogy az elhivatott sminktetoválóknak a megszerzett tapasztalatokkal az újragondolt eszközökkel, a biztonságot nyújtó pigmentekkel és a munkát segítő praktikus kiegészítőkkel segítségükre lehetek egy magasabb szint elérésében.

 


Jánosi Júlia

 

Sminktetováló, kozmetikus

A szépség mindenhol, minden emberben megtalálható.
Munkám során a legfontosabb célkitűzésem, hogy ez a szépség ne maradjon rejtve.  A szakma fortélyainak elsajátítása előtt építészetet tanultam a középiskolában, ahol a precizitás és pontosság elengedhetetlen. Ez a két tulajdonság a szépségszakmában is nélkülözhetetlen, főleg a sminktetoválás során.
Mindenki egy külön egyéniség, ezért feladatomnak érzem, hogy nemcsak a sminktetoválás megbeszélése és megtervezése, hanem a kivitelezése is személyre szabottan történjen. Lelkesítő érzés, hogy a legmodernebb technikákat ismerve és alkalmazva, ugyanúgy szépíthetek szolid és természetességet kedvelő nőket, ahogyan hangsúlyosabb, sminkeltebb összhatásra vágyókat is.
Ha szívesen vennél részt egy kötelezettségek nélküli sminktetoválás tervezésen, várom jelentkezésed! Ismerd meg Te is a titkot, melyet már annyi nő felfedezett magának!

 

Polónyi Klaudia

 

Kozmetikus, sminkes, sminktetováló, műszempilla mesterstylist

„A „Jó szakember holtig tanul!”

Mivel egy szépségszalonban nőttem fel, korán kialakult bennem a szépségszakmák iránti vonzalom. Már kislányként tudtam, hogy kozmetikus szeretnék lenni. Szerencsésnek mondhatom magam, mert teljesülhetett ez a vágyam. Azóta pedig folyamatosan képzem magam és nagyon örülök, hogy egy olyan szalonban dolgozhatok, ahol nagyra értékelik ezt a hozzáállásomat.Nagyon kedvelem a látványos átalakulásokat, mint a sminkelés, szempillaépítés, sminktetoválás. Legjobb eredményem országos sminkversenyen elért első helyezés. Törekszem rá, hogy szolgáltatásaimban a maximumot nyújtsam és közben újdonságot is kínálhassak vendégeimnek.

A problémás bőrök kezelésében több sikerélményt is magaménak tudhatok, ezért a hagyományos kozmetikai szolgáltatásokat is nagy örömmel végzem.
Bízom benne, hogy hamarosan Téged is megismerhetlek!”

 

 

Lévai Krisztina

 

Sminktetováló, kozmetikus

2005-ben végeztem kozmetikusként és sminktetoválóként.
Szeretem a természetességet és a finom lágy vonalú sminktetoválásokat.
Az ember akkor érzi jól magát, ha azt csinálja, amit szeret, így fogékony vagyok az újdonságokra és különlegességekre, folyamatosan fejlesztem tudásomat.
Örülök, hogy rátaláltam Alexandrára, úgy gondolom, hogy megtaláltam azt a színvonalat, ahol jól tudom magam érezni és ki tudok teljesedni.

 

 

 

 

Jónás Dia

 

Sminktetováló

A kozmetikus iskola elvégzésé után nagyon szerettem a szakmámban dolgozni, de éreztem hogy még hiányzik valami amiben kiteljesedhetnek. Ekkor végeztem el a sminktetováló tanfolyamot, ahol már tudtam, hogy ez az amit kerestem.
Alexandránál pedig megtaláltam a tökéletes helyet, ahol a művészet és a sminktetoválás találkozik. Mindig a legújabb technikákkal dolgozunk, folyamatosan képezzük tovább magunkat hogy a leggyönyörűbb munkákat adhassuk ki a kezeink közül.
Várlak sok szeretettel, hogy számodra is megtaláljuk a hozzád legjobban illő, szép vonásaidat kiemelő tetoválásokat!

 

 

Zöldi Zsuzsanna
Kozmetikus, sminkes, anti-aging specialista

Már tini koromban érdekelni kezdett a szépségszakma e területe. Amikor elkezdtem kozmetikába járni, egyszerűen magával ragadott annak varázsa, amely azóta is töretlenül tart.
Fogékony vagyok a szakma újdonságai iránt, tudásomat ennek megfelelően igyekszem szélesíteni, azokat magamévá tenni, majd lehetőség szerint saját tudásommal, munkastílusommal színezni, ezzel követve a kozmetika folyamatosan fejlődő világát.
Mindig sajnáltam hiányát annak, hogy egy pezsgő szakmai környezetben dolgozhassak, ezért is költöztem fel vidékről és végtelenül boldog vagyok, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek, ahol minden körülmény adott a sikeres munka elvégzéséhez, aminek örömmel teszek eleget.
Nagyon szeretem az arckezeléseket, mert igazán látványos eredményeket lehet elérni a tinédzserektől egészen az érett korosztályig. A szempillaépítés is közel áll hozzám, ahol figyelembe veszem vendégeim egyéniségét, adottságait, és ezeknek megfelelő szempilla stílust ajánlok.
Az elmúlt évek sikereit nem kupákban mérem, hanem elégedett, mosolygó vendégekben. Munkámban nagyon fontosnak tartom a minőséget, precizitást, lelkiismeretességet és a nyugodt légkört.
Remélem, mihamarabb üdvözölhetlek a szalonban, gyere és tegyél próbára!
“A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg.”